Herkesin kendini yetenekli, ayrıştıran özelliği vardır değilmi. sen ne olduğunu düşünüyorsun.
ben mi. ben dilimi çok iyi kullanırım
ben mi. ben dilimi çok iyi kullanırım
Tek bir konuyla kendimi öne çıkaramam açıkçası.
p*rno filmlere bakarsak kadının orgazm yaşaması söz konusu değildir. Erkek bolaşdığında sahne biter.
Genel olarak bu filmlerin etkisindrn olsa gerek ki erkekler boşaldığı anda seksi bitirir ve kadınlar hep yarım kalır, orgazmı yaşayamaz.
Benim en önemli farkım buradadır sanıyorum. Partnerim orgazm olmadığı sürecr seks benim için bitmiş sayılmaz. Brn boşaldığımda partnerim boşalmamışsa okşayarak veya oral yaparak onun da boşalmasını sağlarım, o da boşaldıktan sonra benim için seks eylemi amacına ulaşmıştır ve o zaman seks biter.
Partnerim yarım kalırken ben mutlu olmam.
En iyi özelliğim dilimi çok iyi kullanabilmem.
Saatlerce süreceğini kefil olduğum en az iki defa boşalma garantisi verdiğim bir oraldan bahsediyorum.
Bir vajina emmek klitoristen öpmek çıkan her sıvıyı yutmak bana çok zevk veriyor tabii partnerimede ayrıca seks bir bütün olmalı amaç sadece cinsellik değil duygu ile yapılmalı ve vajina pembe ise değme zevkine 😎😎
Hiçbir kabiliyetim yok aslında ama şöyle bir şey var ki ya biliyorum belki sıradan gelecek bu yazdıklarım ama eğer ki bir kadın bir adama ilgi duyarak yapıyorsa yani karşıdaki kişiyi gerçekten istiyorsa bir kadın isterse daha önce hiç tecrübesi olmamış olsun öyle şeyler yapar öyle şeyler ister ki ağzınız açık kalır yani önemli olan tek şey gerçekten istemem eğer ki ben istersem mükemmel şeyler çıkartabilirim ortaya
Cevap
0Cevap
Bir bütün olarak her hareketim. Kucağına oturuşumdan, ağzıma alışıma, ayakta duruşumdan domalışıma her şey. Ama en en iyisi, kalçalarımı ve dilimi çok iyi kullanabiliyorum.
Offff harika
Hiç kurumamam , hiç yorulmamam ve doyumsuz olmam.. Mimiklerim, tepkilerim kesinlikle onu baştan çıkarır. Her pozisyona da rahat girebiliyor olmam adamım için bir avantaj🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?