Boşanıyoruz uyumumuz harikaydı hayatımızda hiçbir şey yolunda gitmezdi ama biz yataktan çıkmazdık. Sadece yatakta bile sınırlı kalmazdık. Bir sürü fanteziler vs neyse boşanmadan önce elveda ilişkisi yaşadık. Hiç olmadığı kadar ateşli ve şehvetliydi. Boşansak bile arada tekrarlamak istedim o an için bunu. Yaptığım yanlış mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSadece cinsellik için buluşmanız gayet mantıklı ve sağlıklı olur. Her bedende birer ruh eskitecek kadar, sevdiğiniz tanıdığınız bedenleri mutlu etmek değerlidir! Hayatınıza başka bireyler girene kadar yaşayabilirsiniz bu durumu, etik değil diyenler olmuş gayrette etik hem de Etik örneği…
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kişiyle zaten gidip yaşayacak biri de değilim ben bana göre insan sadece sevdiğini arzular hala daha da seviyoruz ayrılmak zorunda kaldık evet aileler vs bir şeyler sebep oldu ben artık kaldıramadım bunu da hem ayrılık olması bizim açımızdan daha iyi boşanma sonrası 2 kere ilişki yaşadık daha da dusunmuyorum ama bundan sonra olmaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta bedenini, kokusunu bildiğin ve tanıdığın birisi bunu istemen normal.
Ama bunu yaşarken ömründen harcayacağın zamanı bir düşün. Kaç yıl daha buna devam edeceksin. O veya sen hayatınıza kimseyi almayacak mısınız?
Hadi aldınız diyelim ya sonra?
Ne diyim. Senin hayatın04 Yorumla
Soran+1 yılYani bilemiyorum işte bende yapmak da doğru değil aslında biliyorum ama dayanamıyoruz severek ayrılıyoruz belki bunun etkisidir bu bilmiyorum konuşmak için buluşmuştuk sonra işler başka yere gitti oturduk sarıldık ağladık derken nasıl geldik o pozisyona bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi sonuçta bazı ihtiyaçların var ve bunu seni bilen biriyle yaşadın. Asıl sorulacak soru daha devam etmek istiyor musun bu görüşmelere
Soran+1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma uzakta kalamıyorsun. Sonuçta hoşuna gidiyor ve rahatlıyorsun
Aksine doğruyu yapıyorsun. Sadece cinsellik için bile buluşabilirsiniz. Ondan daha güvenirini nereden bulacaksın. Elin adamlarına vereceğine , tanıdıpın güvendiğin eski eşinle ol daha iyi. Emin ol sende bu tutku varken cinsellik konusunda hep onu arıcaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılArıyorum zaten o da beni arıyor hatta sevgi tutku var ama olmuyor evlilikte işler o şekilde yürümüyor
Çok isteklisin bir süre susuz kalmamak için çeşmeden testini doldurmuşsun siz birbirinizi seviyorsunuz, bir süre sonra bir araya gelirsiniz, şimdilik fb ye devam alışınca insan duramaz
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyoruz evet çok seviyoruz birbirimizi o da bende çok da arzuluyoruz ikimiz de birbirimizin ilkiyiz üstelik bir de
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım kadınlar arasında bi bana saçma gelmiyo bu😂 daha once de soruldu bu sorular hep mantıklı geliyo nedense. Ayrılma sebebiniz cok farkli bi şeymis yani ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama başkalarının sekse devam etmesi garip gelmiyo belki ben de edebilirdim
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkese çok garip geliyor hatta bana da ama bunu istiyorum :)
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. uyumlu olup bosanmak ve tekrar cinsellik için beraber olmak garip çoğu evli kadınlar cinsellik yaşamıyorum diye boşanır sen her şey yolunda bosaniyorsun galiba yine troll bir soru bu bıktık artık böyle hikayelerden 🤣😂😁
036 Yorumla
Soran+1 yılValla trol değil be abi uyumluyuz bütün şans seks uyumlulugunda kalmış ama gerisi hep vasat
Soran+1 yılHaklı olabilirsin belki ama maddiyat değil işte boşanmamız açıklayamıyorum ama aldatma vs de değil
Soran+1 yılHayır tabiki uyum sadece sekste işte onun dışında anne babasının sözüne çok bakıp beni çok kez mağdur etti
Soran+1 yılİşte bu yüzden boşanma yaşandı zaten
Soran+1 yılYoluma bakmam en mantıklısı bu konuda hem fikiriz ama onu çok özlüyorum
Soran+1 yılAyrıca o beni unutup evlenemez ben onu unuturum ama o beni asla unutamaz
Soran+1 yılBen evlenirim belki ilerde belli olmaz ama o bunu yapamaz bizim böyle olmamızı istedi resmen kaç kere konuştum ama ailesine de söz getiremedi simdi köpek gibi pişman ama iş işten geçti çoktan
Soran+1 yılArkadaş gibiydik biz yine aslında ama ailesi hep bozdu annesi benden kıskandı babası kardesi hatta bizim evimizde oturuyorlar bizim aldığımız evde maddi açıdan çok zora soktular bile isteye ama ben pes etmedim hiç hep sabrettim sonrası kaçınılmaz oldu artık yapacak bir şey yok
- +1 yıl
o zaman ailesi sizin bosanmaniz için böyle yapmış eşinde anneci biriymiş yoksa evin huzurunu kim bozarsa ya ben o evden eşimi alip giderim ya onları gönderirim yuva 2 kişi için kurulur aile için değil geçmişi silme zor olsada bazen yaşadıkların göz önüne gelip zaman sonra gülüp geçersin iyi ki diye
Soran+1 yılŞimdi bile diyorum iyi ki diye çevremdeki herkes ne çektiğimi çok iyi biliyor bu şehirden gidelim diye kaç kere söyledim annesinden ayrılamadı öyle olunca kaldı en son boşandık artık zaten
- +1 yıl
yani bazen bekarlık sultanlık dersin :) ve inan boşanan erkek kadın 2 ci evliliği düşünürken daha sağlam adım atar doğduğun yer değil doydugun yer senin vatanın o bunu anlamadiysa sen yoluna bakacaksın ama onla aynı yerde kalıp ihtiyaç için goruseceksen asla kolmazsin unutma ;) başka çevrene bakarak yön ver kendine
Soran+1 yılHaklısın gerçekten illaki bulurum birini seviyorum hala daha da zaten bilmiyorum ama yapmamam lazım
Soran+1 yılEdecek bir şekilde hayat devam tabii mecbur bir yerde de yoluma bakacağım kendim için yapmam gereken çok şey var onları halledeyim :)
Soran+1 yılVar hedefler büyük tabii yapacağız evelallah :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben bu gazla zaten hepsini yaparım :)
Soran+1 yılYok yok duvara toslamak istemem :)
Soran+1 yılSağlam ders aldık diyelim :)
Soran+1 yılNiye :)
Soran+1 yılPeki :)
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum senin de sohbetin güzeldi kolay gelsin o zaman size :)
Soran+1 yılIyi sabahlar :)
+1 yılIstiyorsan yat. Ele verip dedikodunu yapacacklarina eski kocana ver sir gibi tutsun. Anlasamamamiz yatak hayati disinda. Anlastiginiz kadariyla uazktan uzaga yatin bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes başka bir şey söylüyor ne yapacağım bilmiyorum galiba uzak duracağım tam anlamıyla
- +1 yıl
Elalem ne der deme. Herseyi derler sen nasil ostiyorsan onu yap. Bu hayati sen yasiyorsun. Onlar degil. Nerde oturuyon
Soran+1 yılBursada oturuyorum ama uzak durmak en güzeli çünkü bu adama emek vermişim kıymetini bilmemiş zaten bilse boşanıyor olmazdık da gerek yok
- +1 yıl
Bursa guzel sehir
Aslinda gelesim var. Misafir eder misin geldigimde
Soran+1 yılEtmek isterdim ama maalesef mümkün değil
- +1 yıl
Niye ki
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. yani eskiden karı kocaydın şu an fckbuddy ilişkisi oldu aranızdaki.. sonuçta tenini bildigin dokundugun zevk aldıgın zevk verdigin biri
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Devam bence:) ne zaman bir sonraki
Soran+1 yılBilmiyorum ne zaman olur mu onu da bilmiyorum ben olup olmama konusunda kararsızım ona kalsa 7/24 de zaten
- +1 yıl
Yani sende istekli kadından başkası neden olsun ki bide seni doyuyorsa
Soran+1 yılKarışıklık olarak yatakta ikimiz de çok iyiyiz birbirimizin ne istediğini ne tatmin ettiğini iyi biliyoruz zaten ama oluru yok artık ya bi ilişki için de ne biliyim yapmamam lazım böyle bir şey
- +1 yıl
Normalde yaomaman gerek ama canın çekerse ne yapıyorsun o zaman
Soran+1 yılAma bizimki öyle bir şey değil işte aşkla tutkuyla olan bir şey bir başkası olsa umurumda olmaz filmleri aratmayan cinsten bir şey
- +1 yıl
O kadar ne yaşıyorsun da ya da yasatiyorsun merak ettim örnek olur bize
Soran+1 yılBilmiyorum ki özellikle yaptığımız hiçbir şey yok yani aramızdaki bağ çok değişik
- +1 yıl
Vardır illaki
Yoo yanlış değil.. en azında bu dullugun döneminde yalnız kalmamış olursun... en azından ihtiyaçlarını karşılamış olursun...
00 YorumlaYeni bir aşk bul arada bir yaparsın yine gizlisin burada Anlatmak istersen...
016 Yorumla
Soran+1 yılYeni bir aşk istemiyorum işte onu istiyorum ilişki konusunda sadece o
Soran+1 yılGüvenemem kimseye ki
Soran+1 yılKim yazılmıyor
Soran+1 yılDaktır Hakaan sakiin ooll :)
Soran+1 yılNeyi?
Soran+1 yılIyi geceler diliyorum :)
Soran+1 yılKarpuzu sen kes ye derdim bir başkası olsa bulurdum ya da yazardım zaten
Soran+1 yılÇok da güzel anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanıt veren herkesin, buna inanmış olması insanımızın aklına, zekasına olan inancımı büsbütün kaybettirdi.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim boşanan arkadaşlarım var. Eski eşiyle fb ilişkisi sürdürüyorlar. Bu kınuyu konuşabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılbencekopamazsin sen cinsellikten onunla fantezili falan zevkten gene gelir aklina istersin 🙂
00 Yorumla
+1 yılBu denli ten uyumunuz varken boşanmanız çok enterasan kanks.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ailesi yüzünden aslına boşanma farklı bir mevzu
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun boşluğu doldururuz merak etme sıkıntı yapma
00 Yorumla Boşanıyorsun kendine gel.
12 Yorumla
Soran+1 yılKendimdeyim sakin olll
+1 yılBoşanma sebebiniz nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sebebi var hepsi de geçerli sebepler oturduk konuştuk olmuyor işte
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olsun
daha fazla seks yapmak için mi boşandınız?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki böyle olacağını tahmin bile etmiyordum
Yanlış tabi neden boşanıyorsunuz o zaman
05 Yorumla
Soran+1 yılAilesi yüzünden
Soran+1 yılAma bu onu anlamadı işte
Soran+1 yılAmin
+1 yılAradığım kadın bu ya 1 gece birlikte olsak ah
01 Yorumla
Soran+1 yılAra ara bulursun bir gün var çok böyle insan
+1 yılyapmadığınız şey deyil nikah düşene kadar devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrol boşanan kadın, böyle yapmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyoruz işte abi trol falan da değil vallahi bak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHata yapmışsın yapıyorsun da
019 Yorumla
Soran+1 yılYapmayacağım karar verdim seviyorum aramızda çekim de var hatta ama bittiyse uzatmanın bir önemi de yok
- +1 yıl
Umarım düşündüğün gibi davranırsın
Soran+1 yılOnla karşılaşmamam lazım bu yüzden onu hallettik mi gayet başarılıyız
- +1 yıl
Kaç yaşındasın çocuk var mı
Soran+1 yıl22 yaşımdayım çocuk yok
- +1 yıl
İyi ki yokmuş yoksa çocuk bahanesiyle devam ederdin
Soran+1 yılAslında o kafa yapısında biri değilim ben çok sorun yaşadık hep ailesi sebep oldu aslında kendisiyle iyi anlaşıyoruz her yönden de engeller vs ailesi zorladı bu duruma getirdi bizi seviyordum hala da seviyorum hatta
- +1 yıl
Sen bitiremezsin yaa kendine yazık etmesen bari
Soran+1 yılBitirdim çoktan ama içim de acıyor bir yerde
- +1 yıl
Bence henüz bitmemiş baksana
Soran+1 yıl1 ay oldu boşanalı daha ama işte özlüyorum bazen o yüzden
- +1 yıl
Yine gider yaşarsın
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Niye gizlisin ben bir şey danışmak istiyorum sana
Soran+1 yılMalum abaza insan çok ne soracaktın?
- +1 yıl
Burdan mı 😓
Soran+1 yılGizlensen?
- +1 yıl
😞😞
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşandıktan sonra devam etmesi uygun olmaz
00 Yorumlailk defa duydum böyle bir şey
14 Yorumla
Soran+1 yılBende ilk defa yaşıyorum böyle bir şey
Soran+1 yılÇok da değiliz ya :)
Ciddenmi yaa vay anasını ne güzel niye boşandın
020 Yorumla
Soran+1 yılAilesi vs sorunlar çok çok fazlaydı daha fazla sabredemedim
Soran+1 yılSözde o da öyle diyordu ailesinin sözüne baktı gitti
Soran+1 yılBizde ayrılalım ama devam da edelim dedik bilmiyorum çok yanlış bir şey onu biliyorum ama
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılÖyle yapacağım bundan sona ya
Soran+1 yılSanmam çok olduğunu
Soran+1 yılBenden daha iyileri nasip olsun sana
Soran+1 yılDaha iyileri diyorum ya
Soran+1 yılİnşallah bakalım
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum gerek yok :)
O kadar diyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar diyorum
Soran+1 yılHadi bakalım :)
Soran+1 yılNe oldu?
Yanlış
00 Yorumla
+1 yılSonra kimle?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış ama yapın yani zevk alın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOooo :) sende varya
024 Yorumla
Soran+1 yılNeee bende varya
Cevap sahibi+1 yılNiye boşandınız o zman
Soran+1 yılAilesi yüzünden
Cevap sahibi+1 yılNasıl ailesi yüzünden
Soran+1 yılAnnesinin babasının sözüne bakti saçma sapan şeyler yaşandı ben de daha fazla sabredemedim
Cevap sahibi+1 yılDaha o zman ne kurcalıyorsun yapma bence :)
Soran+1 yılAma çok iyiydik o konuda
Cevap sahibi+1 yıl:) olabilir biri gider bini gelir
Soran+1 yılSanmıyorum ya
Cevap sahibi+1 yılNiye daha önce hiç ondan başka uzun süre sevişen erkek görmedin mi
Soran+1 yılGörmedim uzun sürenin yanında o süreyi nasıl değerlendirdiği de mühim bence o her şeyi bana iliklerime kadar hissettirdi yaşattı başkası yapamaz bunu
Cevap sahibi+1 yılSeytan Şu an aklımda buluşalım mı desem sana :) etkisinde kalacağın fanteziler gör
Soran+1 yılYok kalmam :)
Cevap sahibi+1 yıl:) emin misin
Soran+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yıl:) gizliliğimi acıyorum gel
Soran+1 yılGelemem arkadaş gitt :)
Cevap sahibi+1 yılNeden koktun mu :)
Soran+1 yılHayır tbiki de niye korkayım
Cevap sahibi+1 yıl:) deneyeceğim fantezilerden olabilir
Soran+1 yılNo no no 😑
Cevap sahibi+1 yıl:) niye
Soran+1 yılÖyle olması gerekiyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılNasıl olması gerekiyor