Erkeklerde olduğunu biliyordum. Ayakları seksi ve bakımlı olan kadınları görünce fetişim olmasa da benim de hoşuma gidiyor ve bazı erkeklerin bu fetişlerinin olması normal geliyor. Sonuçta kadın ayakları daha bakımlı, zarif, ojeli olunca seksi görünebiliyor. Peki kadınlar erkeklerin ayağının nesini seksi buluyor? Sonuçta çok fazla estetik durmuyor erkek ayağı ve çoğu erkeğin parmaklarında tüy oluyor. Bir erkeğin ayağında neye dikkat edersiniz ve neyini beğenirsiniz? Bu arada benim kedide de ayak fetişi var 😂
Ayaklarıma ilgi duyanlar oldu. Ayak fetişi kadınlarda da mı var?
Benim erkek ayağına ilgim var yalan yok ama bu demek degıl öperim koklarım en fazla dokunurum bakarım erkeksi ayaklar seksi gelıyor hafıf kıllı bakımlı olabilir. Ama ben kendi ayaklarımı asla beğenmem cınsellıkte de asla çoraplarımı çıkarmam. O yüzden ayak fetişi olan bi erk istemem
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladim. Kisacasi goruntu hosuna giderse ve sen de bakarsan ya da dokunursa bu sana haz verir demek istiyorsun sanirim.
Midem bulandı a q bi insan niye ayağını çekip atar
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fotoyu buraya cekmek icin atmadim, taa 1 sene onceki foto. Ayrica niye miden bulandi mesela? Normal ciplak ayakli birini gorunce de miden bulaniyor oyleyse?
Bas parmagin yanindaki parmaktan kisa yanindaki uzun yaa onun anlami sen ilerde karini cok dinliycen karinin sozu gecicek demek evde o😂😂tam tersi bas parmagin buyuk digeri daha kisa olsaydi o zaman tam tersi eger bas parmak ve yanindaki esit olsaaydi da aanlasmazlik heop kavga 😂hanimcisin demek