Cinsellik Neden bu kadar Çok kötüsün ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Penisinizdeki kılları almicak kadar hijyensiz ve mide bulandırıcısınız Güncellemeler+1 yıl Sansür yiyicek ne söyledim sanki m@l mısın KS Güncellemeler+1 yıl burada kıllı penisini atan abazanlara sinirlenip sordum yoksa çevremde böyle p*slikleri barındırmam ben Neden bu kadar Çok kötüsün ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. öyle mahlukun yüzüne tükürüp hemen ortamı terk edin kişisel temizlik ve bakım insanın kendisine saygısıdır. kendisine saygısı olmayana saygı göstermeyin hakaret edin. 0 0 Yorumla
sjksjkskj Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl seviyorum knk orman gibi olunca daha erkeksi hissediyorum. hatta bazen tarak alıp fön bile çekiyorum şekilli duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arada ör knka balıksırtı olsun ama Yorumla sjksjkskj +1 yıl arada baldız topuzu da yapıyorum Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bunu neden partnerinize söylemek yerine genelleme yapıp burada paylaşıyorsunuz ki 0 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Genelleme yapma. Senin erkek arkadasın pasaklıysa ya da senin zevkin bozuksa biz ne yapalım 0 2 Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Olay tam olarak nasıl gelişti de böyle sinirlisin 😂 Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Kılsız atın kıza pis mikroplar bir bk yiyonuz bari hyvanlık yapmayın Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsellik konusunda 513 cevap paylaştı. Killa hijyen ne alaka? ilişki öncesi duş alırsanız ne ter olur, ne başka şey 0 1 Yorumla Master81 +1 yıl gençler, kezo hanım kılsız penis resmi istiyormuş derdi anlaşıldı Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Abazanuslar işte ya tutarsa diye bir uğraş icindeler 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı. Pislik insanlar kadın olsun erkek olsun yanaştırmıcan yanına 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsellik konusunda 324 cevap paylaştı. Sizde temiz insanlarla takılın 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Takılmadığımı nerden çıkardın Yorumla Aligull3 +1 yıl Yukarıdaki sorundan çıkardım tabi ki Yorumla
meraklıbirkova Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sen kendine bakanına denk gelmemişsindir 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bizim suçumuz ne peki, neden genele bu atar?😄 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakıma dikkat ederim. 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsellik konusunda 334 cevap paylaştı. Öyle pislikle de olmayacaksın 😏 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Alıyoruz tatlım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerden gördün 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Penis kili olması pis değil yikanmamaktir pis olan. Vajina kili uzatan kadın da var Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kadnda cok almayan 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bna bi kadn denkgeldi görnmup tertemz bi soyundu kilotu çkardi vajina yalycaktm kıldan kapanms dudaklar faln Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdmi oku Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
öyle mahlukun yüzüne tükürüp hemen ortamı terk edin
kişisel temizlik ve bakım insanın kendisine saygısıdır. kendisine saygısı olmayana saygı göstermeyin hakaret edin.
seviyorum knk orman gibi olunca daha erkeksi hissediyorum. hatta bazen tarak alıp fön bile çekiyorum şekilli duruyor
Arada ör knka balıksırtı olsun ama
arada baldız topuzu da yapıyorum
Bunu neden partnerinize söylemek yerine genelleme yapıp burada paylaşıyorsunuz ki
Genelleme yapma. Senin erkek arkadasın pasaklıysa ya da senin zevkin bozuksa biz ne yapalım
Olay tam olarak nasıl gelişti de böyle sinirlisin 😂
Kılsız atın kıza pis mikroplar bir bk yiyonuz bari hyvanlık yapmayın
Killa hijyen ne alaka?
ilişki öncesi duş alırsanız ne ter olur, ne başka şey
gençler, kezo hanım kılsız penis resmi istiyormuş derdi anlaşıldı
Abazanuslar işte ya tutarsa diye bir uğraş icindeler
Pislik insanlar kadın olsun erkek olsun yanaştırmıcan yanına
Sizde temiz insanlarla takılın 🙄
Takılmadığımı nerden çıkardın
Yukarıdaki sorundan çıkardım tabi ki
Genelesme krali hoş geldiniz
Sen kendine bakanına denk gelmemişsindir
Bu konularda hassasım
Bizim suçumuz ne peki, neden genele bu atar?😄
Bakıma dikkat ederim.
Öyle pislikle de olmayacaksın 😏
İnsan önce kendi için temiz olmalı
Kıllardan hiç hoşlanmıyorum. Resmen pislik.
Alıyoruz tatlım
puştlar
Nerden gördün
Penis kili olması pis değil yikanmamaktir pis olan. Vajina kili uzatan kadın da var
Alınlamalı
O nedir yavv
Kadnda cok almayan
Bna bi kadn denkgeldi görnmup tertemz bi soyundu kilotu çkardi vajina yalycaktm kıldan kapanms dudaklar faln
Yazdmi oku