Aşırı şehvetli bir ilişki istiyorum. İki tarafında fazlasıyla birbirini arzuladığı kavrulup yanan. Öyle tavşan gibi çatır çutur olan bir şey bana göre değil. Hissederek her şeyiyle yavaş yavaş onu içine çekerek. Herkes sert ve hızlı seviyor bir türlü sevemedim ben. Aşk kadınıyım tam olarak erkeğimin içimi doldurması hoşuma gider ama bu ateşli bir şekilde olması lazım. Böyle birini bulmam imkansız galiba. Bulabilir miyim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanında sevdiğim kadına karşı aynı böyle yaklaşıyordum. İlişki felsefem buydu. Ama bende ona karşı bu kadar çekimin, yoğun duygular olmasının ona ağır geldiğini söyledi ve bitti. İşte doğru zamanda doğru kişi karşıma çıkmayınca insanın bu tür şeyler heba olup gidiyor. Ben hala bu felsefeyim fakat ben de karşıma böyle biri çıkmaz diye düşünüyorum. Kafamın uyuşacağı biri yok gibi. Bu yüzden bekar kalayım daha iyi diyorum hatta. Çünkü ne aşkı ne de ilişkiyi yüzeysel, alelade, günlük durumlarla yaşamayı sevmiyorum. Bunlar özel ve yoğun olmalı. Ama işte ehline denk gelmeyince heba ediyorlar tüm bunları. Değerini bilmiyorlar.
011 Yorumla
Soran+1 yılBenim de eski eşim ağır geldiğini söyledi biliyor musun? Heba edilmesini bırak sen yıpranıyorsun üzülüyorsun bir bu kadar çekim ve sevgi olunca kıyamıyorsun çok alttan alıyorsun üzülüyorsun yine sen üzülüyorsun kimse değil
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle. Uyum çok önemli. Bakış açısının ortak olması çok önemli. Yoksa her şey boşa gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılSizi tanımak isterim
Soran+1 yılAylar sonra?
Cevap sahibi+1 yılEvet aylar sonra olsa bile...
Soran+1 yılNiye peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet aylar geçmiş ama bir anda bu sorunuz ve benim yaptığım yorum aklıma geldi. O zaman yorum yaptığımda ben sizle tanışmak isteyecektim ama sonra aklımdan gitti. Siz tam istediğim tarz birisiniz. Gerçekten tanımak istiyorum.
Soran+1 yılNe diyeceğimi bilemedim. Biriyle tanışma gibi bir hedefim yok şu anda yalnız her şey daha güzel. Arkadaş olalım derseniz o ayrı :)
Cevap sahibi+1 yılArkadaş olmaya da razıyım :)
Soran+1 yılTamam o zaman açarsan mesaj atarım :)
Cevap sahibi+1 yılAçtım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılo uyumu netten hatta burdan yakaladım ama hisleirm gitme güvenme dedi haklı çıktım kız ayaküstü yalanlar düzmüş sonra kendi itiraf etti gel yapalım diyen de oydu uzun süre konuştum bir buçuk yıl sonra hislerim dur dedi gitsem başıma neler gelecekti bilmiyorum. yani reelde insanlar nette olduğu kadar açamıyor içini ama cinsel olarak şehvet olarak uyum en iyi böyle uzunca konuşularak anlaşılıyor herkesle de o sohbet olmuyor zaten. burcun ne yaş kaç
013 Yorumla
Soran+1 yılKoç burcuyum 23 yaşındayım bu konuda bende hak veriyorum netten olacak bir şey kesinlikle değil önce hoşlanmak lazım belli bir ilişki düzeyine gelmek lazım aşık olmak lazım vs vs yani başka türlü olmaz kız da sen gibi guvenememistir belki benim istediğim hadi gel yapalım gibi bir şey de değil ayrıca umarım kendimi anlatabilmişimdir
Cevap sahibi+1 yılduygusal ve cinsel uyum üst düzeyde olsun diyorsun anladım seni ama dediğim gibi bazen nette tnaıyorsun öyle birini sonra reelde normal sohbet tanışma olmalı uyum devam ederse ileriye dönük düşünülmeli sanki
