En basiti. Saglıkcıyım kıl dönmesinden batıklardan vs felaket korkuyorum. Geçen hafta bikini bölgesine agda yaptırdım. Ailemin yanında kuaför aradı. Ailem bile diyorki niye agda yaptırdın oranı kim görüyor söyle bakayım. Toplumumuz kişisel bakımı bile çok kötü anlayan bi toplum. Çogu kız aynı şekilde bikini bölgesine agda yaptırdıgını günah işlemiş gibi gizliyor.
Bu kadarini bilmesem de olurdu ya. Yani bu dediğinden de yola çıkarak gelişmiş zeki çağdaş akıllı eğitimli birileri ile bir gelecek ya da birliktelik düşünseniz daha sağlıklı olur. Ama kızlar keko seviyor bende pek elit entelektüel biri değilim aslında keko da değilim ben bu ülkede ya da bu gezegene bile ait değilim. Sadece insanlar gibi davranıyorum. Bazen ters oluyorum idare edin olsun o kadar. Bu dünyaya bir defa geliyorum benden bir tane var sonuçta 😂
o libidonun yaratdığı ilişki Eşin dışındaki bir kimseler için bir boka yaramıyor. Aksine Adı zina oluyor, Haram oluyor. Ortada Yetim Annesiz babasız Çocuklar oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Knk bildigimizi belli etsek nerden ögrendin kullanılmışsın vs damga yiyoruz sonra adımız çıkıyor.
Neyi canımın içi
Cinsel konuda herhangi bi bilgiyi
Tecrübe edersen veya araştırıp öğrenirsen ne yazık ki cinsel açlığı olan Anadolu hanzosu altında bir mana arar.
En basiti. Saglıkcıyım kıl dönmesinden batıklardan vs felaket korkuyorum. Geçen hafta bikini bölgesine agda yaptırdım. Ailemin yanında kuaför aradı. Ailem bile diyorki niye agda yaptırdın oranı kim görüyor söyle bakayım. Toplumumuz kişisel bakımı bile çok kötü anlayan bi toplum. Çogu kız aynı şekilde bikini bölgesine agda yaptırdıgını günah işlemiş gibi gizliyor.
Bu kadarini bilmesem de olurdu ya.
Yani bu dediğinden de yola çıkarak gelişmiş zeki çağdaş akıllı eğitimli birileri ile bir gelecek ya da birliktelik düşünseniz daha sağlıklı olur.
Ama kızlar keko seviyor bende pek elit entelektüel biri değilim aslında keko da değilim ben bu ülkede ya da bu gezegene bile ait değilim.
Sadece insanlar gibi davranıyorum.
Bazen ters oluyorum idare edin olsun o kadar.
Bu dünyaya bir defa geliyorum benden bir tane var sonuçta 😂
Ülke de her sey olmak zor. Her sey zor
Sen olmuşsun ya manyak
Türkiye sağ olsun
Anan baban sağ olsunlar.
Libidosu ile haraket etmeyenler
Neden güdüsel davranan kişiyi linç ediyorsun cinsel cahil
kimseye hakaret etmiyorum, Soruna cevap veriyorum. Senin soruna zaman ayırıp cevap vermişim. Teşekkür etmek yerine hakaret etmen hoş değil
Soru işte önemsediğim bişey değil can sıkıntısı libido yoksa ilişki ne boka yarar bebeğim
o libidonun yaratdığı ilişki Eşin dışındaki bir kimseler için bir boka yaramıyor. Aksine Adı zina oluyor, Haram oluyor. Ortada Yetim Annesiz babasız Çocuklar oluyor.
Sofia sen sofi birisin oğlim şaşırtin lo