+1 yılBana evlilikte seks önemsiz diyenlerden nedense ben herkesin anladığı gibi anlamadım, seks hiç olmasa da olur demek anlamında diyemezler tabiki böyle anlayan varsa komik, bir adam veya kadın üreme organı hormonları yok gibi olmasından rahatlık duyabilir mi, seks birincil öncelik olamaz anlamında önemli değil deniyor, insanların hayatı boyunca seks kalitesi sabit olarak hep yüksek mi gidiyor? Herkes p.. yıldızı olmayı ögrenmiş, 60 yaşında bile kaldırıyor mu? Sevgi, saygı, aşk, sağlık, uyum önemli bunlar olmazsa zaten seks hiç olmaz. Önemli olan bunlar tabiki. Seks in kendisi başlı başına neden öncelik olsun ergen misiniz..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik hayata renk katar. Yaşanması gerekir ama bunun süresi önemsizdir. Yani her gün yaşamasan da, elbet için de olan ve yaşanması gereken bir duygudur. Aseksuel insanlar için de bir önemi yoktur. O yüzden kimin doğru, kimin yalan söylediğini belirlemek bize düşmez.
00 Yorumla
Ya tamam önemlidir evet ama erkek ister kadın istemezse zorla yapacak hali de yok yani bu benim görüşüm benim eşim olsa istemese anlayışla karşılarım o istediğinde beraber karar verdiğimiz de yaparım onu bunun için zorlayamam
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİnanmıyorum, cinsellik aşkın bir parçası ve olmazsa olmazıdır, ama bu ülkedekiler kalıplaşmış toplum inançları yüzünden cinsellikten anlamıyor ve yaşamayı bilmiyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılBence evliliğin amaçlarından biri de sekstir Seks olmayan bir evlilik evlilik değildir zaten tamam evliliği kurtar seks değil ama olmazsa olmazdır bence sevgi saygı sadakat en önemlisi de sekstir zaten cinsel çekim hissetmediğim biriyle evlenemezsin değil mi evlensende o ilişki uzun sürmez bitmeye mahkumdur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmıyorum çünkü seks gerçekten önemli bir şey ama Türkiye şartlarında hiçbir önemi kalmıyor çünkü Türkiyedekiler cinsellik yaşayacak insanlar değiller
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok önemlidir. Benim eşim de evlendik iki cocugumuz var seks onemli degil diyordu 7-8 ayda bir anca oluyorduk ve bilin bakalim noldu? En sonda bir birimize tahamulumuz kalmadi. En cok ta benim. Cocuklarimi da aldim ciktim. Sirf konu seks yapmiyoruz diye ayrilmadim ama artik hersey goze batar olmusdu.
139 Yorumla- +1 yıl
Boşanma oldu mu peki
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 evet oldu
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzqunnn evet ne zaman yaklassam bir bahane. En son aramiz da bozuldu saygim da kalmadi sonra da basladi iste bu yuzden seni istemiyorum diye. E ilk evlendiyimizden boyleydin? Onda niye istemiyordun. Valla sebebini cozemedim. Hayatinda o kadar uzun sure kimse olsa anlardim psikolojikdi herhalde, ama sorunlarina care aramaliydi sonucta benim isteklerime saygi duymasi lazimdi. Akrep burcuydu
- +1 yıl
Ne zaman boşandınız
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 3 yil oldu
- +1 yıl
Olmuş baya. Evlenmeyi tekrar düşünmüyor musun
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 hayir. 2 cocukla zor biraz. Onlari da dusunmem lazim
- +1 yıl
Çalışıyor musun peki
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 calismiyorum.
- +1 yıl
Peki nasıl geçiniyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 ailemin durumu iyi onlar bakiyor
- +1 yıl
ne güzel. Çocuklar kaç yaşında peki
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 5-7
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 30
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzqunnn severek evlendik. Ilk günden kötüydü. En basindan anlamaliydim nisanliyken de öpüsmezdi evliliye 1-2 ay kalmis öpüstük. Ben de bana saygisindan diyordum demek ki istekli degilmis
- +1 yıl
Erken yaşta evlenmişsin
Cevap sahibi+1 yıl@Kuzqunnn bilmiyorum bence kadinlardan hoslaniyordu. Akrep
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 maalesef öyle oldu. 2 yil da nisanli kaldik. Bildigin erken yastan rezerve edib ziyan etdi beni😁
- +1 yıl
:) yani daha güzel bir evlilik hayatın olabilirdi
- +1 yıl
Kaç yıl evli kaldınız
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 5 yil olmadi
- +1 yıl
Aynı şehirde misiniz eski eşinle
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 Hayir
- +1 yıl
Çocuklarını görmek istemiyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 goruntulu konusuyor
- +1 yıl
Çok mu uzaksınız
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 oyle
- +1 yıl
Çocuklardan dolayı mı evlilik düşünmüyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 evet.
- +1 yıl
Peki nereye kadar böyle sürecek
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 neyi kast ediyorsun?
