Çocuğumu kreşe götürüyorum, ordaki servis arabasının şoförünün bana ilgisi var ve bana bunu açıkça belli ediyor. İki çocuğum var ve bunu biliyor. Bu arada 3 yıldır boşandım ve bunu bilmiyor tabi. İşin garibi ben de ondan hoşlanmaya başladım. Ama ona hiç bakmıyorum da. Karşılaşmamaya çalışıyorum. İki çocuk annesi gibi gözükmüyorum, hem fiziğim güzel, hem yüzüm tamam da yine de iki çocuğum var ve biliyor. bir de evli olduğumu düşünüyordur nedir bu cesaret? Neden bana ilgisini bu kadar belli ediyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim evlenmeden hiçbir şey yapmayana (dokunma vs.) herkese , sadece sevip evlenenlere cidden helal olsun derim. İhtirasla bir şeyler yaşanıp pişman olanlara ne Allah acır ne de kul. Bu yüzden erkeklerin çoğunluğu bekar, dul evli fark etmez bir kadından bal alana dek. Bir kaç sorti istediğin kadar güzel ol kenara itiliverirsin. Çünkü sen güzelsen bir başka daha güzel, ondan da güzel asla eksik olmaz dünyada.. Gerçek sevgi ve aşk bence bir erkek için resmi nikah öncesi, sonrası imam nikah gerdek gecesine girmeden hiçbir şey yaşanmayandır. Kadınlarımız baş tacımızdır her zaman.
013 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden bisey yapmadik ta noldu iki cocukla onun bunun dikkatin cekiyoruz da kendi esine cocuguna sahip cikamayana denk geldik
Cevap sahibi+1 yılYaaa ://
Cevap sahibi+1 yılServis şöförü kolayca öğrenebilir sizin medeni durumunuzu , biraz düşünün anlarsınız. Ve hatalı düşünüyorsunuz bence.
Soran+1 yılHangi konuda hatali dusunuyorim? Bosandigimi krese bile bildirmedim ama sadece hep benim cocugu goturup getirmemden dusune bilir bunun kocasi nerde diye
Cevap sahibi+1 yılAdam evli mi değil mi? Karakteri? ailesi? yapısı? size olan ilgisini açıkça belli ediyormuş olabilir niyet önemli olan ve aslolan.. Umarım evli değil, niyeti ciddi düzgün biri çıkar da siz de ömrünüzce mutlu olursunuz.
Soran+1 yılIki cocugum var, iki cocuklu biriyle direkt evlilik dusuncesinde ola bilecegini sanmiyirorum. Onun hakkinda hic bir bilgim yok
Cevap sahibi+1 yılHata yapıyorsun derken bunu demek istemiştim, madem 2. bir şansı kesinlikle hak ediyorsunuz (sevmek sevilmek her insan olanın hakkı) bu şansı iyi değerlendir hayal kırıklığı yaşama anlamında. Umarım anladınız beni. Saygılarımla
Soran+1 yılOnun icin soru sordum ya burada, ama hic denk degiliz. O sofor ben hanimefendi😁 yani bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYeşilçam sahneleri, canlandı bir an gözümün önünde :D
Soran+1 yılOyle oldu biraz😁
Cevap sahibi+1 yılHanımfendiye en derin saygılarımı sunuyorum, kabul buyrunuz efendim :D
Soran+1 yılYaa:))
Cevap sahibi+1 yılYaaaa :))
En İyi Cevaplar
Cehalet bu başka bişi değil. Şimdi bu adam boşandığını bilmiyor doğrumu evlisin diye biliyor. Şimdi bu arkadaştan hoşlandın diyelim. Evli bir kadına bakan asılan adama ne kadar güvenir ki bı insan. Yapman gereken tek bir şey var. Servisi değiştirmek. Kendine iyilik yap. Adamin niyeti kötü.
03 Yorumla
Soran+1 yılServisle gondermiyorum. Ben goturub alirken goruyorum. Ben de o yuzden soktayim ya. Nedir bu cesaret diye. Bu gun beni gordu arabadam indi ve gozuni kirpmadan bana bakti goz goze geldik sonunda. Bu kadar mi cok hoslandi herseyi goze aldi diyorum
Soran+1 yılOyledir. Hayir ya yapmam. Cocugun kresi bu herkes ogrenir. Camdaki kiza fazla kaptirmussa kendisini
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamanda evlilik diye bi kavram mı sorsan herkes namusludur ama herkeste başkasının karısına kocasına yelteniyor yani artık eskiden biraz şeref vardı evli kadına bakmazlardı şimdi ne şeref kalmış nede haysiyet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü seni istiyor kokunu ici ne çekmek sana dokunmak okşamak tenini hissetmek istiyor
015 Yorumla
Soran+1 yılKötü niyeti yokmus yani)
Cevap sahibi+1 yılBence kötü bir niyet değil 😅😅😅 seni bilmem ama :) aysel sen mısın kız yoksa
Soran+1 yılBenimki de kötü niyetim yok zaten 😁 aysel degilim
Cevap sahibi+1 yılDemi kötü bir şey değil bu istekler kendimi o adamın yerine seni de ayselin yerine koydum bir ara da sen isen burdan tanışırdık 😅😅😅
Soran+1 yılSen de Ayseli mi istiyorsun? Aysel ne diyor bu ise? )))
Cevap sahibi+1 yılAhhh ahhh bi anlasam ne demek istediğini 😊😊😊 çözemedim bende senin gibi tam olarak
Soran+1 yılKonusmuyor musun? Nerde gördün?
Cevap sahibi+1 yılHer Gu n görüyorum ki 😅😅😅 o iş tamam gibi az önce biraz yazıştık mercimeği fırına verdik sayılır darısı sana 🤗🤗
Soran+1 yılNe guzel. Ikiniz de bekar misiniz?
Cevap sahibi+1 yılBen bekar o boşanmış, herhalde onda da biraz benim bekar olma durumum gerginliği var
Soran+1 yılAnladim ikiniz de bekarsiniz. Iyi sanslar.
Cevap sahibi+1 yılYok O bosanmis ben bekar
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılcocugu var mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 tane var
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
+1 yılSeninle yatmak istiyor. Kocandan bike cekinmiyor.
Birde kocanin olmadigini bilse sana tecavjz bile eder.04 Yorumla
Soran+1 yılAksi ihtimal olamaz mi?
- +1 yıl
Olamaz. Servis soforu bide cocuk emanet ediuon. Boyle seyleri yapmamasi gerekir
Soran+1 yıl, ben kendim goturup getiriyorum
- +1 yıl
Nerde oturuyon. 3 yildir yanliz yasamak hasret kalmisin
+1 yılSenin güzelliğin ve fiziğin etkilemiştir onu. Ayrıca senin de ihtiyacının olması ve senin düşüncen de beklentine göre şekillenmiş olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet normalde bakmam belki de ona
- +1 yıl
Normalde bakmazsın ama yokluktan diyorsun yani😂😂😂
Soran+1 yılYokluk demeyelim, aranmiyorum ama ilgi de seviyorum her kadin gibi.
- +1 yıl
Peki ihticini nasıl gideriyorsun. Bizde durumlar farkli malum 😂😂
+1 yılSevis Şöförüyle ilişkiyi yaşamayı düşünmek nasıl bir avamlık çıtayı yükselt biraz
06 Yorumla
Soran+1 yılGonul bu. Benimki boka onun ki gule konmus. Onu anladik bana noluyor dimi? Bilmiyorum belki okumak sansi olmamisdir? On yargili olmamak lazim
Soran+1 yılDilenmiyor, alin teriyle parasini kazaniyor. Ama iliskimiz olursa o iste calismasina izin vermem. Adamin vaktini bosa harciyorlar resmen. Baska is bulurum ben ona
- +1 yıl
Onun güle konduğu kesin de bence sen yine de bir düşün derim
Soran+1 yılAkilli adam bak
- +1 yıl
Servisçi mi?
Soran+1 yılEvet
+1 yılBir anlık arzularının esiri olmuş olabilir, amacının sadece ne olduğunu bilemeyiz çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyledin ama. Tensel cekim var karsi koyamiyor
- +1 yıl
Artık ne kadar güzelsen görünüşüne bile karşı koyamıyor demekki
+1 yılSenin o kadar çekici olman bak başına neler açtı güzellik 😃😃
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha acmadi, ama acar yakinda
- +1 yıl
Ne cevap vermeyi düşümüyorssun
Soran+1 yılEvli degilmisin? Benim iki cocugum yok mu? Ben evli degil miyim? Ee ne akla hizmet bu?
- +1 yıl
E anla artık ne için istemiş olabilir seni
Soran+1 yılOyleyse hevesi kursaginda kalir
- +1 yıl
Emin miyiz sabırlı birisin gerçekten o zaman sen gerçekten tebrik ediyorum
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
Bir çok kadın boşandığı zaman kendini çok zor frenliyor o yüzden dedim
+1 yılSenle evlenincede baskasina yapar bu itlere guven olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme durumu olamaz iki cocugum var
- +1 yıl
Belli mi olur evlencez diye kandirir s. iker seni
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum, duzenli beni gercwkten seven biriyle olmak isterim ama. Genclik bosa gitmesin. Sevip sevilmek onemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmac seni yatağa atmak aksini düsünme bile. Evli olmadıgını bilmemesine ragmen seni bu denli yatağa atmak istemesi , ülkenin geldiği son hali gör işte
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kadinlari tanir di mi az da olsa. Ben oyle biri degilim. 3 yildir bosandim majla bile konusmadim kimseyle, oyle kolay kolay yatmam her halde bunu anlar diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılSapıksa anlamaz. Ki ZTsn simdiys kadar yüzüke bile bakmamama ragmen olabildigikce karsı karsıya gelmemek istemene ragmen bu denli hala bakıyorsa akıllanmadıysa sapık işte bildigin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu devirde aldatan aldatana evli kadınlara bile bakıyorlar amaçları ciddi değil belkide seni çocuklarından boşandığını öğrenmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk bilmiyor bosanma falan
Bu tarz şeyler o kadar çok yaşanıyor ki insanlara normalmiş gibi geliyor ne yazık ki.
00 Yorumlaokuldan bilgilerini alıyordur onlar.. rehber hocadan falan
022 Yorumla
Soran+1 yılHic sanmam. Onlar kres icin bir hic. Bir de veli bilgilerini mi vericekler. Ben kendim goturuyorum cocugumu, servisle gondermiyorum da
Soran+1 yılEver tamamen hissleriyle hareket ediyor. Belki de evlidir
Soran+1 yılTam 30um ama 19-20 saniyorlae. Genetiken gec yaslaniyoruz. Evet asimayim da cocugum oldugunu , evli oldugumu bilip de bu kadar cesaretli davrananin gormedim hic
Soran+1 yılHayir aksine. Ben de onu gorunce mutlu oluyorum, amma belli etmiyorum. Ve bu gunku cesareti beni cok etkiledi. Sebebin ogrenmek istiyorum. Benim hisslerim benden cok hoslandigini soyluyor amma diger tarafdan da evli olmadigimi bilimiyor niye bu cesaret? Insan bi der evlidir yok yapmayayim
Soran+1 yılOyledir. Inanilmaz cekim var hayret))
Soran+1 yıl3 yildir yemedim) cekiyor tabi
Soran+1 yılO ne demek cikolata ne alaka
Soran+1 yılTatli sevmem
Soran+1 yılYok var aslinda disiplinli biriyim. Bu gun kendime vakit verdim. Soruma cvp ariyorum😁
Soran+1 yılGoruntuyle ilgisi varsa o zaman buldum cevabimi.. )
Soran+1 yılEtkilemek istemiyorum ki
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Şoför anlar kimden iş çıkacağını meslek sırrı
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek? Ne konuda is cikacagini?
aradığını bulduğunu düşünüyor
016 Yorumla
Soran+1 yılNeymis aradigi?
Soran+1 yılIlginc
Soran+1 yılÖglegim de etrafda cok cekici ve güzel bayan var. Iki cocuklu birine abayi yakmak nedir
Soran+1 yılBu da farkli kafa herhalde. Evli olanin kocasi gebertsin o zaman görsün sikintiyi.
Soran+1 yılAnladim.
Soran+1 yılBilmiyorum. Hoslaniyorum ondan
Soran+1 yılHic bir fikrim yok
Soran+1 yılBakarim ogle bir durum olursa yaparim. Ama sanmiyorum. O beni tanimiyor onu sikayet edecegimi falan dusunup yaklasmaz bana.
bnce ayrılmı oldugunu anladı
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Soran+1 yılSanmam
+1 yılSenin ile seks yapmak istiyor herşeye rağmen
06 Yorumla
Soran+1 yılMantikli. Herseye ragmen. Nasil anlarim peki niyetini?
- +1 yıl
on karşı güzel giyin dekolteli falan frikik ver ve penisine bak
Soran+1 yıl😁 o zaman o beni niyeti bozuk zann eder.
- +1 yıl
ama öylesin bence sonuçta senden genç birini buluyorsun ve uzun zamandır seks hayatın yok
Soran+1 yılBenden genc degil ama isterdim benden gec biri olsun illaki olacaksa biri 25-30 yas arasi daha iyi olur
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın o kaç yaşında gel konuşalım istersen
evli olmadığını biliyordur.
07 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
Soran+1 yılNe icin sokuluyordur?
Soran+1 yılHoslaniyor evet hoss ediyorum. Beni gorunce cocuk gibi neseli oluyor, ama gel ki ne dusunuyor onu bilemiyorum. Nasil bir iliski olur ki bu
Soran+1 yılButun krese rezil olmak?
Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı. seni bi yakalarsa fena fena
00 YorumlaEvlı felan farketmıyor her türlü yürüyorlar adfgh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılServise atar İnternete düşersin bak
015 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya? Neyi atacak ki
Cevap sahibi+1 yılErkekler anladı
Soran+1 yılBen de anladim da. Oyle bir durum olamaz zaten
Cevap sahibi+1 yılÇekim yok mu
Soran+1 yılBen onla konusmadim bile adimi da bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılSorum o değil, görünce bakıyor musun sende ne hissediyorsun
Soran+1 yılBakmamaya calisiyorum, bu gun de ters ters baktim ne bakiyorsun gibisinden. Ama hoslaniyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılBu hoşlanma nasıl Bi hoşlanma yani, tanışıp sohbet muhabbet mi
Soran+1 yılEvet oyle bi de tabi cinsellik de dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılUzaktan uzaktan buna nasıl karar verebiliyorsunuz? Sadece merak ettiğim için sordum, dış görünüşüne bakarak fikri ve düşüncelerini önemsemeden biriyle birlikte olabiliyor musunuz?
Soran+1 yılOyle bi durum olmadi. Esimden once de sonra da kimse olmadi , ama o seyi tatdigm icin, bu soforden de hoslandigim icin onu cinsel istege biliyorum, gidip yaticagim anlamina gelmez
Cevap sahibi+1 yılAnladım, uzun süredir sevişmediğin için fazla bir istek var ve karşına o çıktı yani, tek sebep bu bence
Soran+1 yılHakli ola bilirsin
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir isteğin varsa daha iyi seçimlerin olabilir, pişman olacağın şeyler yapma
Soran+1 yılTamam
+1 yılNeden olamaz
16 Yorumla
Soran+1 yılBelki kocam vardir soylerim ona korkmuyor mu? Ortalikta o kadar fingirdek varken niye ona hic pas vermeyen birine bu kadar ilgi duysun ve belli etsin?
- +1 yıl
Belki kocan yoktur. Veya bosandigini biliyordur. O yüzden ilgi duyuyordur.
Soran+1 yıl@Cicekhasan bildigini düsünmüyorum
- +1 yıl
Kreş diyorsun çocuklar cocuklarin velileri öğretmenler muhabbetler kim nedir neyin nesidir hepsi birbirinden birhaberdir tasa etmeyesin ben öyle düşünüyorum
Soran+1 yıl@Cicekhasan bu kresde ogle degil
- +1 yıl
Son olarak bunu soyliyeyimde fazla uzatmayayim çocuğunu kreşe götürecek servis soforunun adini sanini velilerde bilmeli kres yoneticileride siciline dair kres bilmeli velilerde yolda iken sofor konusur mesela evet cocuklar bugün ne yaptınız kim kiminle oynadi annen ilemi baban ilemi çocuğun ağzından laf alır neyse dediğim gibi belkide ben çok abartıyorum dur bize bol şanslar demek düşer
+1 yılOlgun seviyorsa benim gibi
08 Yorumla
Soran+1 yılCok fazla yas farkimizin oldugunu sanmam. Ben ondan kucuk duruyorum
- +1 yıl
Hmmm ozaman guzelsindir tabi kac yasindasın
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
Hmm bana gore tam olgun ve cekici gelirsin
Soran+1 yılOyle ya 30 yaslar zaten. Hala guzel ve daha akillii, gelki bir soforu hala kafaya takmak da hic akil isi degil de neyse
- +1 yıl
Yani ben 24 yasindayim ve 30 olan bayanlara asiri ilgi duyuyorum ozele gelsene yaz bana
Soran+1 yılHic heves yok mesajlaa falan. Hic benlik degil. Soruma cevap ariyorum sadece
- +1 yıl
Pekiii tatlım
+1 yılİliski istiyor olabilir
014 Yorumla- +1 yıl
Fizigin nasil
Soran+1 yılIki cocuklu biriyle iliski? Evli olma ihrimaline karsi bile? Fizim cok guzel. Herkes boyle dusunur yani
- +1 yıl
Bende olsam bende isterim yani begensem seni
- +1 yıl
Sen istesen seks sana hayir cevabini kim verirki
Soran+1 yılNasil bir iliski? Sadece cinsel amacli mi
- +1 yıl
Evet sadece cinsel amacli peki sen dusunuyormusun cinsellik yasamak
Soran+1 yılBen iliski istiyorum ama sadece cinsel amacli degil. Evlenmek de istemiyorum ama, en azindan sevildigimi deger gordugumu bileyim
- +1 yıl
Uzun surelimi olsun istiyorsun
- +1 yıl
Yas kac senin
Soran+1 yıl30 evet uzun sureli
- +1 yıl
Acik giyinimli birimisin
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Fizigini belli ediyormusun peki
- +1 yıl
Vucut hatlarin cok belirgin oluyormu
+1 yılCekicisindir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet de akil diye birsey vardir herhalde. Insan durdurur yani kendini
- +1 yıl
Bazen söz gecmez hormonlara
Senden yüz bulmuştur
018 Yorumla
Soran+1 yılYok ya
Soran+1 yılBulmasa yapmaz diyorsun
Soran+1 yılCocuk almaya gidiyoruz. Normal acik giyen biri degilim zaten
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAyaklar ince uZun, yuvarlak popo ince bel guzel duz omuzlar. Bir yuzum de altin oran diyorlar ya oyle. tenim de bembeyaz. Eh iste benim lanetim))
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılKime
Soran+1 yılboş ver
+1 yılAzmis pipi donda durmuyor demek ki
00 YorumlaPi. çlik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzak dur sen
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapiyorum, amma cesareti beni biraz da etkiledi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlamaz
00 Yorumla
+1 yılKonustunuzmu
07 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Neden senmi istemion
Soran+1 yılYaklasmadi, o kadarina cesaret edemez her halde. Ben de yuz vermiyor zaten
- +1 yıl
Annesın demi bıkac soru sırcamda
- +1 yıl
Hı
Soran+1 yılIki cocugum var ve anne degilim///
- +1 yıl
Sorı soracamda gızlısn
+1 yılBunun tek sebebi var
01 Yorumla- +1 yıl
Bir sorum olacak ama gizlisin
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında