Ne hissediyorum bilmiyorum?

Merhaba arkadaşlar. Benim 7 yıllık bir ilişkim var 24 yaşındayım. 3 yıldır sevgilimle düzenli bir cinsel hayatımız yok. Psikolojik sebeplerden ötürü cinsel birleşim olacağı zaman bütün sertliği gidiyor ve yapamıyoruz. Kendisini iyi hissetmesi için elimden geleni yaptım asla kızmadım kötü hissettiğimi yansıtmadım taa ki 2-3 ay öncesine kadar. Erkek arkadaşım hiç bir tepki yani erekte olma belirtisi göstermedikçe Ben artık kendimi bir bok çuvalı gibi hissetmeye başladım erkek arkadaşım benden etkilenmiyor artık diye düşünmeye başladım. Ve ona olan duygularım zamanla değişti. Arkadaş gibiyiz artık yatağıma kabul etmiyorum o görüntüyle karşılaşmamak için. Bende insanım bende istiyorum deli gibi ama sonra başkalarını hayal etmeye başladım. Kendimi çok kötü hissediyorum ama başkalarını arzuluyorum. Evet binevi aldatmak benimkisi ama ben bu hale gelmemek için 3 yıl düzelmesi için psikolojik destek alması gerektiğini bana bu şekilde yansıtmaması gerektiğini söylemiştim. Sizce bu ilişki bitmeli mi?
Ne hissediyorum bilmiyorum?