- +1 yıl
Yani evlilik düşünmemeyi nereye kadar sürdüreceksin
Cevap sahibi+1 yıl@Ssuskun1111 sart mi evlilik? Cocuklarimin huzurunu bozamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks eğer kişi hormonal açıdan sağlıksız değilse ihtiyaçtır. Evliliğin amaçlarından biri de bu ihtiyacı helal ve legal yoldan sağlamaktır. O yüzden bunu söyleyen biri ya farklı kişilerle yapıyordur ya da hormonları da sıkıntı vardır. Eşin rahatsız olur bir sureligine ve sen de geçici olarak mastürbasyon gibi şeylerle tatmin olursun o ayrı ama sürekli olarak gereksiz demek saçma ve kabul edilebilir değildir.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik dediğimiz şey üç ayaklı bir sandalye ise o ayaklardan biri sekstir. Dolayısıyla cinsel yaşamı yolunda gitmeyen evlilikler istisnasız problemlidir
37 Yorumla- +1 yıl
Sadakat saygı sevgi…. Ayak sayısı farzı misal
- +1 yıl
Komik olan?
- +1 yıl
4 ayaklı olunca biri kırık olsa duruyor mu sanki
+1 yılseks yasayamadiklari için çoğu kişi boşanıyor gençler seks evlilikde bı baraj gibi bağlayıcı gibi bişey yoksa evde iki genc yasiyomus gibi olur tutku yok arzu yok bu yüzden ilişki koclarina başvurun ya da tedavi olmak için çabalayin.
15 Yorumla- +1 yıl
Mutlu bi evlilik için eşin senle istediği yerde seks yapabilir mi
- +1 yıl
Amaç bu değil midir zaten siz kendinizi niye bu kadar degirsizmis gibi görüyorsunuz.
- +1 yıl
Yer zaman mekan fark etmez göz göze gelince seni istediği gibi yaşar yani
- +1 yıl
Şaka mısın
- +1 yıl
Ciddiyim
Hayır, bunu diyenler genellikle bilinçaltındaki hazzı saklamak için söylüyor
61 YorumlaOnca parayı (düğünü kastediyorum) Legal sevişmek için dokmüyorlarsa niye evleniyorlar ki? Yazacaklarım bu kadar teşekkürler.
40 Yorumla
+1 yılEvlilikte cinsellik çok önemli! hatta boşanma sebeplerinden bir tanesi de cinsel hayatının kötü gitmesidir
21 Yorumla- +1 yıl
cok haklısın
Sadece evlilik değil, bütün yaşam boyu bir ihtiyaç olduğu için, her şartta seks önemlidir.
50 Yorumla
+1 yılEvliliğin /80 sekstir.
Rutin giden bir cinsel hayatınız varsa eşinizle bahsettiğiniz cümleyi kurmanız ihtimaller dahilinde dahi olmaz21 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
u +1 yılEvlilikte seks önemsiz diyenler kendilerini kandırırlar. Saygı sevgi güven gibi cinsellik de evliligi tamamlayan unsurlardan biridir. Evliliklerde cinsel yaşam ten uyumu çok önemli.
10 YorumlaSeks olmadan bi evlilik yürümez. Seks yoksa evlilik de bitmiştir.
40 YorumlaEvlilere sormak gerek ama önemlidir.
Cinsellik hayatın bir parçası kimse önemsiz diyemez saçma. 👀20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki erkekler diyince samimi gelmez ama bir kadın olarak evliliğin neredeyse %80'i falan bence baya önemli cinsellik olmasa amaç ne sevgi saygı varsa bunu göstermenin bir yolu cinsellik bence sevgi olmadığı takdirdede anlamsız kalır
24 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍
- +1 yıl
Yorum çok doğru
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Cinsellik evliliğin çimentosu. Tutkusuz evlilik zor
+1 yılHayır. Hayatta her şey cinselliktir hele ki evlilikten cinsel uyum olmadan 1 saniye bile sabredilemez.
20 Yorumla
+1 yılEvlilikte her sey onenli. Seks. Karsilikli anasma. Derlesme. Sakalasma. Akliniza gelen hersey
Cunku ayni evde bir omur gecirexen.
Disardida yedigin ictigin kankalarina benzemez.00 Yorumla
+1 yılEvlilikte de , sevgililikte de cinsellik çok önemlidir 😎👍 kim önemsiz diyo ise yalan söylemiş olur bence. Madem önemsiz ise neden beni aldattın diyo millet o zaman himm haksız mıyım 😊👍
00 Yorumlaİnanmam. 3 şey vardır bildiğim. Birincisi kadın tuz dediğinde efkek cız demeyecek. İkincisi kadının ruhunu hoş edeceksin. 3. De yatakta mutlu olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılTabiki inanmıyorum boş duygu sömürüsünden başka bir şey yapmıyordur. Eğer kişi gerçekten eşini seviyorsa vücudunu paylaşmayı çok görmez, aksine arzular.
