Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibiyim çünkü gerçekten de ben özel şeyleri sevdiğimle yaşamak istiyorum birlikte paylaşmak istiyorum çünkü cinsellik benim için aşk demek turku demek ben sadece sevdiğim kadını keşfetmeliyim. İlla evlenince olsun demiyorum, karşımdakini çok sevip birbirimize güvenirsek evlenmeden de yaşarım. Evet bu zamana kadar çok istedim çok flörtüm oldu ama kendime uygun ciddi birini bulamadım. Bundan sonra da bulabilir miyim bilmiyorum. Emin ol utanılacak bir şey değil. Gerçekten seven insan sevdiğinin başkalarına dokunmasına dayanamaz bence. Onu sahiplenir ister. Yalnızca onu yaşar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz zor. Çünkü hemcinslerim belirli bir yaştan sonra rahatlıkla bu eylemi gerçekleştiriyor. Erkek versiyonların elbette var ama onlarda senin gibi az. Mesela burada şimdi onlarcası gelecek sırf sen kızsın diye. Kulak asmayacağını umuyorum. Emin ol muhakkak bulursun yeter ki karamsar olma.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok azdan bahsetmiyorum dediğim gibi benimki tercihi bir durum değil ama olmadı illaki az da olsa vardır diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılElbette, lakin bulmak konu olunca iş zorlaşıyor. Unutmadan... çağımız gereği sahtekarlık giysimiz olduğu için hayatına dahil olan erkekler hiç girmedik diyebilirler girmelerine rağmen. Bu konu da bir hayli can sıkıcı
Soran+1 yılAman biliyorum o benim hemcinslerimde de var… herkesin günahı kendi boynuna yalan söyleyenin de mumu yatsıya kadar yanar. O zaman da yaptığı şey değil söylediği yalan onu güvenilmez yapar.
Cevap sahibi+1 yılTabii öyle de yine de bazı şeylerin telafisi yok. Umarım bulursun, umarım iyi bir birlikteliğin olur
Soran+1 yılGüzel yorumların ve de dileklerin için çok teşekkür ederim aynısını ben de sana dilerim.
Cevap sahibi+1 yılAnlayışın ve sabrın için ben teşekkür ederim. İyi dileklerin için minnettarım. İyi sabahlar.
ben varım ama çekingenlikten değil, iş güç koşturmaktan. hayatımda hep bir yoğunluk var.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım fırsat olmayınca da olmuyor dediğin gibi
Bu gün konuşanlarda böyle bir şey izlemiştim 😂. Canım herkese kendi gibi biri denk gelir rahat ol.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Beklentilerini düşük tuttuğun sürece evet var. Tabi bu, şu demek değil ilişki yaşamadı diye kötü bir versiyonla karşılaşacaksın diye bir kural yok belki de çok zor bir ihtimal de olsa bu güne kadar karşına çıkan en iyi fırsatla da karsilasabilirsin. Diğer yandan sosyal çevresi geniş ağzı iyi laf yapan veya yakışıklı parası olan/olmayan, bu kriterlerden oluşan bir erkeğin bu olayı yaşamamış olması da çok zor. Bu kriterleri karşılamayan erkek ancak dediğin tarzda olabilir. Bu yüzden beklentini düşük tut dedim. Bu arada kendin hariç kimsenin gerçekten ilişki yaşayıp yasamadığını bilemezsin bu da aklinda olsun. Allah gönlüne göre versin.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ben kendim yaşamadığım için haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. Kendim yaşamış olsam takmam zaten. O kadar sıfırım ki insana koyuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara şöyle bir göz attım da sevgililerim olsun biraz tanıyım gibi bir yorumda bulunmuşsun. Bu zamana kadar illaki yakın kız arkadaşlarının tanıdığı erkekler falan seninle tanışmak istemiştir. İllede sevgili edineyim diyorsan bu tarz sana doğru gelen kişilere şans vermelisin. Bir cafeye gidip otursan cafedeki garsonlar bile hemen tavlamak için uğraşıyorlar genelde. Hayır böyle bir durum da olmadı diyorsan çevreni genişletebileceğin aktivitelerde bulunup ilk önce kendine kız kankalar edinmelisin. Ne kadar çok çevre genişlerse o kadar çok birileriyle tanışma şansın artar
12 Yorumla
Soran+1 yılKiz kankalarım var ama onların da öyle çevresi yok maalesefx
