Sevgilim yaptı? Sevgilim pişman etti?

Kapali bir bayanım annem rus babam türk ilişkilerimde el ele tutuşma oldu daha öncekilerde zaten çok sevgilim olmadı. Teklif eden oldu ama ben kabul etmedim. Apartman daki komşumuzun oğlu var beyaz tenli renkli gözlülerden hoşlanıyormuş annesi söyledi anneme görüsseler tam kızın gibi birini istiyor diye oda olur dedi ama ben ilk başta kabul etmedim çocuk instadan yazdı sonra sohbeti sardı tav oldum buluştuk çok geçmeden sevgili olduk. Bir gün evde kimse yok gelsene dedi benim de babam evde dedim bir şey uydur dedi babam uyuyordu sessizce çıktım yukarı içeri girdim bundan önce sadece yanağından öpme olmuştu. Girince seni çok özledim delirtiyorsun beni aşkım dedi sakinleş kendine gel normal oturmak için geldim dedim bırak şimdi oturmayı dayanamiyorum artık bebeğim biraz gel ne olur dedi aşkım evlenene kadar biliyosun bir şey istemiyorum dedim biliyorum bebeğim sen bi yüz üstü uzan nolur başka bir şey yapamiycam dedi uzandım üstüme çıkıp yüklendi sertçe sürtünmeye başladı Boynumdan öptü dudaklarımdan biraz daha yaptı ve geri çekti kendi eliyle hızlandı ve boşaldı. Ben bakamadım seni istiyorum artık ama beni ne hale düşürüyosun vermeyen kız kaldımı sen sevgilinle yapmıyorum hala inanamıyorum dedi bende gitmek istiyorum gerçekten kötü oldum dedim biraz dokunsana güzelle ellerinle dedi hiçbir şey istemiyorum dedim çıkacaktım arkamdan sarıldı kaldırdı havaya bunu istiyorum ona göre bari bu kadarını çok görme dedi bırak yoksa bidaha gelmem dedim çıktım. Pişman oldum gerçekten o an neden öyle yaptim tam bir aptal kasar gibi hissediyorum ne yazmak ne konuşmak istiyorum nasıl kurtulucam bu psikolojiden?
Sevgilim yaptı? Sevgilim pişman etti?