Sizin için bakirelik ne kadar önemli?
Bu devirde sanırım artık bunun önemi kalmadı, peki siz ne düşünüyorsunuz?
Bu devirde sanırım artık bunun önemi kalmadı, peki siz ne düşünüyorsunuz?
ben olmazdım olmak istemezdim sebepleride aşağıda.
1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-benim ahlak anlayışıma uymuyor.
3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış.
4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem
5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm.
6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor.
7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa.
8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim)
9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).
Geçmişte her önüne gelenle yatmamışsa ya da ne bileyim gruplara falan girmemiş ise o kadar da taktığım bir şey değil. Sonuçta onun geçmişi kendisini ilgilendirir. Ben onun hayatına girdikten sonrası önemlidir benim için
Cevap
38Cevap
Kime göre önemi kalmadı öncelikle yani kim belirliyor neyin öneminin kalıp kalmadığını?
Eğer buradaki kişilerin yorumlarından bu varsayımı yapıyorsanız hatalı bir varsayımdır çünkü burada sırf birilerini modern görünüp etkilemek için 40 takla atan bir sürü kişi var yani çok itibar etme.
Ben böyle şeylere takılmam diyenlerin %90'ı evlenirken eline erkek eli değmemiş arıyor yani günümüzde insanlar için önemi kalmamış demek doğru değil sadece avcılar avlarını kandırmak için bu tarz yalanlar söyleyip güven vermeye çalışırlar.
Örneğin bir erkek bir şeyler yaşayalım birbirimize daha çok bağlanırız diyorsa bir şeyleri yaşayıp iş ciddiye binmeden kaçacaktır.
usta eline sağlık ne de güzel özetlemişsin şu sitede gördüğüm meriç sayısını hiç bir yerde görmedim ekşi hariç, bi de bi notum var avcı demişsin de bunu diyenler daha çok leşçi oluyor gerçek bi avcı avı sahiplenir ve başkasının avladığı avı istemez av ne kadar avlanamazsa o kadar kıymete biner ama sırtlan için sahiplenme falan olmaz her av leştir yer ve gider.
@KartalKuzeyli Eyvallah sağolasın.
Doğru diyorsun buradakiler daha çok leşcil. Örneğin kız sevgilimle sorunumuz var diyor o istersen özelden konuşabiliriz, teselli edebilirim diyor bu hareket leşçilikten öteye gitmez.
daha beteri de var hocam o hiç değilse saklamaya çalışmış ş3refsizliğini bazısı direkt gel bana ben seni doyururum falan diyo bazısı cm söylüyo bazısı yapacağı şeyleri anlatıyo bunları gördüke ben erkek olmaktan utanır oldum bi de bazısı yazıyo aldat diye kansız ya da diyo 4 evli 1 nişanlı kızla oldum diye, he paşam onlarda seni bekliyodu zaten açmış bacakları bi de herifin profile giriyorum en iyi ihtimalle dünyanın en düz erkeği ya da tipini Allah affetsin diyeceğim tipler.
Altın takmam, gelinlik almam, düğün masraflarının yarısını öderse evlenirim. Ben kadın erkek eşitliğinden yanayım ben yaşadıysam oda yaşamış olabilir ama bu eşitlik düğün ve ev eşyalarını alırkende geçerli ben modern bir kadınım deyip evlilik öncesi cinsel hayatı olan kadın evlenirken adetler böyle hadi bana altın tak bana düğün yap bana gelinlik al diyemez
eğer o kadın iffeti namusu şerefiyle evlenmiş boşanmış biriyse onunla evlenirdim ama kalkıp bı erkek için evlenmeden nikahsız kendini iffetini harciyorsa o kadınla asla evlenmem asla asla asla...
Bence siz dul değilseniz gidip dul biriyle evlenmek yine saçma
hiç evlenmedim ama saçma değil tercih zten , insanların anlaşması önemli bilemiyoruz kim iyi kim kötü kim naif kim sadık önemli olan ruhu bence
Hayır o kadar bekar varken neden gibip dul ve biriyle evlenirsin?
Davul bile dengi dengine🙂
illa dul olcak demedim ki 🤭🤣 alemsin sende yahu sadece kadının dul olması kötü biri olduğunu ifade etmez ben kadın ruhunu seven biriyim asla ayrımcılık yapmam
Çocuklarinada cici baba olucan ama onuda kabul ediyon mu?
ne olmuş ki çocuk işte , inan bana asla önyargılı biri değilim
Nerelisin
neden sordun ki bunun nereli olduğuna alakası yok ki ama sana şunu soyliyim evlenen bosanan kadinlara bı yaftalama bı saldırı oluyor onlarında hataları olmuş olabilir belkide kötü bir insana denk gelmiş olabilir ne yani evlenmiş boşanmış kadınlar sevmesin mi ölsunler mi bak hayatta önemli olan şey insanın onurudur bazen empati yapmak gerekir kim ne yaşadı bilemeyiz tamam isteyen istediği kişiyle evlenir bekar biri hiç evlenmemis birini de isteyebilir normal şeyler ama evlenmiş boşanmış kadınlar evlenemez diye bişi yok
Bence dürüst değilsin
oldukça dürüstüm asla hiçbir kadın hakkında da negatif düşünmedim insanlar insanlar sevmeyi bildikce elbette mutlu olmayı başarabilir
şu hayatta insanı insan yapan da vicdani merhameti ve sevgisidir gerisi hikayedir
Benim kadın doğum uzmanı arkadaşım var akşama kadar kışlık zarı dikiyor suni vajina takıyor çok önemsemiyor maden arkadaş veriyorlar bu devirde çok önemi kalmadı bakirwlik insanın karakterinde gizli
Bıkmadınız şunu sormaktan ya önemli tabiki önemliii önemsiz diyenler halt yiyenler
Yani o kişiden kişiye değişir bence. Bence önemli olan kişilik. Yani bazı bakire olmayanları tanıyorum da... Neyse. Bakire olmayana göre daha fazla kullanilmis
ev eşyası alırken 1 kutuda alnına sürmesi için kaşıntı kremi lazım olur o zaman. boynuz yuvaları gevşesinki rahat çıksın
Ben cok olmam gibi cunku ben hic yapmadim karsi taraf tecrubeli olursa benimle belki dalga gecebilir ya da kucuk gorebilir
Bakir olmayan bir erkeğin bakire isteme hakki da yok, olmamali da
Ben bakireyim eşimin de öyle olmasını isterim yani şahsen ama nasipte ne var bilinmez 😊
Önemsiz çünkü ben rahatlıkla ilişkiye girebiliyorsam karşı cins niye giremesin ki?
Bir şekilde sineye çekiyorsun. Evlendim ama yalan söylediğini sonradan anladım ama susuyorsun başka çare yok
Altın talep etmezse olabilir.
Ben olurdum Ben boşandım ve yeni hayat kuracağım
niye olayim anca takilirim kisa zaman
2022 deyiz artık ya çok bi önemi kalmadı
Altın alacak pasatım olan bir aşiretim yok 😂
olmam herkesin s.. ktiği benim karım olamaz..
Geçmişi beni ilgilendirmez
Benden öncesi beni ilgilendirmez
Olurum neden olmayayım
Büyük konuşmamakta fayda var
Neden olmasın
kalbi orspu olmasin , gerisi önemli degil
Benim için önemli olmayan biriyle asla olmam
Hiç önemli değil
Sadık olsun yeterli
Önemi yok benim için
Önemsiz tabiki de..
Hayır.