Soran+1 yılÜst düzeyde olsun duygular hakim olsun hepsinde her şeyde yani bu sadece cinsellik için de değil hatta arada öyle bir çekim olsun ki biz bile bazen anlam veremeyelim bilmiyorum çok güven yok bende sanal konusunda
Cevap sahibi+1 yılo uyum olmalı işte yani magic sihirli hissedilmeli konuşmalrada arada ki muhabbetlerde üni mi okuyorsun peki
Soran+1 yılOkumuyorum seneye gireceğim
Cevap sahibi+1 yılhımmm neden geç başlıyorsun üni hayatına
Soran+1 yılBazı imkansızlıklar diyelim aile çevre vs
Cevap sahibi+1 yılşehir olarak nerede yaşaıyorsun ki sorun yaşadın böyle
Cevap sahibi+1 yılsanala güvenmeme sebebin ne
Soran+1 yılAnlatması uzun ve zor şeyler
Cevap sahibi+1 yılgecenin yalnızlığında dinlerim oysa. burdan yazmak mı istemiyorsun yoksa
Soran+1 yılBuradan yazmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhımm peki anladım sorun olmayacak ise senin için de sohbet esnasında konuşabiliriz. buralarda mısın?
Dediğin gibi bı ilişki istiyorsan öncelikle karşı tarafı yani etkek arkadaşını çok seviyor olman gerek gerçek sevgiden bahsediyoruz onunda seni gerçekten seviyor olması lazım ama bunlar da yetmez cinsel anlamda senin kafanda biri gerek yani sen cinsel ilişki yaşadığın kisiyle bu cinsel ilişkiyi aşkla yaşamak istiyorsun ben de çok isterdim bunu ama bu dediğin erkeği bence kolaykolay bulamazsın 🥺
018 Yorumla
Soran+1 yılUmudum yitik kalbim kırık gerçekten tam tarif ettiğin gibi istiyorum ve buradan ben varım yazanlar var saçma sapan benim dediğimi anlamıyorsun beni becermeyi planlıyorsun? Zor gerçekten çok zor erkekler can yakmaya bayılıyor oysaki ben değer yargılarının olduğu bir ilişki istiyorum hepsi bu
- +1 yıl
Ya dediğin tür ilişkiler Türkiye gibi cinsellik yönünden afrikayi andıran ülkelerde ne kadar gerçek olabilir ki bi düşünsene burdaki insanlar cinsellik yaşamak için ellerinden geleni yapıyorlar cinsellik ne derece içten olabilir ki tam da dediğin türden bı ilişki istiyordum ama umudu kestim yaa yani eski sevgilimi tam dediğin gibi seviyodum o da sağolsun çok güzel bezdirdi beni hayattan ama hayırlısı belki gerçekten vardır o dediğin gibi insanlar
Soran+1 yılİnşallah vardır ben umut ediyorum bir gün bir yerlerden çıkıp gelecek 🥳
Soran+1 yılGüzel şeyler zaman alır 🌺
Soran+1 yılMezara girince bir şeyler için çok geç sanki 🤭 Umarim 40 a gelmeden bulurum 🤭
Soran+1 yılBelki yanlış insanlara sevgi besliyoruz? Belki o kişiyle güzel şeyler olacak zaman mekan dolayı olmuyor ya bir şeyler için geç ya da erken oluyor hep hiç ortasını bulan yok hatta çoğu şey kaybettikten sonra kıymetli oluyor
Soran+1 yılBazı şeyler de tam umudun bittiği anda oluyor işte hayat bu o sana kötü şeyler yaşatıyor belki ama ondan sonrakinin kıymetini daha iyi bilirsin iyi biri olursa gibi gibi bir suru nedenler bir şeyler var
Soran+1 yılÇıkar illaki
Soran+1 yılOlur olur sen merak etme umudunu yitirme 🌺🥳
Soran+1 yılGülür beee 🥳🥳
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
+1 yılÖyle birini bulsam kendime alıcam. Ömür boyu bırakmıyacağım
05 Yorumla
Soran+1 yılBende bulsam bende bırakmam
- +1 yıl
Bırakma tabi. Dört gözle bekliyorum 🤩
Soran+1 yılBeni miii 🙈
- +1 yıl
Bilmem belki tanımadan ne diyim !
