Onu kırmadan tatmin olamadığımı bana basit geliyor artık mutlu olmuyorum demeyi 🤔🤞🤦
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle partnerim dediğiniz insan kim? Eğer bu insan evlendiğiniz eşiniz ise bu durumu ona direkt olarak söylemeniz doğru bir yaklaşım olmaz zira erkekler bu durumda kendini çok eksik hisseder ve size karşı düşmanlık besleyebilir, hatta aile bağlarının kopmasında dahi neden olabilirsiniz öncelikle bunu söyleyelim hiçbir şekilde bu durumu direkt olarak performansın kötü sen şöyle kötüsün sen böyle kötüsün diyerek karşı tarafı rencide etmeyin, her şeyden önce karşı tarafın geçmişte buna benzer bir travma yaşadığını ya da yaşayıp yaşamadığını ya da sağlık açısından bir probleminin olup olmadığını sorabilirsiniz tabii ki bunu da sorarken yine incitmeden yapmanız gerekir. Ama tabii ki bu söylediğin durumlar evli olduğunuz eşiniz ise, diyelim ki eşiniz değil sevgiliniz cinsellik partneriniz vesaire her neyse, yani Zaten yaptığınız bir şey doğru bir şey değil eğer nikahsız bir ilişki yaşıyorsanız üstüne bir de nikahsız ilişki yaşadığınız ve zina ettiğiniz insanın tutup da Senin performansın kötü derseniz aksi takdirde o insanı rencide olur ve başınız belaya girebilir bu evlendiğiniz insan için de aynı şekilde geçerli, yani öncelikle karşınızdaki insanı eğer Sevgi besliyorsanız eşiniz ayet arkadaşınızı ise bu durumu onunla güzelce konuşarak çözebilirsiniz ama eşiniz değil sevgiliniz değil Yok efendim partnerim yok Efendim sevgilim diyorsanız zaten yaptığınız doğru bir şey değil ki neyin tavsiyesini bekliyorsunuz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnu kırmayayım dediğinde sen kırılıyorsun.
Açıkça ve uygun cümleler seçerek seks eyleminin iki tarafında zevk alması için yapıldığını ve onunla olan ilişkinde senin zevk almadığını ve bu yüzden de mutsuz olduğunu, moralinin bozulup modunun düştüğünü anlatıp seni seviyor ve saygı duyuyorsa sekste bencil olmaması gerektiğini, senin de zevk alman için bir aksiyon içinde bulunması gerektiğini, o boşaldığında seks eyleminin bitmiş olmadığını ve senin de zevkin doruğunu yaşayıp boşalıncaya kadar seks eyleminin devam etmesi gerektiğini anlatman gerekir.51 Yorumla
Vallaha zor bir durum bence söyleme ayrıl derim
099 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil ki ama
Soran+1 yılDeğer verdiğim biri bunun için kırmak istemem ama haklısın mantıklı olanı o
Soran+1 yılEvet çok üzülür o uzulurse bende üzülürüm çıkmaz iki ucu poklu değnek😀
Soran+1 yılBir yandan da gerçekçi olmak lazım aslında belki bir sorun var fark ettireceğim
Soran+1 yılİşte işin derini farklı bence iyi olmama sebepleri büyük 😀
Soran+1 yılYani yeni tanıdığım biri değil. boyle. de değildi ama farklı farklı eksiklikler olduğunu gozlemliyorum erken boşalma gibi bir türlü sertlesememe gibi çabuk inme yani açık oldu ama 🤦😭
Soran+1 yılSen niye dertleniyon😀😀😀
Soran+1 yılSağol kankam😀😀
Soran+1 yılŞaka bir yana teşekkür ederim ilgin için 🙏
Soran+1 yıl🤫🤫🤫🤗☘️🙏
Soran+1 yılİmojiler güzel ama dimi
Soran+1 yılEvet fark ettim 😀😀😀
Soran+1 yılCaktirma demek istedim orada 😀😀😀aramızda 😀
Soran+1 yılYok bee ne potu benim ki makara işte 😀😀😀senin burcun akrep mi
Soran+1 yılOyy bı ısınmistim sana ama 😀😀😀
Soran+1 yılNapsak ki 😀😀😀
Soran+1 yılElbette öyle şaka yapıyorum alınmayın lütfen samimi bulduğum için takıldım 😀
Soran+1 yılTeşekkür ederiz bay madam 😀😀😀
Soran+1 yılNapmali ki 😀😀
