Özellikle bu aralar türk kadınlarının yatakta nasıl olduklarını çok merak ediyorum.. yani pasifler mi sadece partnerim komutlarıyla mı hareket ediyolar yoksa kendileri de hemen pozisyona girerler mi.. oral seks da nasıl iyiler mi vs vs..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şişme bebek gibiler. Hareketsiz yatıyorlar. Erkek işini bitiriyor. Sonra kalkıyorlar.
Doggy bilmem ne pozisyonları yapıyolar ama
Şişme bebek ile de yapılır o. Demek istediğim cinselliğe bir katkıları yok. Erkek nasıl isterse öyle başlıyor öyle bitiyor. Ön sevişmeye Bile cenin pozisyonunda giriyorlar.
Evet o konuda haklısın bende eskiden sadece komutla pozisyon değiştiriyordum.. pozisyon değiştirilmese hep o pozisyon da giderdim.. ev arkadaşım da hep öyle put gibi yatarmış komut ile şunu yap şöyle geç demesiyle değiştirirmiş ben normal sanıyordum sonuçta erkek nasıl memnunsa diye ama acemilikmiş bu 😅😅 şimdi öyle değilim tabii
Kesinlikle öyle. Cinsellik birtakım oyunu. Karşındaki de birşeyler katmalı. Sürprizler olmalı.
bir çok insan kadın ya da erkek senin gibi merak ediyordur birbirlerini.. izleyici ol en güzeli :)
Playboy erkekler oluyor onlar daha iyi bilir..
Bana hep çöp olanları denk geldi. Yinede genelleme yapmak istemem. Şanşlı bir erkek arkadaş cevaplasın varsa tabii
Nasıl çöp
Gerçek yaşını yazarsan zaman ayırıp paylasırım
24
Pasifler komutlarla hareket ediyorlar senin uyruğun ne?
Türküm
Sen öyle olmama çabasında mısın
Çaba gösterdiğim bir durum yok merak ediyorum sadece...
O zaman merak etme
Farkın yok onlardan
Ufff neyin kafasındasın sizin gibileri çok gördüm en ağır abazalık sizin gibilerden çıkıyor
Patates çuvalı olmaktan iyidir
ÇOK GÖRMÜŞ bayan 😂
Çok adam gibi rollere bürünüyorsunuz ya gerçekten adam sanıp şans verimce görüyoruz içinizi.. illa cinsellik anlamında olmasına gerek yok normal bir tanışma bir mesajlaşmada da hatta bir ortMda oturuşunuz kalkışınız etrafı kesmenizden bile deneyim sahibi olabiliyoruz artık.
Yav siz 4x4 KADIN oldunuz da biz yine öyle mi olduk?
KADIN yok ya KADIN. Erkeğin ihtiyaçlarını karşılarken bunu doğal kabul eden şekilde şekile girmeyen insanı yormayan KADIN var mı? Şimdi gizlenmiş ordan sallıyorsun. Varsa cesaretin çık konuş. Ben ortadayım.
Delikanlı kızsan tabi
Ben vardım da noldu? Karaktersizin biri kendini edepli ahlaklı gösterip ADAM olduğunu inandırıp 1.5 yıldır başka kadınlarla konuşmuş. hala kendini adamdan sayıp 4 kıza da kendini edepli ahlaklı göstermeye devam ediyor. Ne pislik olduğunu ben biliyorum. Bari pislikseniz adamlık rollerine girerek kamufle etmeye çalışmayın. Şimdi bile neden gizliden çıkayım? Amacın ne? Gerçekten abazalar bile daha masum geliyor en azından bir role girme çabasında değiller daha samimi
Yorumda açığa çık demedik zaten. burada konuşacak değiliz.
Hayırdır seninle meden konuşayım? Kendimi ispatlamaya çalışayım?