Soran+1 yılAhahahaha 🥳
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen GB istekli tutkulusunu bulsam badıcam nikahı, bir hafta çıkmayacak yataksan. Bulduklarımız Kızılay çadırında kan verir GB yatıyor.
011 Yorumla
Soran+1 yılBas bana nikahı 🙈
Soran+1 yılŞaka yaptım ayol öyle herkesle konuşulacak şeyler değil 🍭
Cevap sahibi+1 yılHerkes olmam bekli tanısan bir şans versen.
Cevap sahibi+1 yılPişman olmazsın kısa bir görüşebiliriz iki medeni insan GB
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim. Sen gerçekten aramıyorsun 😁
Cevap sahibi+1 yılYinede beğendım fikrin değişirse
Soran+1 yılHayır arıyorum ama buradan biriyle falan asla olmaz o işler aşık olmam lazım aradığım şeyi yapmam için tutku diyorum sana görüşebiliriz diyorsun ben bambaşka şeyden bahsediyorum isteklerimi zaten karşılayamayacağın buradan belli neyse kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılısın insanlar sosyal mecradan tanışıp birbirinirini tanımaya şans verip aşık olup evleneni var. Bu normal artık yıl 2022 teknoloji çapındayız. Pastanede görüp aşık oldum takip edeyim evime kadar demiyorsun. Neyse allaj gönlüne göre versin.
Soran+1 yılSenden bana zarar gelmeyeceğine ne kadar emin olabilirim? Yıl 2022 bende biliyorum bunu söylemene gerek yok ben burdan birini bulmak için yazmadım zaten mümkün mü ben gibi birileri var mı acabaa diye merak ettim yoksa amacım buradan birini bulup sevismek değil öyle olsa hesabım açık olurdu
Cevap sahibi+1 yılHayal dünyada ne yaşıyorsun sana bir şey teklif edilmedi burada. İnsanın karşısına nereden güzelliğin geleceği belli olmaz dedim konu nerelere geldi. Uzatmayalım lütfen çağ artık farklı demekdi tüm isteğim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende cinselligi aşk ile yaşamayı isterim sonuçta biz hayvan degiliz🤣🤣
028 Yorumla
Soran+1 yılYanii baktığında öyle ama insanlar hayvan gibiler
Cevap sahibi+1 yılAman öyle cinsellik olmaz
Cevap sahibi+1 yılAsk olacak tutku olacak
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılNeyse bizde hayal kurarım evlendimizde yapmak icin
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılAllah sana da bana da nasip etsin
Soran+1 yılAmmiinn 🥳🤩
Cevap sahibi+1 yılNoldu çok içten söyledin gerçi bende çok istiyorum ama...
Soran+1 yılEvlenmeden böyle şeyleri yapmayı çok doğru bulmuyorum ve evlendim ben boşandım da daha yeni yani bilmiyorum bir daha bu döngüler yaşamak zor olacak ve hayırlısı olsun hayırlısı çıksın her zaman karşımıza yeterince üzüldüm psikolojim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılBenimde psikolojim iyi değilim. Ben 21 yaşındayım bedensel engelliyim şuanda hayatımda maddi olarak hersek yolunda fakat engelli olduğum için kızlar bana yanaşmıyor. Bende evlenmek istiyorum Benimde sonuçta isteklerim duygularım arzularım var ondan dolayı bazen çok üzülüyorum oturup ağlayasım geliyor
Soran+1 yılAğlama bir gün çıkacak emin ol seni olduğun gibi seven biri insanlar seni böyle sevmeyip istemediğinden kötü düşünmeyi bırak seni olduğun gibi kabul edecek birileri olsun hayatında kabul etmeyip bunu belli etmesi güzel bir şey çünkü hayatına yanlış insan almamış olursun şu an benim bir engelim yok ama biriyle tanıştıktan sonra olmayacağı ne malum hepimiz engelli adayayız benim şu an ayak bacak veya ellerim çalışıyor olabilir kulaklarım duyuyor olabilir ama hemen yarın bunların olacağının garantisi yok sakin böyle düşünme
Cevap sahibi+1 yılUmudumu kaybetmedim ama artık dayanamayacak gibi oluyorum sanki hayatı boşa yaşıyormuş gibi geliyor
Soran+1 yılHiçbir şey veya hiçbir kimse dayanamayacağı yük verilmez demekki sende o güç var kaktüsler mesela niye çölde olur ki? Ya da develer çünkü dayanıklı canlılar sen de öylesin buna emin ol bir köpeği veya kediyi götürsen ya da gül çölde yaşayabilir mi? En fazla ne kadar yaşar?