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana tavsiyem girebiliyorsan bir işe girip çalışmak. Ben önceden marketlerde vs. stand hostesliği yapıyordum, markette 2 günde 3 tane koca buluyordum valla😂 ama ben aseksüelim o ayrı da isteyene koca çok inan. Ayrıca belediyelerin kursları falan oluyor ya halk eğitim merkezleri gibi. Oralara gitmelisin , hem bi aktivite yapmış olursun hem de yeni insanlar tanırsın ama şu da var ki sevgililik ve vakit geçirmekten ziyade direkt evlenme düşüncesindeysen akrabalarına da bunu çıtlat. Tanıdıkları falan çıkar belki bi yerlerden, daha iyi olur güven açısından. Ve bu konunun üzerine fazla düşme, sen elinden gelen gayreti gösterip gerisini kadere bırak. Bazı şeyler illa olsun istiyoruz ama bazen de olmaması bizim hayrımıza oluyor bilemiyoruz. O yüzden kendine bu kadar dert etme, akışa bırak
+1 yılBazı erkeklere yorum yapmışsınVar diyenlerin çoğunda da katılmıyorum emojisi var muhtemelen onları sen koydun. Ben sana var desem kendim için bana da katılmıyorum emojisi koyacaksın lakin umrumda değil. Evet senin gibi erkekler var bir tanesi de benim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen koymadım onları kim koydu fikrim de yok.
- +1 yıl
Anladım. Güncel yazına da Eyvallah demek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibiyim aslında, 26 yaşına kadar geldim ve tek bir sevgilim bile olmadı bu da tabi cekingenligimden dolayı oldu hep ve bu da benim yönelimimi değiştirdi, mesela ilerde hayatıma girecek kişiye okadar itaatkar olacağım ki onun tüm isteklerini yerine getirmek istiyorum, açık ilişki gibi. Yani o başka erkeklerle de ilişkiye girmek isterse bunu kabul edeceğim, ne düşünüyorsun?
00 YorumlaYaşın genç karamsar olma mutlaka bulursun, burada boyun kilon, toplumda nasıl taninırsın, calışıyormusun, nereden mezunusun onuda verde talip çıksın, bu arada amacın çok kişiyle demişsin tek kişiden başlada sonra devam edersin, bol sanslar
00 Yorumla
+1 yılvar ama benim çekingenlik değil de savcılığa verilme ve rezil edilme şeyi var yoksa kaç defa ettim ve adam gibi red yedim hhhgghygy ama benim yaş 19 ben daha yeniyim galiba hjgbfhf
00 YorumlaVardır illa ki. Umudunu tüketme ayakları üstüne basıp hâlâ nefes alan tertemiz insanlar var. Kalbi güzel niyeti güzel insanlar var.
Rabbim gönlüne göre versin.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşına gelmiş ama hala cinsel olarak bir şey yaşamamış erkekler vardır mutlaka ama canını yakar tecrübesiz aramak yerine tecrübeli ara bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana, senden bir tane daha değil, çekingenliğini yenmeni, açılmanı sağlayacak biri lazım, ona ayak uydurmaya gönüllü olacaksan.
00 Yorumla
+1 yılDolu. Buradakilerin yarısından çoğu bu dertten muzdarip
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşları benden küçüktür
İlla ki vardır yani dinime düşkünlüğüme erken yaşımda başlayabilseydim belki öyle olabilirdi ana öyle erkekler de var yok degil yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar benim ama 20 yaşımdayım. Bulmanız zor büyük ihtimal bende bulamayacağım ve ölene kadar yalnız kalacağım böyle düşünüyorum. Bu devirde zor gittikçe de zorlaşıyor gibi duruyor.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgililerim olsun istiyorum demişsin ama böyle olursa senin onlardan farkın kalmayacak. Şu an iyi bir konumdasın o yüzden değerlendir düzgünce. Kendin gibi birini buldun bir şeyler yaşadın ayrıldın sonra başkası olsun mantığıyla bakarsan senin yaşamış olanlardan ne farkın kalacak?
Soran+1 yılBir farkım kalmayacak haklısın ama böyle olupta karşıma da benim tam tersim gelirse de benim kaldıracak yüreğim yok herkes gibi.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sizde bulaşmayın. Karşınıza kendiniz gibi biri gelirse sevgili olmadan evlenmeye bakın. Madem kaldıracak yüreğiniz yok o zaman geçmişinde ilişkileri olan birini istemezsiniz. İlişkileri olmamış birini bulursanızda bir sürü sevgili yapmaya falan gerek kalmaz. Olay buraya çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılNe gördünüz de bunu dediniz şimdi?
