Cinsellik Masaj aleti orama gelince zarar verirmi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Masaj aleti aldım karnıma bacaklarıma yapıyorum fakat vajinama doğru gelince inanılmaz zevk alıyorum orgazm değilde hoş bir gidiklanma gibi sabaha kadar dursa birsey demem ama çok uyuşuyor bakireyim bide zararı olur mu Güncellemeler+1 yıl Bosalmiyorum sadece tuhaf tatlı bi his Masaj aleti orama gelince zarar verirmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olmaz, bir de masaj aletinin üzerine oturup hafif sürtünmeyi dene benden sana bir tavsiye. 5 5 Yorumla Soran +1 yıl Titriyor sabit degilki Yorumla mehmetsercan +1 yıl güzel taktık :== Yorumla baran0721 +1 yıl Bak sen yaptın galiba 😉😋 Yorumla Kamperastil +1 yıl Elinle sabitle Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Üzerine oturunca bozar ya 😄 Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Klitorise titreşim uygulamak içerideki zara zarar vermez içine bişey sokmadığın sürece dışardan istediğini yapabilirsin. Hayırlı orgazmlar. 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşırı fazla yaparsan his kaybı yaşayabilirsin. Vajinanın içinden de zevk almaya bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bisey olmaz, burdan tanıştığım biri onunla mastürbasyon yapiyordu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boşaltıyorum ama Soran +1 yıl Bosalmiyorum Cevap sahibi +1 yıl Oda bosalmiyordu sadece tatmin ediyor kendini Cevap sahibi +1 yıl Normalde bosaliyor musun
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uyuşan yer klitorisin mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ewt Yorumla softpowerr +1 yıl Zararı olmaz. Bi süre tutmaya devam edersen orgazm olursun ama. Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. İcime sokmadikca bisey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnş bozulur zarın teyzee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Go. tunu parmakla Cevap sahibi +1 yıl Seni parmaklayım fazla kudurmuşsun
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmaz onunla masa kapan çok kız var 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onunla mastürbasyon yapıyor kızlar Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 583 cevap paylaştı. Sen sokmasıpın ağrec2 olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bazen masaj aleti olmak istersin :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur muyum sence hahsbs Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zabaha kadar uyuşuk durursun 😂 0 0 Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Şu an ordami 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ewt Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Gelsene bi Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 12,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok olmaz 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. olmaz hızlı gelırsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Olmaz, bir de masaj aletinin üzerine oturup hafif sürtünmeyi dene benden sana bir tavsiye.
Titriyor sabit degilki
güzel taktık :==
Bak sen yaptın galiba 😉😋
Elinle sabitle
Üzerine oturunca bozar ya 😄
Klitorise titreşim uygulamak içerideki zara zarar vermez içine bişey sokmadığın sürece dışardan istediğini yapabilirsin. Hayırlı orgazmlar.
Aşırı fazla yaparsan his kaybı yaşayabilirsin. Vajinanın içinden de zevk almaya bak
Kendine sokmadığın sürece zarar vermez bildiğim kadarıyla
Bisey olmaz, burdan tanıştığım biri onunla mastürbasyon yapiyordu
Boşaltıyorum ama
Bosalmiyorum
Oda bosalmiyordu sadece tatmin ediyor kendini
Normalde bosaliyor musun
Uyuşan yer klitorisin mi
Ewt
Zararı olmaz. Bi süre tutmaya devam edersen orgazm olursun ama.
İcime sokmadikca bisey olmaz
Sokmadigin sürece sorun yok
Olmaz olmaz merak etme 😀😀😀
İnş bozulur zarın teyzee
Go. tunu parmakla
Seni parmaklayım fazla kudurmuşsun
Olmaz onunla masa kapan çok kız var 😊
Ne
Onunla mastürbasyon yapıyor kızlar
Hiç
birşry Olmaz anı yaşa.
Sen sokmasıpın ağrec2 olmaz