Burada sadece anal seks yapınca kendini sınırsız seks yapıyor sanan çok sayıda genç arkadaş var ama bence sekste ensest, pedofili gibi konuları düşünürsek sınırlar mutlaka olmalıdır. Sınırsız seks mümkün müdür sizce?
Mümkün değildir hareketlerde ilişkide filan sınır olmaz ama bazen kırmızı çizgiler olur ben mesela grup ilişkiye karşıyım yatak iki kişiliktir benim için fazlası olmaz eğer söz konusu olursa ben yokum bu kadar basit
Seks değil, hayattaki herşeyin bir sınırı vardır. Hayatta her şey sınırlı. Örneğin yemek. Herşeyi her şekilde yiyebilir miyiz? Hayır. Her deniz veya okyanusta yüzebilir miyiz? Hayır.
Bazı insanların iğrenç bir sapkınlık olarak gördüğü, bazı insanlarınsa zevkli bir fantezi olarak gördüğü onlarca farklı kavram oluşturulmuş seks üzerine. Mezardan ceset çıkarıp yapmayı seven var. Belki o derece sapkın insanlar için mümkündür ama normal zeka ve psikolojiye sahip hiçbir birey için böyle bir şey mümkün değildir. Örneklerini filmlerde çok gördük. ''Bir Sırp Filmi'' adlı yapımda, bir p*rno yıldızı ilacın etkisi ile öz oğluna tecavüz edip öldürüyordu. Ve bu benim gibi aklı başında bir bireyi aylarca rahatsız etti.
Benim seks mottom şudur. Duygusal olarak birbirine bağlı iki kişi arasında sınır olmamalı. Bunun ilerisi insanlık dışı saçma eylemlerden oluşur.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim için asla değildir. Helalden başka olmaz, haram olan bir şekilde olmaz. Karı-koca arasında ve özel olmalı.. muhafazalı bir yer olmalı, mahremiyet çok ama çok önemli.