Senin erkek versiyonun var ama bulabilirmisin bilemem. Gerisi kader kısmet
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen biz bu durumda birbirimizi zor buluruz 😂
+1 yılSenin erkek versiyonunla seni evlendirsek nolacak bir sene bacı gardaş yatarsiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılBen çok istekliyim bulsam durmam
- +1 yıl
Bi karar ver çekingen misin istekli mi
Soran+1 yılO ayrı o ayrı cinsel isteğim yüksek o konuda çekingen değilim genel olarak hani çok sosyal olamadığım için fırsatım olmadı
- +1 yıl
Hee hazırda bulursam kaçamaz diyosun😂
Soran+1 yılAynen dediğim gibi tercihi bir durum değil öyle olsam takmazdım zaten
- +1 yıl
Neyse bulursun zaar var daha korpecik erkekler
Mutlaka vardır elbet ama ben inanıyorum tutkulu bir aşk yaşayıp sende mutlu olacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılAman ne biliyim bu zamana kadar biç bir şey yaşamadım o yüzden karşındakinin yaşamış olması koyar bana keşke benim de olsaydı
Soran+1 yılİnsan ister istemez takıyor ama sen yaşamamış olsan sen de öyle tercih ederdin diye düşünüyorum ama maalesef tercih eden kadın olunca yadırganıyor
+1 yılİhtimal zor. İnşallah bulursun. Allah sana denk getirir
00 Yorumla
+1 yılEv kızısın sanırım biraz içine kapanık ve öz güveni olmayan
00 YorumlaBakirim
Ya bir olsun ya hiç ama onla bunla olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 22 yim evlenene kadar da senin gibi olurum senin kafadanım evet bulabilirsin ama bilmiyorum o yaşa kadar evlenmemiş var mıdır yok değildir de zor olur ma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. var tabi illa ki çıkar biri karşına benim de hayatım boyunca 1 kere sevgilim oldu gerisi yok tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşında bakirim.
Bişey yaşamak nasip olmadı
Cok secici biriyim 3 sevgilim oldu en fazla
Cekingen ve utangacım.
Evden işe işten eve hayatım var00 Yorumla
+1 yılSenden aynisini bulsan yatak gunleriniz boş gecer tik olmaz nereye sokacagini şaşırır
00 Yorumlavardır canım çok bulursun , erkeklerin hepsi yok herşeyi yaşadım tecrübem var felan atarda yüzde 10 u tecrübelidir , yüzde 90 nının hiç sevgilisi bile olmamış o yaşlarda
32 Yorumla- +1 yıl
Amma da abarttın sen de yüzde 10 mu
34 yasındayım bakirim hiç sevgilim olmadı yani senin erkek versiyonun diyebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26 olmama 2 hafta 2 gün var.
Tam olarak aynısıyım.
Cinsiyet hariç.03 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi fiziksel olarakta bir şey yaşamadın?
Cevap sahibi+1 yılSadece fiziksel değil, duygusal olarak da.
Soran+1 yılTercihen mi?
+1 yılBen yaşamadım sadece hayat kadınına gittim onun dışında sevgilim olmadı
00 YorumlaVallahi bende aynı durumdayım yaa 30 yaşına geldim hala bekarım ve daha bir kız eli değmedi elime aynı kaderi yaşıyoruz maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. kalmadı soyu tükendi şu anda her biri bi köşede sevişiyo 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varım, ama senden küçüğüm ve benden küçük biri ile evleneceğim , o da aynı benim gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen elime kız değmedi sanaldan tek sevgili yapmıştım boş bir şey olduğunu farkettim reelde hiç yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbulabilirsin tabi. imkânsiz değil. tabi karşındaki dürüst olmalı
00 Yorumla 27 yaşındayım benimde hiç olmadı biliyor musun elime kız eli bile değmedim sanırım sorun bende diye düşünmeye başlıyorum
00 Yorumla
+1 yılO yaşta çok nadir ama bulabilirsin tabi
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kadin versiyonumsun. Hep sanal ve uzaktan asklar yasadim ve sevgiliyle sarilip kucaklasmak bir hayaldi yillardir
00 Yorumla
+1 yılHaftada kaç kere mastürbasyon yapiyon
12 Yorumla
Soran+1 yılSayısını bilmem
- +1 yıl
Dur durak yok yani öyle mi?