Neyse boş ver madem
Ben soyleyim jinekolojik muaynede gibi yatarlar
Nasıl yani
Oylecene bacak acip robot gibi yatarlar kadinlar nasil jinekoligun onunde alttan muaynede yatiyorsa oyle yatarlar
Peki olması gereken ne? Mesela prtnerim üstten girecek kadın bacak açmaktan başka ne yapabilir
Yoksa sadece üst pozisyonu mu biliyolar diyorsun
Pozizyon felan bilmiyorlar cinselligi bile mecburetten eslerini memnun etmek icin yaptiklarini saniyorlar
Ha saman geçsin hemen boşalsın da işimiz hemen bitsin gibi mi
Aynen iste oyle birde birsey istediginde ay ben utanirim ay ben yapamam iyyy oyle olmazki sanki cok biliyor birde hadi nezaman. bosalacan hadi bosal orama elleme burami sikma adamda ne zevk ne sevk ne istek burakirlar
Bende eskiden öyleydim eski sevgilime ayy utanırım ay şeyimi görme ayy o pozisyon olmaz falan diyordum.. şimdiki partnerim daha tecrübeli daha çok arzuluyorsun onu.. bi oralda çok utandım o da hazırlıklı değildim orada bi naz yaptım.. birde bazen canım istemeyince hadi boşal ah uh diyerek boşalsın isterdim.. şimdi hiç bitmesin istiyorum slskskks boşalınca 2. Si ne zaman diye gözlerine bakarım
Tecrubelenmis cinseligin ne oldugunu ogrenmis seksin tadini almissin yas 30larda olsa gerek
Hayır 24.. Tecrübeli olduğumu düşünmüyorum cinselliği bir kişiden öğrendim eski sevgilimden her şeyi onda gördüm onda yaşadım.. o yüzden başkasıyla olmadığımdan merak ettim acaba sevgilim hakkımda ne düşünüyor acemi mi sanıyor belli ediyor muyum ya da benden iyisiyle oldu da beni çekici bulmuyor mu va diye
Tecrube olarak olmussun mutlu cinsel yasam dilerim sana
Hiç böyle bir dilek görmemiştim teşekkür ederim
Guzel icten bir dilekti mutlu olmak her acidan hakkin
Değişik bi merak iyiymiş 😂
Bun aralar partnerimle seks hayatım çok iyi olunca merak ettim diğer kızlar nasıl slksksks
Ahahahahahah sor buradakilere bakalım 😂
cok aktif olduklarini soyleyemem , emekli gibiler
Aktif olması için nasıl olması lazımdı
seven, biraz da olsa p*rno falan izlemis olmasi lazim ki en azindan ne yapacagini bilsin
Ben deneyimli kızları böyle seks oyuncakları olan.. çeşit çeşit fantexi kıyafetleri olan, p*rno ağzına tıpa takan poposuna bişi sokan kızlar deneyimli sanıyordum... pozisyona girmek çok basit değil mi yani mesela ben hangi pozisyonda zevk aldığımı bilirim hemen o pozisyona girerim.. ya da o an başka bi pozisyon çeker canım ona girerm bu normal sanıyordum
normal olmasi gereken senin gibi olan iste. ama senin anlattigin olanlar deneyimli degil bildigin artik bagimli olmus ve motorize dedigim kitle :D kasar yani bildigin
Doğru çok haklısın artık bazı şeyleri yaşamış zevk almayıp daha da ilerisini isteyen bağımlılar..
o kitle cok sikintili bi kitle :D dusman basina denebilir :D
Öyle kitleyle evlenilmez ama yarım birgün grup ister zemci ister ciddi düşünülmez
agzin bal yesin :D kesinlikle altina imzami atarim :D grup yok efendim 3-4some , zenci veya swinger muhabbeti acarsa net cinayet sebebi :D
Allah düşmanımın başına vermesin
😂😂😂
Mükemmeli de var vasatı da var.
Mükemmel ile vasat olan arasındaki fark ne
Mükemmel olan ne yapması gerektiğini biliyor, ben söylemeden yapıyor, vasat olansa oral yapacağım dediğim zaman bacakları kilitleyip, elleriyle yüzünü kapatıp "yiaaaa utanıyorum ama yiaaa" diyip bütün enerjimi, isteğimi sıfırlıyor.
Ahahahha en son anlattığın benim ilk deneyimlerimdi ksksksk pozisyona girerken çok naz yapıyordum da şimdi direkt pozisyona girerim hatta ben derim şu pozisyonu istiyorum falan diye..
Sen mükemmelliği bulmuşsun 😉
İyi mi yani partnerim hakkımda iyi düşünür mü bunun için.. ben mükemmel olan kızları böyle seks oyuncaklaı getiren poposuna bir alet sokan kelepçe takan falan kişiler sanıyordum..
Onlarda işin ekstra güzel yanı. Olursa mükemmel olur.
Sanırım öylelerinden çok yok 😅 evlenince eşime saklıyorum onları
Çok yok evet. Ama yapmayan kadın yoktur, yaptıramayan erkek vardır.
O kadar haklısın ki beni ilk birlikteliğimde ki sevgilim deneyimliydi ama çok iticiydi herşeyi teknik yaklaşırdı.. öpüşürken bile önce üst dudak sonra alt sonra tekrar üst sonra dilker falan diye anlatır öyle öpüşülğr derdi.. bu da çok itici olurdu yani anı yok öpüşme şöyle olur diye kural koymak nedir.. o an ki arzunla ne istiyorsan onu yap.. birde oral yaparım asla tepki vermezdi zvk almadığını düşünürdüm hiç mutlu değildim.. aşırı pasiftim sadece 2-3 pozisyon yapardık.. ben istemezdim.. şimdiki partnerim öyle değil oral yapımca hemen uuuu diyip zevk alıyor falan kendimi yeterli hissediyorum ve girmediğimiz pozisyon kalmadı.. hiç naz yapmam.. normalde asla oral yapmasına izin vermezdim ama artık direkt veririm ağzına 🤣🤣 şeyimi ona doğrultayım yala diyim hemen mmmm getir bakalım der hoşuma gider.. aslında sevmem yalatmayı ama onun zevk aldığını görmek beni yükseltir🤣🤣 hayatımda en büyük aslalarımdan biriydi yalatmak ama yaptıramayan erkek var yaptırabilen erkek var 🤣🤣🤣🤣🤣
Elbette. Kadını rahat ettirirince her şey daha zevkli oluyor.
Evet kesinlikle öyle
yeni bir partnerim olumca derim açık açık beni ilişkide rahat ettir o hissiyatı ver yatakta kezbanlık yapmam 🤣🤣
Öküz adam bulmamalısın 😉 öküzle olmaz o işler.
Çok deneyimli olup işini bilende korkutuyor 😅 kadına nasıl dAvranılmasını bilen erkekte çok tehlikelidir 🔥🔥🔥🔥
Niye? Zevk vermeyi biliyor işte.
Sonra diksin boynuzldı
Adam her istediğini sende bulursa başka kadına gözü kaymaz.
Sen ilişkiye gir de bilelim nasıl olduğunu
Ne alaka
Sen Türk değil misin
Fazla merak..
Sana ne
Sen turk degil mjsin
Türküm
Türk kadını yazmışsın jdjd gel sana sevgilimi anlatayım
Yabancılar daha deneyimli falan oluyor türk olarak belirtmek daha iyi olur dedim toplumsal baskıdan dolayı falan kadınlar cinsellikte daha pasif kalıyor ya.. çoğu cinselliği gerdekte yaşıyr falan
Haklısın ama o kadından kadına degisiyor
Mesela iyi olan nasıl oluyor kötü olan nasıl oluyor
burada anlatamam nsnsn
Neden
Özel konu
Kaç yaşındasın