00 Yorumla
+1 yılbelirli bir süreyi geçmiş ilişkilerde ya da çiftlerin yaşlandığı ilişkilerde tabii önemli değil ama öbür türlü bence oldukça önemli
10 Yorumla
+1 yılevlilikte önemlidir cinsellik olmayınca eşlerin arasıda açılıyor vede iki kişiden birinin karakteri yetersizse aldatmalar oluyor zamanla
10 YorumlaÇok yabancı film izliyor bu seks muhabbeti yapanlar. Hayatın gerçeklerinden bir haber yaşıyorlar. Özelikle erkekler, o kadar "yabancı dizi" izliyorlar ki eşleri sadece seks objesi gibi hardvb böyle şeyler yapmaya çalışırlar
00 Yorumla
+1 yılEn önemli konulardan biri , evlendiğim adamla seks yapamayacaksam neden aynı yatağı paylaşayım
23 Yorumla- +1 yıl
kardes kardes yatarsinz 😁
- +1 yıl
Ne komik espri
- +1 yıl
ama oyle yani seks onemli o olmadan oluyor ben yapamamm sahsen 3 gun sor dayaniyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki önemli ama seks olmazsa aşk hayatı evlilik hayatı olmaz lafına da inanmıyorum. Bana göre sevgi ve aşk varsa cinsellik ozaman tutkuya ve mutlu bir birlikteliğe dönüşebilir.
20 YorumlaAsla büyük ors yalanı bunlar günde 20 müşteri ile şehvet le yatar lar kocaya gelince hersey seks degil seks sevmem ayakları
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmam çünkü bu önemli husustur iki taraf içinde geçerli bir nokta eğer önemsiz olsaydı bu dueum beden ve ruhumuza işlenmezdi
00 Yorumla Evlilik olsun ya da flört hayatı olsun ilişkide önemli an nefis güzel şey tad sekstir bunu yaşayan bilir
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum ama yinede her şey seks değil seks=para
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok canım çok önemli. Kaç kişi boşanıyor bu yüzden. Seks olmasa bende durmam açıkçası
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl27-41 eşim cinsel yönden çok güçlü bir erkek. beslenmesine çok önem veriyor sabahlari beraber koşuyoruz. biz 3 yılı geçtik
- +1 yıl
İyiymiş yaş farkı çok olmasına rağmen yetiyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılYrk çok güzel büyük iri çok memnunum
- +1 yıl
Çok güldüm :) fizik olarak nasıl bilirsiniz. Baya ateşli ilişkiniz var o zaman
- +1 yıl
Yanlış bir şey demedim umarim
Evliliğin en önemli yapı taşlarından birisidir, cinsellik.
00 Yorumla
+1 yılBu çok saçma bir düşünce, evliliğin büyük bir bölümünü cinsellik kapsıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılHayır inanmıyorum
Cinsellik ve cocuk yoksa
evlenmeye ne gerek var
Agacı sev inegi sev o zaman 😅00 Yorumla
+1 yılHayır asla inanmam çünkü çoğu olaylar HP bu yüzden oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvliliği ayakta tutan unsurlardan biridir seks gereksiz diyen aldatıyordur
00 Yorumla
+1 yılO zaman cinsellik önemli değilse aseksüel birisiyle evlensinler,
00 YorumlaKoca bir yalan hatta aksine cinsel hayatları iyi olan çiftlerin ayrılması çok daha zordur.
00 YorumlaErgenler kezbannurlar kendini kandırabilir. Evlilik Herkes için yasal sesk demek.
00 YorumlaNe diye evleniyorlar kadinla yatakta pişti oynamak için mi? 😂
00 Yorumlaseks bu hayattaki en önemli şeylerden bir tanesi onu diyenin kafasına sıçayım
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar için önemsiz olabilir aseksueldir belki
00 YorumlaBana her yerde herkes böyle soyluy ama gram inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte seks olmazsa ayrılık tez olur. Allah bizi böyle yaratmış.
00 YorumlaÖnemlide ama sevgi saygı şart yoksa cinsel ilişkş yuva kurtarmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsteksiz erkeklerle zor. Tc erkekleri Abaza olabilir ama asla istekli degıl
11 Yorumla- +1 yıl
Gurbetçi misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer sey seks değil ama olmazsa da olamz saygı sevgi sadakat seks
10 Yorumla
+1 yılKendisi yetersizdir muhtemelen
21 Yorumla- +1 yıl
İşte bu!
+1 yılİnanmıyorum tabiki. Evlenince de rahat rahat yapmayacaksak niye evleniyoruz
00 Yorumla
+1 yılÖnemsiz diyenin sıkıntısı vardır 😂
30 YorumlaNeden evleniyorlar o zaman merak deyil heralde
10 Yorumla
+1 yılElbette önemlidir ama en önemli olan şey güvendir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmiyorum cunku evliligi ayakta tutan sekstir
40 Yorumla
+1 yılBence de önemsiz aşk önemli benim için
00 Yorumla
+1 yılBence önemli değil her şey cinsellik değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle diyenlerin evliliğine bakmak lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Önemli ama tamamı değil bence
00 YorumlaO iş olmazsa kimse evlenmez
00 Yorumla
+1 yılinanmıyorum... yalan direk
00 Yorumla
+1 yılÖnemsiz değil ama en önemli sey asla değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylüyorlar, evliliğin temeli sekstir.
00 Yorumla - Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat