Cinsel Yaşam İliskide dibindeyken eşimin kasiginda ağrı oluşması nedir kist vs var mıdır çocuk deniyoruz olmuyor suanlik? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 çocuk hemen olur mu zaman mi ister evlenince 6 ay denemek mi lazım Güncellemeler+1 yıl adet gecikmesi var Güncellemeler+1 yıl güncel İliskide dibindeyken eşimin kasiginda ağrı oluşması nedir kist vs var mıdır çocuk deniyoruz olmuyor suanlik? Cevapla Nedir Soruları Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. yeni yapıyorsanız mümkün ama bir jinekolog çok daha verimli olur sizin için bence doktora bir başvurun 0 15 Yorumla Soran +1 yıl 3/2 aydır deniyoruz Yorumla lockerow35 +1 yıl bu nomal o zaman biraz zaman vermelisin yavaş yap Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani? Yorumla lockerow35 +1 yıl yani daha soft davran hepsini sokma yavas yavas dibi bulma hemen diyorum Yorumla Soran +1 yıl neden hemen dibi bulmayim burdam anlat sen Yorumla lockerow35 +1 yıl kadının vajinası daha buna hazır değil işte neyini anlatayım dostum Yorumla Soran +1 yıl kadının vajinası neye hazır değil tam olarak ilişkiye mi Yorumla lockerow35 +1 yıl tamemen içine girmene Yorumla Soran +1 yıl ilk başlarda tamamen giriyorum sıkıntı yoktu şu an 5 ay oldu yeni acı oluştu Yorumla lockerow35 +1 yıl o zaman bişi olmuş olabilir belkide mikrop felan kaptı o sebeble doktora basvurmalınısz Yorumla Soran +1 yıl hangi doktora başvurmalıyım Yorumla Soran +1 yıl birde onun orgazm yaşadığını nasıl ogrenebilirm ne yapsam hemen orgzam olir Yorumla lockerow35 +1 yıl yüzeysel takıl ona mastürbasyon ve oral yap o şekilde orgazm olmasını sağla Yorumla Soran +1 yıl ona nasıl mastürbasyon yapabilirim Yorumla lockerow35 +1 yıl bunu canlı görmeden bişi diyemem bir gün üçümüz buluşalım ben zevk noktalarını tesbit eder sana sölerim Yorumla
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Penisin çok uzunsa ondan da ağrı olabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl uzun ilk başlarda yoktu şimdi ağrı hissediyor Yorumla Bukern +1 yıl Bir kontrole gitsin o zaman Yorumla Soran +1 yıl hangi doktora peki Yorumla Bukern +1 yıl Jinekolog Yorumla Soran +1 yıl peki ilişkide bayanın orgazm olduğunu nasıl anlarım ne yapmalıyım Yorumla Bukern +1 yıl Özelden yaz buradan anlatılmaz bu konu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yeni yapıyorsanız mümkün ama bir jinekolog çok daha verimli olur sizin için bence doktora bir başvurun
3/2 aydır deniyoruz
bu nomal o zaman biraz zaman vermelisin yavaş yap
nasıl yani?
yani daha soft davran hepsini sokma yavas yavas dibi bulma hemen diyorum
neden hemen dibi bulmayim burdam anlat sen
kadının vajinası daha buna hazır değil işte neyini anlatayım dostum
kadının vajinası neye hazır değil tam olarak ilişkiye mi
tamemen içine girmene
ilk başlarda tamamen giriyorum sıkıntı yoktu şu an 5 ay oldu yeni acı oluştu
o zaman bişi olmuş olabilir belkide mikrop felan kaptı o sebeble doktora basvurmalınısz
hangi doktora başvurmalıyım
birde onun orgazm yaşadığını nasıl ogrenebilirm ne yapsam hemen orgzam olir
yüzeysel takıl ona mastürbasyon ve oral yap o şekilde orgazm olmasını sağla
ona nasıl mastürbasyon yapabilirim
bunu canlı görmeden bişi diyemem bir gün üçümüz buluşalım ben zevk noktalarını tesbit eder sana sölerim
Penisin çok uzunsa ondan da ağrı olabilir
uzun ilk başlarda yoktu şimdi ağrı hissediyor
Bir kontrole gitsin o zaman
hangi doktora peki
Jinekolog
peki ilişkide bayanın orgazm olduğunu nasıl anlarım ne yapmalıyım
Özelden yaz buradan anlatılmaz bu konu
sanmam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!