Soran+1 yılAhh benimde gelmez ama nedense olur demek geldi. aklımdan 😀😀😀
Soran+1 yılHooo kiim kimi götürmüş 😀😀ben götürdüm onu 😀😀😀
Soran+1 yılOfff mükemmeldi harbi ne demek 😀😀dimi @Efinans
Soran+1 yılAynen hoş idi 😀😀neden inanmıyorsun 😄
Soran+1 yılBen seni 😄😄😄
Soran+1 yıl😀😀😀öyle
Soran+1 yılElbette olabilir 😀😀
Soran+1 yılHahha 😀😀😀oldu başka 🤭
- +1 yıl
Partnerine yazık valla
Soran+1 yıl@Efinans soralım yazık mi 😀😀
- +1 yıl
Yenisine değil eskisine
Soran+1 yılSana sormak istedim @Efinans😘😘😘😘
- +1 yıl
Eskisinden iyi mi bari bu yeni partnerin
Soran+1 yılSen soru değil cevapsin burada anlardan neyse iyi geceler @Efinans
- +1 yıl
Sen daha mı iyisin @sametakisik
- +1 yıl
- +1 yıl
Uyudu o
- +1 yıl
@sametakisik nerden biliyorsun uyuduğunu bildiğin bir şey varsa söyle
Soran+1 yıl@Efinans uyumadim hayırdır
Soran+1 yılHayırdırı sana demiyorum ben 😭
- +1 yıl
Ne haliniz varsa görün. Bu kız ileride seni de beğenmeyip başkasını aramaya kalkarsa şaşırma finansçı bey. Yapmadığı şey değil hani
Soran+1 yılSanane benim kimi bırakıp kimi hayatıma aldigimdan @sametakisik
Soran+1 yıl@Işıl_20 ayrıca çok iyiyiz güzelim biz sen de dene bu kafayı hadi bakalım şimdi uza
Soran+1 yıl🥰😘😘😘😘@Efinans
- +1 yıl
Cringe cringe cringe
Soran+1 yıl@Şirineel şükretmelisin bence de anca yetişir 😀Allahım çoluk çocukla uğraştırıyor Sun beni
Soran+1 yıl@sametakisik arkadaşım hadi kizlar kaşınıyor kasinacak yerleri var senin acaba derdin ne 😀
- +1 yıl
Bunun yaşla ve cinsiyetle alakalı olmadığını anlamadıysan napalım biz
Soran+1 yılSiz anlayın yeter en azından iki tane akıl kıtı düze çıkar 😀😀😀😀
- +1 yıl
Bu soruyu soran kişi, ya ablacım ne kadar gereksizsin Allah aşkına, kaşınan sensin ki üç günde tanıdığın adam senin burada kaşınan yerlerini çok güzel kaşımış. Çoluk çocuk kavramını sana anlatmak isterdim ama çoluk çocuğa bunu anlatmak o kadar kolay değil ki :)) Bu arada senin gibi kadını gördükten sonra şükür etmezsem ayıp.
Soran+1 yılBak sende bul Kaşıyanı rahatlarsın güzelim sinir stres hiç bisi kalmaz sende seksin önce manasını öğren sonra konuş diyeceğim ama daha yolun başında sın ama en azından sizin gibi herkesin altına yatıp temiz ayaklarına yatmıyoruz simdi hadi bebeklerine oyna sen 😀😀
Soran+1 yılTamam ben ulu orta yapıyorum da sen gizli saklı yapıyorsun diye edepli mi oldun şimdi valla çoluk çocuk zihni 😀gideyim de kasittirayim tavsiye ederim senin ihtiyacın var 😀😀😀😀
Soran+1 yılSenin azginda ondan bisiler yesin diye böyle naifsin dimi 😀😀😀
- +1 yıl
boş ver kanka silerse silsin. Firdevs sil demiştir buna😂
- +1 yıl
@sametakisik sıkılmayacaksın dimi 😊 hadi başka yerde oynayın işiniz gücünüz yok belli
- +1 yıl
Niye sıkılim behlül
Ilişkilerde ki sorun bu zaten iletişim kurmamak. Bireyler karşılıklı olarak seks içinde de normal hayat sürecinde de konusabilmeli kendini anlatabilmeli ona göre yol cizebilmeli çözüm noktası bulabilmeli ama maalesef bizim toplumda karı koca bile konuşmaktan aciz sanki karı koca arasindaki helal ilişkiyi bile haramlastiracaklar, ayiplayacaklar. Kadın eşinden utanıyor koca eşine baskı yapıyor. Biyolojik gereklilikler, ihtiyaçlar böyle böyle bastıriliyor sonra kocalar şikayetçi eşim beni tatmin etmiyor diye. Etmez tabi sen eşinin zevk aldığı haz duyduğu noktalar konusunda konuştun mu ona söz hakkı verdin mi ya da gerçekten zevk yaşattın mi sonra birbiriyle konuşurken çekiniyorlar hayvanlar bile duygusal jenerasyon yaratıyor çiftleşirken insanlarda tam tersi ne aldığının kârı peşinde.
