Güncellemeler
+1 yıl
Cidden pisliksiniz ya sabahtan beri iki tane ciddi soru sordum kimsenin s*kinde olmadı kızlık zarı diye başlık koydum saniyesinde üç erkek... Cidden insanlara saygım git gide azalıyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap yazmayın abi midem bulanıyor hepinizden g*tümü yırttım sabahtan beri benim için gerçekten önemli olan konuları sordum kimse cevaplamadı cinsel konu olunca şıp diye 10-15 kişi... CEVAPLAMAYIN İSTEMİYORUM
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ne gerek var gece gece kendinize niye iş çıkarıyorsunuz yatın uyuyun
aradığım yorum
@fırındadondurma yok trol sordum sabahtan beri benim için çok önemli iki soru soruyorum kimse sklemedi kızlık zarı diyince nasıl geldi millet... İnsanlara saygım git gide azalıyor (zaten azdı bu arada)
siz niye böyle bi soru soruyorsunuz ki zaten bu siteninin zihniyeti belli değil mi ayrica niye böyle bi soru sordunuz ben cevaplıyayım ihtimali var
@fırındadondurma sinir oldum sabahtan beri benim için hayati önemli sorular sordum iki kişi yanıt verdi kaç kere güncelledim yine sklemenko gıcık oldum dedim bakalım cinsel konu olunca yazacaklar mi saniyesinde şıp damladı herkes acayip sinirim bozuldu yalan yok boş insan dolu
kankaaa buradaki insanlar ne derdini paylaşabilecegin neden seni dinleyecek önemseyecek umursayacak insanlar ama cinsel soru açınca sıp damlarlar orta yaşlı kişilerin burada benim kadar bile olgun olamamasına şaşırıyorum sadece:(
nede*
@fırındadondurma en fenası o 25-35, arası olan kart öküzler zaten ajdkajowkfa
boş ver ben 18 yaşındayım onlar kadar aramiyommm bu site karı kız için değil yaa
Evet parmanin yarisini girdirirsen ve onun da esneklikle alakasi var yani burada uzun surer anlatmam videolari var izle
2 parmak ya da 3 parmak sok bozulur. tek parmak bozmaz
iyi de neden çirkinleşiyorsun. soru sitemi akıyyor. sorun her ne ise görmemiş olabiliriz. neden böyle çılgınlaşıyorsun. bir soru ekrandan en fazla 5 aniye duruyor sürekli akıyor. denk gelmeyebiliriz.
Boşa bozulmasın bırak bana ben bozarım bari vajina küfür etmesin zevksiz bozuldum demesin
😂😂😂😀😀 Zortuk atma
Bozulur parmak girmeyecek dikkat et
dene bi sonuçların fotosunu at
Parmak var parmak var serceyle devam et 🤣
🤣🤣🤣
Bozulur tabi ki
Siteye teni girdim soruları cevaplıyorum kız erkek farketmeden yani. Yediğimiz muameleye bak. Sağol.
Kusura bakma ama sabhtan beri yalvardım resmen sorumu cevaplayın çok önemli diye kimse sklemedi sinirlerim bozuldu
Sor onu da cevaplayım ya da gönder linkini
Bozulur
Bozulur
Bozulur
Kolay değil
Evet bozulabilir
Hayir
Esnek diilse evet
evet
Bozulur tabiki
Bozulur tabi
Neden bozcan