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel dedin saolasin ama nefis iste
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama konuyu başka yere çekmiyorum ama arzularım artıyor o da psikolojik olarak çok zorluyor
Soran+1 yılNefis herkeste var biliyorum ama dayanabilirsin sen çok güçlüsün ve sana güveniyorum 🍀🍀
Cevap sahibi+1 yılDaha ne kadar dayanacagimi bilmiyorum yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum hatta engel olmadan bazı hatalar yapıyorum ne kadar pişman olsamda
Soran+1 yılKalbinin sesini dinlemeyi asla unutma herkes aklını kullan der ama ikisi bir anda yürütülmesi lazım kalbini dinle mantığa uyarsa onu yap o zaman pişman olmazsın kolay kolay 🥳
Cevap sahibi+1 yılNasıl yapacağım bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen ne iyi bir insansın bende bu konuları konuşmak için psikologami gitsem diyordum
Cevap sahibi+1 yılGerçi hala düşünüyor acaba benmi hata yapıyorum da insanlarla ilişki yaşayamıyorum diye
Soran+1 yılİstersen yardımcı olabilirim insanların kalbine dokunmak onlara iyi gelmek beni sevindiriyor psikoloğu kesinlikle tavsiye ederim memnun olmazsan değiştirmeni de hatta bende gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılTabi yardımcın olursan sevinirim sen iyi insansın yanlış birsey demezsin
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama özelden konuşsak daha iyi olur mu
Soran+1 yılHesabını aç geri gizle takip edeyim ben seni
Cevap sahibi+1 yılAçtım hesabi
Soran+1 yılTamamdır 👍
bulursun imkansiz diye bir şey yok bu hayatta zaten zaman alır istediklerin hemen olmaz
014 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz biliyorum
Soran+1 yılBekleriz sorun yok
Soran+1 yılHiç gelmedi kaba saba herifler hep
Soran+1 yılİnanmam ki kaç kişi yazdı öyle de bilemiyorum inanmıyorum da 😑
Soran+1 yılKesinlikle öyle sanalda tanışmak da güvenilir değil aşık olmadan veya sevmeden de dediğim şeyleri yaşamam mümkün değil güvenemiyorum kısır döngü gibi yaşanıyor her şey
Soran+1 yılBende güvendim o kadar yolları aştım gittim o geldi evlendim hatta sonuç hayal kırıklığı yine değişen bir şey yok o yüzden sanal tanışmalara çok iyi niyetle bakamıyorum sevmeden yaşamak bana göre değil ömrüm boyunca sevmeden böyle şeyler yaşamadım ben bunları yazdım diye herkes önüne gelenle yapan istekli biri sanıyor beni ama ben yapmasam senelerce aramam ama böyle bir isteğim var sadece sevdiğim adamla olsun tek olsun özel olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSenin tam istedigin ateş dolu ama sana hissettirekek yapmasi yavas yavas hissettire hissttire yapmasi dimi
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Fantazin var mı peki boyle boyle yapsin vs vs dedigin
- +1 yıl
Bende öyle seviyorum ve butun sekslerimde oyle oldu
Soran+1 yılfantezi bana göre değil kişiler kim olduğunu bilerek yapması hepsinden daha güzel
- +1 yıl
Tamamen doğal dimi
- +1 yıl
burada rahat degilsen takipedebilirsin ordan konusurz istersen sende
- +1 yıl
Olur mu
Soran+1 yılYok olmaz
- +1 yıl
Peki nasil istersen
- +1 yıl
İnsallah bulursun oyle birini
Bulursun ni ye bulamayasunki ama tecrübeli biri sende tecrübeli sin galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz tecrübeliyim evet
Soran+1 yılSadece bu da değil inan artık bu bile basit geliyor bana dokunuşu bile bir farklı olmalı benim bunu hissetmem lazım hisler benim için çok önemli beni isteyip arzuladığı hissetmeliyim yoksa ne anlamı var ki?
+1 yılMerak etme var bu tür insnalar
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç denk gelmedim 🤷♀️
- +1 yıl
Var var
Kaç kişi ile sevişebilirsin ki
+1 yılYok imkansız değil ararsam bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılBulamadım henüz
- +1 yıl
O zaman kısmet diyeceksin artık bekleyeceksin karşına çıkması
Soran+1 yılBekliyoruz bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Once duygular sevissin beden kolay is
022 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle diyorum bende ama daha hiç öyle birini tanımadım
Soran+1 yılHaydiii bakalım bulurum belki
Soran+1 yılDeneyeceğim
Soran+1 yıl23 🤭
Soran+1 yılÇıksın bekliyorum onu 🙈
Soran+1 yılEnerjimi yolluyorum ful ona eninde sonunda gelecek şimdi kiminle zevksiz işler yapıyorsa eninde sonunda beni bulacak 🙈
Soran+1 yılAhahhaa 😂
Soran+1 yılAnlayamadım
- +1 yıl
Tantrik cinsellik, oldukça meşhur bir Hint felsefesi olan Tantradan gelen, temelinde cinsel hayatı daha huzurlu ve heyecanlı kılabilmeyi amaçlayan bir öğreti.
Bu felsefeye göre; evren Shiva ve Shakti adı verilen tanrıların simgelediği kadın ve erkek birleşiminden meydana geliyor. Tantra, cinsel birlikteliği orgaz
Soran+1 yılŞimdi anladım
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkür ederim
Soran+1 yılYazarım olursa 🙈
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Kanka böyle sabah öyle akşam dimi
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya sabah akşam doyumsuzca
Soran+1 yılBende bulamadım
Soran+1 yılArıyorum bakalım
Soran+1 yılAşık olmam lazım önce olmaz
Soran+1 yılO yüzden buradan olmaz işte
Soran+1 yılAhahhaa 🙈
+1 yılHayir deyil o kisi yaziyor ama gorurmusun bilmem
00 Yorumlatam aradığım ilişkiyi tarif ettin
028 Yorumla
Soran+1 yılEvettt🙈🙈🙈
Soran+1 yılAhh ahhh nerde öyle tavşan gibi millet
Soran+1 yılBilemiyorum öyledir umarım 🙈
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım yaşarım istiyorum bekliyorum uğraşacağım bunun için
Soran+1 yılDoğru kişiyi seçeceğime inanıyorum iliklerime kadar onu hissetmek istiyorum o da beni hissetsin
Soran+1 yılYok işte öyle biri
Soran+1 yılBenim için de öyle
Soran+1 yılSeverim ama kısık naif bir sesle kulağına onu istediğimi içimin en derinliklerinde bile onu istediğimi söylemek ayy ayy neler oluyor 🙈🙈🙈
Soran+1 yılNeler hissettirmez kiii
Soran+1 yılTamam tamam neyse 🙈
Soran+1 yılGörmeden bir sözle olacak bir şey değil bendeki maalesef ufak bir şeyler oldu ama öyle bir şey yok
Soran+1 yılBilmiyorum 🙈
Soran+1 yılGüzel şeyler ama işte dediğim gibi herkesle olacak şeyler değil
Soran+1 yılUmarım sende doya doya yaşarsın gerçekten 🌺
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMemleketini söylersen bursan çıkar
065 Yorumla- +1 yıl
İstanbuldasındır kesin 😜
Soran+1 yılÖyle alenade biri değil zaten aşık olduğum kişiyle yaşamak istiyorum
- +1 yıl