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
119Cevap
+1 yılönce çay istersin çay yap dersin sonra kendin yap orada var her şey der, sende sinirlenir iyi yaparım zaten tatmin de edemedin beni çayda yapamıyorsun ne işe yararsın diye gecenin 3 ünde bağırırsın. o da sana bağırma der sende tatmin edemiyorsan çay yap o zaman dersin... 2 saat daha sevişirsin sonra gidersin... bu arada merak edenler olur belki, çay içememiştir karadeniz kızı. siz siz olun Karadeniz kızını tatmin etmeden yataktan kalkmayın 😁😂😂
523 Yorumla- +1 yıl
yaşadığım bir olaydı
- +1 yıl
adam gibi sohbet edecek biri olsa gece 12 den 2 ye kadar rakı 3 ünden de 5 e kadar çay, sonra sabahda kellepaça içer uyurdum
- +1 yıl
Ne ararsan var kadında rakı çay kelle paça bir de inanmıyorlarr
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Yorum yazan kişiye yanıtımdı ;)
Soran+1 yılHimm pardon 🤦🤷
- +1 yıl
Eee sen söyledin mi tatmin olamadığnı 😃
Soran+1 yılBen söyledim evet
- +1 yıl
Sonuç? Ne dedi ne hissetti sence
Soran+1 yılSöylemedim ki daha
- +1 yıl
Söyledin mi diye sorduğum da partnerini kastetmiştim 😄
Soran+1 yılHayır söylemedim partnerime işte
- +1 yıl
Tamam tamam 😃
Peki neden hâla bekliyorsun?
Soran+1 yılNasıl diyecegimi düşünüyorum
- +1 yıl
İstek at beraber düsünelim :)
Yardımcı olurum. bayaa - +1 yıl
seks yaparsan hiç ses çıkarma rahatladın mı boşaldın mı diye sor, hayır derse of boşal artık de... öküz değilse anlar yani
- +1 yıl
Bu ters tepebilir pastili
- +1 yıl
tepmez sonra hiç arama sorma kendini geri çek seni özledim diye arar 1 ay sonra gitmezsin. peşinden koşar sonra bırakır peşini gider... tatmin olmadıktan sonra başka erkek mi yok
Soran+1 yılDağılın arkadaşlar tamam özele geçin konusun ama rahatsız etmeyin kimseyi
Belki o da senden memnun değildir. Her etki bir tepki gösterir sonuçta, sen iyi bir performans sunmadan boylu boyunca uzanıp karşı taraftan her şeyi yapmasını beklersen bu çaresiz bir bekleyiş olur. Her iki taraf da birbirini etkiler iyi ve kötü yönden.
Sen onu tatmin edersen onun da seni tatmin edeceğinden şüphem yok...10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani güzel hiç oturup söyleyebilirsin evet biz yapıyoruz ama ben tatmin olmuyorum yani bana yetmiyor yaptıklarımız ya da senin cinsel organın bir şekilde bana yetmiyor diyebilirsin
70 Yorumla
+1 yılLütfen yanlış anlamayın beni, ama her iki tarafında mutlu olarak ayrılması gereken birşeyse yaşanan şey, beklentiler, istekler, arzular, tatmin olunan şeyler ve tabiki tatminsizlikler rahatlıkla dile getirilebilmeli. Bir taraf mutlu ayrılıyorsa yataktan, diğer taraf bundan memnun olmuyorsa açıkça dile getirebilmeli. Bunda kırılacak bir şey olmamalı. Aşağılama terimleri kullanılmadığı sürece, beklentiler dile getirilebilmeli
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılBence net şekilde tatmin olamıyorum diyebilirsiniz. Bunda bir sakınca görmüyorum ben. Sorun sende değil bende dersiniz. Keyifli günler.
50 Yorumla Bu soruyu en üstte niye görüyoruz ya soylede bir an önce kurtul
118 Yorumla
Soran+1 yılGörme kapat gözünü 😀😀😀
Soran+1 yılHee kapat ‼️
Soran+1 yılTamam yaa 😀😀😀
Soran+1 yılHahaha olur 😀😀😀
Soran+1 yılBiz herkesle kaportayı bozmuyoruz yeğenim 😄😄😄
Soran+1 yılSaygı kişinin kendine yakıstıranıdır saygısızlık yakışıyor demek ki size.
Soran+1 yılKabul etmekte erdemlik.
Soran+1 yılOk. bakalim
Soran+1 yılSizlere de efendim sizlere de 😄
Ülkemizin bu şartlarında nasıl bir beklenti içerisindesin
15 Yorumla
Soran+1 yılBir tık daha nirvana😀
Soran+1 yılTercihim evli değil olmadı da 🤷
Soran+1 yılSebep her ne olursa olsun yanlış birdir
+1 yılPerformansının iyi olmaması bencillikten ya da tecrübesizlikten kaynaklanabilir yani kendi zevkini alıp ihtiyacını karşılamak veya sana nasıl zevk vereceğini bilememek
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsöyle direk bırak alınsın ya alınsın ki kendini bilsin düzeltsin uğraşsın nedir bu söylememe şeyiniz anlamıyorum. Bi çiftsiniz sonuçta beraberliğinin devam etmesini istiyorsan git söyle çok kötüsün deme de şöyle yapsan böyle yapsan daha iyi olur de tatmin olamıyorum açık açık
10 YorumlaPartner dediğin kişiyi sen tanıyorsun. Huyuna suyuna göre söyleyebilir ya da ilişkide kontrolü eline alıp kendi zevkine göre yönlendirebilirsin. Ayrıca cinsellik hakkında bilgi sahibi de olun.
10 Yorumla
+1 yılSevgilin de değilmiş direkt ilişkiyi kesebilirsin bu tarz bir ilişki sisteminin içinde olmayı istemediğini söyleyerek.
Lafı uzatmadan kısa ve net.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer durum bende de vardı bi anda görüşmeyi kestim sırf seks için yazdı bi süre sonra altımda olmayı özlemedin mi filan diye senle ilgili hiçbir şey mutlu etmediki özleyeyim dedim anca aklına gelirim o özler.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyönlendirebilirsin.. yeni şeyler denemek istediğini söylereyek..
71 Yorumla- +1 yıl
Oral anal bence değişik şeylerde daha üç noktalar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye kırmaktan çekiniyorsun ki. Ben beceriksiz bi erkeğin duygularını önemsemem açıkçası. Geçen sene yaşamıştım “hıko babayla yatsam daha zevk alırdım” diyip bıraktım. Bu tiplere taviz vermeyin bi zahmet.
24 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@Yusuf0138 beceriksizliğinizi kadının doyumsuzluğuna mâl ederek örtmeyiniz. Beceriksiz erkek beceriksizdir, şöyleyim iyiyim böyle fenayım yalanları ancak yatsıya kadar, sonra çıkıyor foyanız ortaya, o zaman gelip kadını suçlanacak kadar aşağılık kompleksli olmayın.
Bunun cok nedeni olur basta iyiyken simdi boyleyse bunun sebebi. Psikolojikde olabilir. Akli baskanyerde de olabilir canı sikkinda olabilirm tek derdi seks se olmayabilir. Duzgunce tatmin olamadigini ve basta boyle degildi biseymi var de cozum bul.
10 YorumlaOda senden sıkılmıştır belki her gün pilav yenmiyor sonuçta sürekli aynı şeyler artık isteğide yok eder. Farklı şeyler denemeniz gerekli
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kirmadan ayni şekilde söyleyebilirsin. Orgazm olamadığını , varyasyon olmadığını , daha iyi tatmin olamadığını söyleyebilirsin.
10 YorumlaYeni arayıslar denemelisin.. ona hep aynı seylerin zevk vermedigini biraz daha fantazili seyler uretmesini soyleyebilirsin
10 YorumlaHerhangi bir konuda nasıl ki rahat bir şekilde muhabbetini edebiliyorsanız. Cinsellikte öyle olmalıdır. Aşağılayıcı sözler kullanmadan farklı şeyler yapabileceğinizi konuşabilirsiniz. Abartılacak bir durum yok.
00 Yorumla
+1 yılŞu kizlarin cekdigi nedir askadaş ulan bari seks i duzgun yapin ya kardesim bu işler de migdesiz olmak gerekir her insan yapamaz beceremez şimdinin gencleri vajinayi koklasa daha yanina yaklaşmaz diksinir yalayamaz bile ondan sorada kiz beni aldatti birakdi vs. Vs.
00 Yorumla
+1 yılSeninle iliski sırasında zevk almadığını hissettir ona
10 YorumlaBence hiç söyleme gizli bir ilişki yap yenisini bul
10 Yorumla
+1 yılBence farklı şeyler deneyin yani sen teklif et biraz değişiklik yapalım falan de fantezi falan yani yinede olmuyrsa açık açık ben tatmin olamıyorum acaba yanlış bişeymi yapıyoruz de
10 Yorumla
+1 yılŞahin K filmi izlettir... asıl performansın o olduğunu görsün 🙄🙄
10 Yorumla
+1 yılArtık yeni fanteziler denemek istiyorum diye konuya gir
10 Yorumla
+1 yılFarkli fanteziler denemek istedigini soyle. cok tekdüze eglencesiz okdugunu soyle. tatmin edemiyorsun dersen gururu ozguveni kırılır daha kötü olabilir.
00 YorumlaKarşına al ona ne istediğini açık bir şekilde söyle nasıl tatmin oluyorsan ilişkide istediklerini anlat bundan sonra yapmazsa ayrıl gitsin daha iyisini bulacaksın
00 YorumlaCinsellik konusunda 591 cevap paylaştı. Dümdüz söyle işte Canim erkeklere de bu kadar yüklenmeyin ama yani, sizi tatmin etmek gibi bir zorunlulugumuz yok ki niye hep böyle bir baskı altından bırakılıyor anlamış değilim
02 Yorumla- +1 yıl
Nee? Kadınların erkekleri tatmin etme zorunluluğu var ama erkeklerin yok mu?
Doktorluk bir durum olabilir. Bi gece kahve yap balkonda otururken koy kafanı göğüsüne sana bir şey diyicem ama alınmada gücenme de diyip başla konuşmaya. Mutluluk herkesin hakkı ihmal etme
00 Yorumla
+1 yılDoymadım birazda okşa beni falan diyebilirsin. Daha çok istiyorum icimde olmanı katkı maddesi kullanmasını isteyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılaçıkça söylemen daha uygun olur sonrasında durumu iyileştirecek neler yapabileceğiniz hakkında konuşabilirsiniz anlayışla karşılayacaktır
10 Yorumla
+1 yılMutlu değilsen ayrıl bebeim neden açıklama yapıyorsun ki? Fakbadilerinize de hesap vermeyin artık yaf
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen ne söylese boş ayrılmak çözüm
+1 yılPerformansini senin uzerinde sergileyip baska birinin uzerinde profesyonel olur bi sekilde olur yani meraka gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Yani demek baskasida olabilir o performansı harcadığı
+1 yılBaşka birşeyler denesek mi diye konuya girip zevk alacağın birşeyler önerebilirsin mutlaka uygulayacak ve mutlu olacaksınızdır.
10 Yorumla
+1 yılYine gözümüz yükseklerde hayat geçiyor perde perde doydum artık bana müsaadeeeee
20 Yorumla
+1 yılHiç kimse anasının karnında öğrenmiyor. Düzenli ilişki ile düzelebilir aksi halde destek alınmalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi hanımefendinin kimden neyi beklediğini asla bilemeyeceğim için bakirim. Herkese hayatının her boyutunda sağlık ve mutluluk dilerim. Herkes herkesi olduğu gibi kabul edebilse en iyisi bence ama her konuda en doğrusunu hanımefendiler bilir...
00 Yorumla
+1 yılYeni birseyler dene, artacaktır.
Olmazsa daha iyi nasil yapabiliriz de, topu ona at, o düşünsün ;)00 YorumlaHadiii ama bu kadar erken olmamalıydı diyip. Bidaha ki performansta. Çaktırmadan performans arttırıcı. ürün kullanabilirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezilerinizi çeşitlendirmeniz gerek. Konuşmak sevişirken en büyük orgazm aracıdır. Başka ciftler hakkında konuşun, eski sevgilileriniz hakkında konuşun. Biz arkadaşımla böyle yapıyoruz çok mutluyuz.
01 Yorumla- +1 yıl
bu ne saçma bi öneri böyle niye başka çiftlerden veya eski sevgilisinden bahsetsin herifin iştahını daha çok kaçırmak için mi herifi soğutmak için işe yarar ancak bunlar (ha sapkın bi zihniyetsindir o ayrı)
+1 yılSakin sakin konuşarak tatlı bir dille uyumlu olamadığımızı bir his duyamadığımı söylerim ona bunun normal olduğunu üzülüp kırılabilecek bir durum olmadığını söylerim
00 YorumlaCinsellik konusunda 376 cevap paylaştı. Eleştirmek yerine yenilik adı altında geliştirici şeyler önerebilirsin zamanla oda farkına varacağını umuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBendede öyle sorun vardı ayrıldım bir müddet sonra cekilmiyor
10 Yorumla
+1 yılBelki de yapamadıklarını söylemek yerine yapmasını istediklerini söyleyemeyi deneyebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasil söyleyeceğini bilmiyorum ama söylerken onu çok sevdiğini hissettir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyuramıyorsun beni. Bebeğim dediğim anda vur banağğğ
Demelisin10 YorumlaDirek söyle bence hem en doğrusu hemde bir sey kaybetmezsin
00 Yorumla
+1 yılNot ver mesela ; 10 üzerinden 4 gibisinden veya başka şeyle denemek istediğini belirt. 😎👊
00 Yorumla
+1 yılBnce bı kaç gün soğuk davran kırmadan onu ondan sonra unutur seni zaten ya da bir yalan uydur sevgili yaptım felan gibilerd
00 YorumlaBen chalange istiyorum diyeceksin. Wife chalange. Muhtemelen seni anlayışla karşılayacaktır 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlandığın şeyler sen soyleceksin.. söyleyemezsen adam nereden öğrenecek ki
Cinsel performansını arttırmak için durumunza göre çok seçenek var yani.00 Yorumlaİşin çok zorr söylesen de bir şey değişeceğini sanmıyorum 😂😂
00 YorumlaBana B segmenti yetmiyor ben artık D segmentte binmek istiyorum de 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSeks sırasında seni daha çok istiyorum de sana doyamıyorum doyur beni vs de
00 Yorumla
+1 yılAşkım biliyorum çok uğraştın ancak ben bir şey anlamadım nedense ❗
00 Yorumla
+1 yılMerhaba illa ki üzülecek bunu söyleyince zaten fırsat bulduğun an söylemeye başla
00 YorumlaBıktım usandımmmm kebaptannn diye bağır sonra konuya gir şok olsun mk
10 Yorumlap*rno izleyip bir şeyler öğrenmesi gerektiğini söyle gülerek
64 Yorumla- +1 yıl
Sevdim seni
- +1 yıl
p*rno mı öğrenecek? Ciddi misin?
- +1 yıl
Hahaha tecrübe sahibi olmak isteyen nasıl olacak?
Nesi yetmiyor yapıyor mu yapıyor ne istiyoruz anlamiyom
20 YorumlaBıraksan ya sevgilin mi
119 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değil 🤦
Soran+1 yılSalalım bakalım 😀😀
Soran+1 yılNiye talip mısın😀😀😀
Soran+1 yılÖyle pazardan civ civ mi aliyoz 😀😀😀
Soran+1 yılKeyfim bilecek zaten 😀😀
Soran+1 yılArarsan haber salcam😀😀😀
Soran+1 yılS*k inanani yavrum ,😀😀😀
Soran+1 yılÇıksss😀😀
Soran+1 yılKaldır sahi çıkan olur 😀😀