+1 yılSenden 1 tane varsa erkek veriyonundan 60 tane var
20 Yorumla
+1 yılBen de bakireyim bulursun oda çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor olması sinirimi bozuyor zaten çok üzülüyorum
+1 yılBulursun, mesela ben, ama yaşım 24 kusura bakma.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendinden büyük biriyle olmaz mısın?
- +1 yıl
1-2 yaşı sorun etmem sanırım uyum olduktan sonra.
bulabilirsin ama baya zzor ama imkansız degil
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın biliyorum elbette öyle
Zor ama gonlune gore bulursun birini umarim
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah milyonlarca insan var illaki vardır
+1 yılBulursun ben bulmuştum 26 da
11 Yorumla
+1 yılşu an 21 im
Ilerde Ki bebi görüyorum 😂00 YorumlaBöyle olan erkekler de var. Az ama evet, var.
00 YorumlaBen varım. tek farkım 2 aylık sevgilim olmuştu 😂
01 YorumlaKarşına ilk çıkan kişiye he dersin
00 Yorumla
+1 yılŞimdi inanayım mi buna
00 Yorumla
+1 yılAynı ben buldum seni hayatımın aşkı 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet var ayağını çek üzerine bastın 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl33 yaşındayım
Sevgilim oldu denemez çünkü en fazla yanağını opmusumdurİlişki yaşamadım00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılcok var ama 2 cekingen sonu ne olur bilemem
00 Yorumla Vardır asosyal erkek de mutlaka
00 Yorumla
+1 yıl28 yaşındayım kız eli tutmadım..☺️
01 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah dediğin gibi olur...🌹🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılÇok var, her erkeği playboy zannetme
01 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu hayırdır?
+1 yılBen varım gel bana 🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bakir erkek çok fazla
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaşımda çok zor benden küçüklerdir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım ama ne yazık ki ateistim sdşfks
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılBelki dini inancın vardır. Dini inancın varsa islamiyete göre ateistle sevgili olamıyosun. Ondan
Soran+1 yılYok benim durumum öyle bir şey değil… ben insan ayırmam öyle ayrıntılara göre
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Ben çekingen değilim. Öyleydim ama sonradan başka önceliklerim oldu. O yüzden bişey yaşamadım.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 yaşıma kadar ben de öyleydim
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok takma bence bu bakirelik mevzusunu. Bence sçma bir şey
İzmirdeysen seni kurtarayım o dertten
Soran+1 yılNasıl takmiyim sen bakir olsan sana sonradan her şeyi yaşayıp gelse biri sevsen bile katlanabilir misin? Ben haksızlığa uğramış hissediyorum. Bu histen kurtulmanın tek yolu tecrübe edinmek gibi. Onu da bir şekilde yaşayacağım.
Cevap sahibi+1 yılBen bakirken de bunu mesele yapmıyordum. İzmirde olsan harika olabilirdi
Soran+1 yılCidden bakire olmayan biriyle ciddi ilişki yapıp evlenir miydin
Cevap sahibi+1 yılevet oldu daha önce. beni terketmese onla ciddi düşünüyordum. sonra barışmak istedi kabul ettim. sonra gene ayrıldı gene barıştık. sonra gene ayrıldı bir daha kabul etmedim 3 yıl barışmaya çalıştı
benim de bekaretim onunla gitmişti
Soran+1 yılPeki nasıl sindirmiştin o dönem? Aklına gelmiyor muydu? Gerçekten baş etme mekanizması nasıl olabilir bunu öğrenmek için soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılönemsemiyordum. eskide kalmış. ona ait duyguları yok sonuçta
Soran+1 yılBen nasıl zevk aldı kim bilir hangi pozisyonlarda yaptı bunları düşünüp takıyorum gözümün önüne geliyor
Cevap sahibi+1 yılBen yatakta baya iyi olduğumu öğrendim o zmanlar bu yüzden pek dert etmiyordum bunu
Soran+1 yılAynen belki partnerin de seni yeterli hissettirmesi önemli teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılsenin hevesli olman lazım seks sırasında girişken istekli olursan çok zevk verirsin partnerine
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar tabiki. 34um. Senin gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 sene sonra 26 oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şey zamanla olur yazılı neyse kaderinde o
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem