yazin hatta bugunde gordum üstsuz guneslenme oarani baya artti baya larda bu turistler ve tuekler icinde gecerli sizce bu normal mi siz boyle guneslenirmisiniz ve sebemini cok merak ediyorum?
nedeni dediğim şey. tabi memnun olursun çakal. cenete düşmüş gibi oluyorsunuz. hayır yani ben de çıplak baklavalı italyan erkekler görsem ne güzel olur. hiç demem bunlar neden üstsüz diye. a
haha bak beni anlayan biri cikti valla supersin dusnsene etrafinda yazin bisruru baklavali erkek 🤣🤣🤣 ama gemlde ben dikkat ettim hep kucuk memelri kadinlar ustsuz gunesleniyor ya da buyutmeyemi calisiyoalr acaba 🤣
ya genelde yabancıların memeleri küçük oluyor zaten. koca memeliler de açmaya ö-çekiniyorlar belki ne bilim. her yer baklavalı olsa süper olurdu cidden.
Kızlar Ne Diyor
sebebi gayet belli bikini mayo izi kalmasın diye. hayır sanki mayolu bikinili çok kapalı olunuyo da üstsüz olunca mı sorun oluyor.
sorun oluyor demedimki ben memnunum yani bence sorun yok ama nedenininmerak ettim
nedeni dediğim şey. tabi memnun olursun çakal. cenete düşmüş gibi oluyorsunuz. hayır yani ben de çıplak baklavalı italyan erkekler görsem ne güzel olur. hiç demem bunlar neden üstsüz diye. a
haha bak beni anlayan biri cikti valla supersin dusnsene etrafinda yazin bisruru baklavali erkek 🤣🤣🤣 ama gemlde ben dikkat ettim hep kucuk memelri kadinlar ustsuz gunesleniyor ya da buyutmeyemi calisiyoalr acaba 🤣
ya genelde yabancıların memeleri küçük oluyor zaten. koca memeliler de açmaya ö-çekiniyorlar belki ne bilim. her yer baklavalı olsa süper olurdu cidden.
yaa supersin var ya karnim agridi gulmekten burada ormut gobek cok rurk erkeginde maalesef ama bnde gobek yok yani cok şükür
bu arada takip ederkisn ya cok kafa dengisin sorun olmicaksa tabikide
güldürdüysem ne mutlu bana. kafa dengiyimdir evet ama bu tarz sitelerden konuşmayı pek tercih etmiyorum artık. çünkü b*ka sarıyor hep. ajahsajhajh
haklisn tabiki ama bika sararsa siler gecersin oylede bi ozgurlugun var yani bu sitede 🤭🤭🤔
haklısın keremcancım. ben bu konuyu bir ele alayım sana dönerim tamam mı şekercim
tabikide canimcim nedmek bek beklerim hep buralrdayim nezman istersen kapimi calman yeterli sekerin flan kalmazsa zile basabilirsin 🤣
çok nazisksin şekerim. hoşçakal. kendine dikkat et
tesekkur ederim sende cok tatlisn bizm 3vde seker bitti sanirim azcik alabilirmiyik
üst komşudan al şimdilik
yok be o yasli onda tatli bitmistir 🤣 tuz cok ondan denizden cikmiyor hergun denizde kadin 🤣🤣
yaa bizm evde kahvede bitmis wizde var mı komşum
ya nerdesin hani takip edicektin seni bekliyorum kanka
Kesinlikle hayır
yabanci bir ulkede olsandami
Hiç farketmez karekter aynı karekter namus aynı namustur şeref aynı şereftir
yani ama bikini giyincede ayni sey degilmi peki
Ben onuda giymiyorum
hasema flanmi giyersin yani
Giyiyoz işte bişeyler