Cinsellik Klasık ama ideal penıs bıyu ne olmalı? xxbeyyx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 soruu hem bayan hemde erkeklere ın bakalım Güncellemeler+1 yıl siz olsanız hangısını tercıh edersınız Klasık ama ideal penıs bıyu ne olmalı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Benimki 19 cm idealmi degilmi bilmem 1 3 Yorumla xxbeyyx +1 yıl kadın vajınası 9-11 cm derınlıkte uzmanlara göre sonrası fazla 11 in altı yanı Yorumla Muratby33 +1 yıl Aynen kanka bazisi zaten alamıyor cok büyük diyoyor Yorumla xxbeyyx +1 yıl evet domaltmada işe yarar ama buyuk olanı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl en az 16 sonrası kurtarmaz 5 1 Yorumla Cenkk255 +1 yıl Tam benimkinin boyunu söylemişsin görünce a bu ben dedim djdjdjdjdjdj Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsellik konusunda 326 cevap paylaştı. 14 cm iyidir bence. benim 20 cm. kolay olmuyor 1 0 Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Cinsellik konusunda 474 cevap paylaştı. Boyu değil işlevi yahu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 cm olsun 😂 1 20 Yorumla xxbeyyx +1 yıl hiç olmasınn:)) Cevap sahibi +1 yıl Normal olsun. Büyük penis sevmem xxbeyyx +1 yıl 14 sence? Cevap sahibi +1 yıl Tam iyi eşiminde o kadar onda bile zorlanıyorum baş kısmı çok iri xxbeyyx +1 yıl evet bnmkıde aynı demekkı ssansın 14 cm den yana guzelll arastırmalara görede ideal 14-15 arası bnmkıde 15 cm yakın xxbeyyx +1 yıl pekı damarlı olması nasıl sence Cevap sahibi +1 yıl Daha büyük olsun diyenler ilişki yaşamamış ergenler onlara bakmayın xxbeyyx +1 yıl evettt fazla uzun olması kasar kişiyii 14-15 arası hemde giç olarakk ideall evlıler işi biliyoo :) Cevap sahibi +1 yıl Penis ilişkide sürekli vajinaya dayanırsa çok zevk oluyor uzun olsa bu zevki alamazlar xxbeyyx +1 yıl evett mantarııı vajınada kaldıkca kadın asırı zevkk alır tabı ön sevısmede olacakk Cevap sahibi +1 yıl Son yazıyorum doggy'de çok hızlı yapıp klitorise seri vurulması lazım xxbeyyx +1 yıl harıkasınnn :) Cevap sahibi +1 yıl İlişkide testisler sertlesiyor klitorise mükemmel bir zevk veriyor çok tatlı dokunuşlar oluyor xxbeyyx +1 yıl yorumlarınııbegenıyorummm bu bıle tahrık edıcı ama haklısın Cevap sahibi +1 yıl Doggy zevkli diyorlar ama bilmeden söylüyorlar neresi zevkli ben söyledim iyi günler dilerim xxbeyyx +1 yıl tsk ederımm dogyy vajınaya gırınce zevklı bnce anal degılde Cevap sahibi +1 yıl Anal eşim istedi diye yaptım zevk sıfır xxbeyyx +1 yıl özlden yazablrm gelme ımkannın vrsa xxbeyyx +1 yıl yorumlar çin teşekkür ederim xxbeyyx +1 yıl :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benimki 19 cm idealmi degilmi bilmem
kadın vajınası 9-11 cm derınlıkte uzmanlara göre sonrası fazla 11 in altı yanı
Aynen kanka bazisi zaten alamıyor cok büyük diyoyor
evet domaltmada işe yarar ama buyuk olanı
en az 16 sonrası kurtarmaz
Tam benimkinin boyunu söylemişsin görünce a bu ben dedim djdjdjdjdjdj
14 cm iyidir bence. benim 20 cm. kolay olmuyor
Boyu değil işlevi yahu
ne kadar alabiliyorsa partnerin
1 cm olsun 😂
hiç olmasınn:))
Normal olsun. Büyük penis sevmem
14 sence?
Tam iyi eşiminde o kadar onda bile zorlanıyorum baş kısmı çok iri
evet bnmkıde aynı demekkı ssansın 14 cm den yana guzelll arastırmalara görede ideal 14-15 arası bnmkıde 15 cm yakın
pekı damarlı olması nasıl sence
Daha büyük olsun diyenler ilişki yaşamamış ergenler onlara bakmayın
evettt fazla uzun olması kasar kişiyii 14-15 arası hemde giç olarakk ideall evlıler işi biliyoo :)
Penis ilişkide sürekli vajinaya dayanırsa çok zevk oluyor uzun olsa bu zevki alamazlar
evett mantarııı vajınada kaldıkca kadın asırı zevkk alır tabı ön sevısmede olacakk
Son yazıyorum doggy'de çok hızlı yapıp klitorise seri vurulması lazım
harıkasınnn :)
İlişkide testisler sertlesiyor klitorise mükemmel bir zevk veriyor çok tatlı dokunuşlar oluyor
yorumlarınııbegenıyorummm bu bıle tahrık edıcı ama haklısın
Doggy zevkli diyorlar ama bilmeden söylüyorlar neresi zevkli ben söyledim iyi günler dilerim
tsk ederımm dogyy vajınaya gırınce zevklı bnce anal degılde
Anal eşim istedi diye yaptım zevk sıfır
özlden yazablrm gelme ımkannın vrsa
yorumlar çin teşekkür ederim
:)