Arkadaşlar neredeyse 4 senedir kullandığım bir hesabım var çok geliştirdim çok beğeni ve kitlem var yeniden bir hesap açmak kolay ama takipçiyle felan uğraşmak zor tabi uzun lafın kısası ben bazı hatalar yaptım yaşadığım şehirdeki insanlarla sanal seks sohbetlere girdim özel konular konuştum küçük bir ilçede yaşıyorum sizce instagramı kapatıp yeni bir hesap açmak gerekir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani bu kişilerin bana sorun çıkaracağını düşünüyorum sizce ne yapmam lazım Bi daha yapmam zaten
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşlarımla yapmıştım yargılamayın lütfen ayrıca kendi hesabımdan yaptım ne fakesi
Sanal seks yaptım instagram kapatmalı mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tövbe et hesabını kapat mesajlarını da duruyorsa geri çek
Instagram hesabına devam et. Sanal seksi de güvediğin kişilere yap
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne kadar da slkmışın topladığın beğeniyi ne kadar da zevkle anlatıyorsun dışardan bakınca bi fhle gibi göründüğünün farkındamısın ama sen bunla neredeyse övüneceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tövbe et hesabını kapat mesajlarını da duruyorsa geri çek
Buna hak rezil olsun
Sanki sen yapmadın gereksiz
Bana niye kızıyosun şimdi
Sorun çıkmasından korkuyorsan, en güzeli o hesabı kapatman, yeni hesapla bir yıl uğraşırsın belki ama, sorun yasamazsin
Bence sana ait olan mesajlari sildin mi ger iki taraftan da silinir.
Hesabini gizle fotolarinin cogunubda arsive tasi bisi olmas ozaman silmek yerine
Sorun çıkmaz yani fake hesab diye düşünüyorum sorun olmaz yani dert etme
Kendi hesabım fake değil
Neden fakeden konusman ki
Yani tabiki farklı fake bi hesapla yapmalıydın sanalı o hesabı hiç kullanmamalıydın.
O zaman kapat ama yeni acacagin hesapta kendi adin vs olirsa yine bu erkekler seni yine ekler
Instagram hesabına devam et. Sanal seksi de güvediğin kişilere yap
Ne kadar da slkmışın topladığın beğeniyi ne kadar da zevkle anlatıyorsun dışardan bakınca bi fhle gibi göründüğünün farkındamısın ama sen bunla neredeyse övüneceksin
orada sorun olabilir sanal için en güzel yer burası
Seni tanıyorlarsa ne yapsan nafile sanki onlara vermiş gibi her fırsatta isteyecekler senden
Yine birileri olta atmış.
Ilk şanşlı şovalye atını öne sürsün
Çok boşsun
Rica etsem açıklayabilir misin acaba?
Neyi
Boş oldum ya.
1 kez mi boşadın
Hesabı kapatma ama alabileceğin önlemler var. İstersen yardımcı olabilirim
Nasıl peki
bişey olmaz bnce ya takılma,
knk sanalı fakeden çevir
Seni tanıyorlar mı?
Evet..
Seks yaptıkların da reel kimliğini biliyor?
Zaten kendi hesabım fake felan değil normal hayatta tanıştığım insanlar
Şimdi normal tanıştığın insanlarla seks yaptın sanalda? Zaten bu insanlar reelde tanıyorsa neren yeni adres açıyorsun anonim takılmak için mi?
Hayır yarın Bi gün sevgilim eşim olursa ona gösterip ispat edemesinler diye
O halde sorun çözüldü. Eğer sanal sekse devam etmeyeceksen sil
Sonunda anlayan birisi sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum örneğin bu kız bizle şunu yaptı dediklerinde ispat edemesinler. Teşekkür ederim
Rica ederim. Aslında sen çözdün kendin
Fake hesap niye açmıyorsun
Nerde yaşıyorsun ki
Kapat
Başın ağrır
Kapatma lazım olur
Evwt yap
boş ver