Neyin ne olduğunu anlamayan bebelerle uğraşmak çok zor.
https://youtu.be/NXthCwi4YQ8
Öptüm nefesinden uzaklardan 😘🥰

Pasif gayim. Üniversite de ilk zamanlar bir partnerimin ayağıma yanlışlıkla dokunması garip bi his yaratmıştı daha sonra uzun uzun ayaklarıma bakım yapmaya başladım ve sadece ayağımla ilgilenecek partner aramaya başladım
Fetiş, ilgi duyduğun şeyin seni tahrik etmesidir. Eğer ayaklar dikkatini çekmekten öteye gidip seni seks yapmaya zorluyorsa o zaman buna fetiş diyebilirsin...
Yok artık 🤣🤣🤣
bir şeyin Fetiş olması için sende seks çağrışımı yapması lazım
Cevap
15Cevap
Cinsel olarak etkileniyorsan evet fetiş , ama takinti da olabilir bende bir insanın önce ellerine bakarim tırnaklarına temiz mi? Bakımlı mı? Diye ama cinsel olarak etkilenmem
Cinsel olarak etkilendiğim tek yönü, Erkeğin ayaklarımı ağzına alması olur..
Erkek ayağı da dikkatini çekmez yani ne bileyim bacım
yok Erkekde Kadında hep ilk bakışım ayaklara gidiyor.
Cinsel olarak etkileniyorsan fetiş olur. Diğer türlü düşman oluyorsun 😄 dost başa, düşman ayağa bakar.
🤣🤣🤣 Düşman değilim ama ayaklar dikkatimi ilk çeken yer millet ele popoya bakar ben ayaklara 🤣🤣
Benim arkadaşım vardı, o da ayakkabıya bakardı. Ayakkabısına göre normal erkek bile çirkin gelmeye başlardı 😄 bilinçaltında vardır bir sebebi 😄
Bazen gözlerimi kaçırıyorum kendimi ayaklara dikkat ederken görüyorum.. Sexuell olarak çekmiyor beni, ama bakıyorum işte ikidebir gözüm oraya kayıyor..
Olabiliyor işte ama fetiş demek için uyarılman gerek 😄
Bir erkek ye ayak fetişi varsa onun duygulari dir kalbi dır siz kızlar nasıl kalbi kırar Ken siz düşünüyor musunuz duygularıyla oynamak günah deilmi erkek yapsa erkek milleti deme diğinizi bırakmaz siniz kadın milleti napicak sin işine gelince vicdanlı Saygı duya çak siniz Öğreniyor sanız saygı duyun Kimse kimseyi aşağlayamaz
Konuyu anlayamadım?
Bayan sen aklını annen doğum yapar Ken aklını anne karnin damı unuttun
Ne saçma bir yorum ve cevap.. Yazdığını kendin okuyup algılıyormusun acaba? Embesil falan değilsin umuyorum. Veya öylesin..
Ben algılıyorum sen algilayamiyor sun
Belli oluyor.. Yazdiklarini burada biri anliyorsa bende zenci olayim.. Cümle kurmasını bile doğru düzgün beceremiyorsun ve kalkmış burada bana Hakaret ediyorsun beyinsiz diyerek.. Bir yorumun varsa İnsan diliyle güzelce söyle anlayalım, veya İnsanca yaz demek daha doğru. Aksi taktirde gerçekten beynimi çıkarıp köşeye koyacağım, ozaman eşit şartlarda tartışabiliriz.
Dost başa düşman ayağa bakar demişler.. Ayakların dikkat çekmesi bir fetiş değildir yalnız kendi ayağı ile kıyaslama dürtüsüdür.
Sayılırsın evet ben de ayak fetişiyim aynı senin gibiyim
Adamın ayaklarını nerede görücen ilk bakışta hürmüz 😆😅😂
hangi
içimi
vazgeçtim artık, Cahil kalsın cahil yaşasın cahil ölsünler 😄
Öğrenmek istemeyen İnsanlar için hiçbir şey yapmayacaksın 😀 Varsın akıllıyım sansınlar.
Gezsinler, ben ortaya pimi çekip atıyorum.. Şimdi okursan ayak fetişiyim diyenler bile var 😂😂😂 Oysaki ayak fetişim yok, sadece ilgimi çekiyor, kimisi erkeğin poposuna dikkat ediyor, kimisi ellerine, bende ayaklara dikkat ediyorum.. İstemsizce.. Yoksa ayaklarla seks hayalleri kurmuyorum 😂😂😂 Ama ayaklarımı yalayabilir huylanırım.
ayak fetişiyim diyenler bence her şeye fetişler :D :D umut dünyası, sks açlığında yaşıyorlar. belki oradan yürürüümde iş çıkar diye hayaller aleminde. umut fakirin ekmeği işte :D :D
popo sevgisi çok kadın da var ama. ne yapacaklarsa erkeğin poposunu anlamadım hah :D
ayak yalama ne yav, ıyhh :D güzel gıdıklarım ama hahah
Gizli üyeye baksana 😂😂😂 ne yazdı birde anlayabilsem yazdıklarını..
ya şimdi ayak yalama şöyle mesela…
böyle değil..
64.media.tumblr.com/.../...8aa2aa3822639f9409.gifv
ama şöyle, erkek bacağını omzuna almış, tam cinsel ilişkide iken, bacağını öpüyor tam kemik olan yerin bilekten iç kısmını.. veya ayağını öpüyor öyle entressan heycanlı bana göre diğer türlü zaten komik gelir banada.
Yok tekme atarım 😂😂😂 bırak diye
😀😀 yer tabi gıdıklanıyorum ben
gıdıklamasın oda biraz soft olsun 😂
Güncellemedeki zevkine bakılırsa kesinlikle ayak fetişin var🙂
heee ondan demek ki ;)
ne ondan?
Dost başa düşman ayağa bakarmış
Sen süpersin trample falan seviyomusun
Kadınlarda da varmıymış bu. Şaşırdım.!
Sayılırsın da sen ne alaka mk 😂
Sayılırsın tabi bana çok itici geliyor.
Ayak fetiştin var demek
Sayilma olasiligin yüksek evet:)
Kadınlarda ayak fetişi var mı yav
Neden olmasın? Kadınlar başka yaratık mı?
Şüpheli haller.. Sayılabilirsin..
Sayılır. 😁
No
Ellemekte istiyon mu
Yok sadece ilk ayaklara bakıyorum hep ayaklar dikkatimi
çekiyor.. Ama erkek ayaklarımı ağzına alırsa seviyorum.
Enteresan
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?