arkadaşlar sevgilimle ilk gecemizde bunu giydim altına jartiyer çoraplarimi giydim beyaz çok güzel oldu fiziğime tam oldu sadece biraz baştan çıkarmak istemiştim ama çok uzun süre bırakamadı beni altı kere boşaldım o bir kere ve artık sürekli beni istiyor gördüğü yerde her yerde istiyor sürekli koynumda ol diyor ve asla doymuyor
Açık konuşayım benimde sevgilim karşıma böyle gelse bende isterim yani Sen bu durumdan sikildiysan erkek arkadaşına bu durumdan sıkıldığını soylenbaktin olmuyor ayrıl o zamn ne diyeyim ki baska
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
E normal, hiç cinsellik yaşamadıysa gayet normal? Ne yani ayda 1 mi seks yapacaktınız? Çocuk heyecandan boşalamamış belli ki.
bacım ,
sende senin arizona kertenkeleside zevksizmiş.
gerci zevk ve renkler tartısılmaz ama ...
Bu adam sana mi tav oldu giydigin o şeye mi çözemedim sence bir tuaflik yokmu
hayır o ilk gecemizden sonra bırakmıyor doymuyor hiç bir şekilde
Adama nasil bir ask ile birlikte olduysan artik helal olsun sana senin gibi kadinlarin cogalmasi lazim aldatmalar en aza iner diye düşünüyorum 🙂
sürekli bakımlı ve seksiyim evin içinde her eve geldiğinde onu farklı bir seksi takımla karşılarım masajını yapar duşunu aldırırım
İste bu ya sen varya eli öpülesi kadınsın daha ne olsun seni yurekten tebrik ediyorum 👏👏👏💕💕
Senin yerinde olmak isteyen kaç kisi var bunda sorun ne
çok istiyor çünkü artık
Açık konuşayım benimde sevgilim karşıma böyle gelse bende isterim yani
Sen bu durumdan sikildiysan erkek arkadaşına bu durumdan sıkıldığını soylenbaktin olmuyor ayrıl o zamn ne diyeyim ki baska
Lolita konsepti yapmissin arzular tabi seni surekli 😂
sevgilin böyle yaptıysa kocan ne yapar artık gfdgfd
Bir tuhaflık var ama ben de çözemedim 😂
Aynen bende çözemedim 😂
sorun ne sen daha az mı istiyorsun onu
Çok iyi bir şey bence
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
Yandın artık
Yani bize ne bundan?
Eeee sorun ne peki