Cinsel Yaşam İskelet sisteminiz çok esnek olsaydı kendi kendinize oral yapmak ister miydiniz? NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Böyle bir soru nerden aklıma geldi bilmiyorum 😝😝 Güncellemeler+1 yıl Selam suboşlar İskelet sisteminiz çok esnek olsaydı kendi kendinize oral yapmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapabilsem yapardım kendime. Oral olmasa bile öpmek isterdim. 1 15 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Öpmek bi şeyi değiştirmez ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bi zevkim var benim de Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Öpücükle aynı etkiyi yaratan bi aparat kullanabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bir şey mi var Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Ben de onu soruyorum 😅 var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mxmxmmkxxkzz Allah'ım yaaa biliyormuş gibi söylüyor sonra da bana soruyor Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Domatesi dene 🤭 ince bir dilim kes kalan kısmı da klitorisine sürt 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sus sus öyle şey mi olurSoru sordun cevap verdim öneri verme Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Sen istedin öyle bir şey var mı dedin. Benim de canım menemen çekiyordu aklıma domates geldi 😝😝 Yorumla princessNokia +1 yıl aliexpres de var ahshdjxbdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bağlantıya bak.Ben sormadım ilk önce sen dedin öyle bir aparat kullanabilirsin diye ben de öyle bir şeyin olduğunu hiç duymadım o zaman sordum. Sonuç olarak bunu başlatan sensin Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Gel bi de döv istersen 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @princessNokia kddkddkdkkd attı tutturdu bak Yorumla princessNokia +1 yıl ay sorma cok farkli icatlar yapmislar sok oldum sx shop ta falan da hic rastlamamistim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi ara buna bakacağım Yorumla
yrmz3405 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Kadinlar icin ben dururken kendi kendilerine yapmalari ayip olmaz mi 😉O benim gorevim... 0 0 Yorumla
O_bir_sofi Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sen bence akşamları soru sorma 0 3 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl İlk defa cinsel yaşam sorusu soruyorum Yorumla O_bir_sofi +1 yıl Bende yedim. Yiyemedim boğazımda kaldı. Bu yalanın kursağımdan geçmedi Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Ben cinsellik soruları sormam çünkü çok saçma. Bir çok sağlık sitesi var makaleler var gider ordan bilgilenirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapabilsem yapardım kendime. Oral olmasa bile öpmek isterdim.
Öpmek bi şeyi değiştirmez ki
Öyle bi zevkim var benim de
Öpücükle aynı etkiyi yaratan bi aparat kullanabilirsin
Öyle bir şey mi var
Ben de onu soruyorum 😅 var mı
Mxmxmmkxxkzz Allah'ım yaaa biliyormuş gibi söylüyor sonra da bana soruyor
Domatesi dene 🤭 ince bir dilim kes kalan kısmı da klitorisine sürt 🤭
Sus sus öyle şey mi olur
Soru sordun cevap verdim öneri verme
Sen istedin öyle bir şey var mı dedin. Benim de canım menemen çekiyordu aklıma domates geldi 😝😝
aliexpres de var ahshdjxbdj
Bağlantıya bak.
Ben sormadım ilk önce sen dedin öyle bir aparat kullanabilirsin diye ben de öyle bir şeyin olduğunu hiç duymadım o zaman sordum. Sonuç olarak bunu başlatan sensin
Gel bi de döv istersen 😅
@princessNokia kddkddkdkkd attı tutturdu bak
ay sorma cok farkli icatlar yapmislar sok oldum sx shop ta falan da hic rastlamamistim
Bi ara buna bakacağım
Kadinlar icin ben dururken kendi kendilerine yapmalari ayip olmaz mi 😉
O benim gorevim...
Sen bence akşamları soru sorma
İlk defa cinsel yaşam sorusu soruyorum
Bende yedim. Yiyemedim boğazımda kaldı. Bu yalanın kursağımdan geçmedi
Ben cinsellik soruları sormam çünkü çok saçma. Bir çok sağlık sitesi var makaleler var gider ordan bilgilenirim