evet kısıtlıyor çünkü şu işi yapıyorum dikkatli olmam lazım vs ya da ogrenciyim kendi işimi yapıyorum vs gibi özgür hareket etmenizi sağlıyor mu? artısı eksisi neler, şikayetiniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel soru
Mesleğiniz sizin cinsellikte hareketinizi, görüşmenizi kısıtlıyor ya da daha rahat etmenizi sağlıyor mu?
Yok yok, iş dünyası başka bişey özellikle yöneticiysen. Seninle yatar bişey olur yayılır itibarın biter. İş ile aşkı flörtü karıştırmayacaksın kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İşim sağlık sektöründe ve cinsellik açısından çok kolaylıkları olan bir meslek. Tabi seçici değilsen.
özellikle nöbetli işler cinsellikte fayda sağlıyor diye düşünüyorum.. bir çok meslekte öyle
Statü olarak daha rahat ilişki kurabiliyorum fakat işim gereği de uzak duruyorum
karşı cinsten o ilgiyi görseniz bile mi? kamudan dolayı mı?
Özel şirkette yöneticiyim. Karşı cinsten vş ilgi bile görsem kapatıyorum o yolu
gören duyan olur çekincesi mi? maddi olarak sömürülme , menfaat isterler düşüncesi mi?
Yok yok, iş dünyası başka bişey özellikle yöneticiysen. Seninle yatar bişey olur yayılır itibarın biter. İş ile aşkı flörtü karıştırmayacaksın kesinlikle
yönetici değilim ama işteki flörtü ilişki duyulur diye çekindiğim çok oldu, kamu olunca
Ya senden Bi beklentiye giriyornhu sefer benimle birlikte oldu beni iyi yerlere getirir, para falan işte. Duygundeğil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!