Eşimle sarhoşken ters ilişki denedik. Kanamam olmasına rağmen durmadı. Hala ağrım var?

4 yıldır birbirimizi tanıyoruz. 2 haftalık evliyiz. Çok kibar biriydi normalde ve istemediğim bir şey yapmazdı. Dün gece çok sarhoştuk ve bana arkamdan da yaklaşmak istediğini bunun zevkini merak edip etmediğimi sordu. Daha önümden alırken bile zorlanıyordum ilk ilişkim ve penisi baya kalın. Ama o sarhoşluğu etkisiyle istiyorum dedim. Daha girer girmez acıdan nefesim kesildi çıkar diye yalvardım ama durmadı. Zaten iri yarı bir adam ben hem çelimsizim hem de alkolden o an çok güçsüzdüm. Belimi elleriyle öyle bir sıktı ki kıpırdayamadım ağlayarak bitirmesini bekledim. Sonra hiçbir şey olmamış gibi yanıma yatıp sarıldı. Oramı ellediğimde elime kan geldi. Sinirden ve acıdan çıldırdım. Beni bu kadar mı seviyorsun ne istiyorsun diye ağlayarak giyindim evden çıkıp gidecektim beni tuttu özür diledi anlayamadım duramadım dedi. Sabah evden çıktığında arkadaşıma geldim. Affedemeyecekmişim gibi gelşyor şu an. Siz olsanız ne yaparsınız. Seven adam bunu yapar mı
Eşimle sarhoşken ters ilişki denedik. Kanamam olmasına rağmen durmadı. Hala ağrım var?