O zaman bira zor ama imkansız değil tabii ama yapmaya karar verirsen eğer seni seksten soğutmayacak tecrübeli biri yapmanı öneririm Eskişehir olursa memleket haber vermen yeterli 😜
Soran+1 yılSende az değilsin hemen nasiplenmeye çalışıyorsun 🙈 Zor ama başaracağım biliyorum
- +1 yıl
Yani tabiki senin gibi istekli birini bulunca insan fanteziler kuruyor ama dediğim gibi seni seksten soğutacak biriyle asla olma, kara kucak dalıp yapmaya kalkmayacak bşrimılması lazım, ön sevişmeyi sevecek partnerinin orgazmını sağlamadan boşalmayacak, ona unatamadığı bir an yaşatması gerekir. Yoksa daha soyunurken hemen yapmaya kalkıp senden önce boşalırsa canını yakarsa sende uzak durursun bir daha
Soran+1 yılÖyle biriyle zaten yapmak istemem bunu deneyerek öğrenmek de istemiyorum gideceğim kişiye temiz gitmek istiyorum yeterince kirlendik sonuçta umarım biran önce çıkar yaşlanmadan 🙈
- +1 yıl
Umarım bulutsun istediğini evlenip yapman daha iyi inşallah o da senin gibi istekli olur
Soran+1 yılUmarım olur yoksa boşarım oniii 🙈
- +1 yıl
Ben boşayamıyorum öyle kolay değil
Soran+1 yılEvlisin yani
- +1 yıl
Evet evliyim
Soran+1 yılBende yeni boşandım daha zaten çocuk yoktu Allah tan
- +1 yıl
İyil ki yapmamışsın, o zaman aşık olana kadar düz duvara tırmanacaksın ben evliyim ama eşim maalesef ama boşanmam
Soran+1 yılTırmanacagim biraz o fena değildi bu konularda bundan dolayı ayrılmadım tabi işim şaka 🙈
- +1 yıl
İki tarafında anlayışlımolması lazım bir birine yoksa hayat geçmez birlikte, ben 33 senedir evliyim seks sevmiyor diye boşansaydım ooo çok zaman dır bekar olurdum her kesin iyi yönünü görmek lazım bende isterdim isteklimolmasını ama maalesef ben evliyken tırmanacak nerdeyse senin işin zor
Soran+1 yılGeçmez illaki öyle bizim her şey tek taraflıydı sadece ben anlayışlı vs oluyordum kafayı yemek üzereydim bıraktım bende hala seviyorum hatta ama olmaz artık
- +1 yıl
Bundan sonra dikkatli ol insanları anlamak mümkün almıyor gezerken gayet iyi ama evlenince işin suyunu çıkarıp göstermediği yüzlerini gösteriyorlar
Soran+1 yılKesinlikle öyle bu saatten sonra evlenir miyim bilmiyorum ama hayatımı yaşayacağım ve kendime döneceğim
- +1 yıl
Hadi bakalım yaş kaç senin
Soran+1 yıl23 🙈
- +1 yıl
Daha epey gençsin, tazesin yani 😜🥀 umarım aradığın gibi birini bulursun mutlu olursun, keşke tanışma fırsatımız olsa böyle muhabbet edecek kimse kalmadı artık
Soran+1 yılTanışırız tanışmasına da güven kalmadı artık birileriyle muhabbet ediyorum konuyu eninde sonunda cinselliğe getiriyor yani dost olarak konuşmak istiyorum buraya bu cinsellik sorusunu yazdım ama merak ettim 2 çift hoş sohbet kelam edeceğim insanla da bunu konuşmak istemem
- +1 yıl
Haklısın insanlar bi acayip şimdi ya, İnan aç kişi var cinsellik konuştuğum artık gına geldi durmadan şöyle yap böyle yap muhabbet hep seks ama çok uzaklar biri yıkar ta biri Mersin de biri Ankara’da ben Eskişehir de
- +1 yıl
Seks te konuşulur ama yerine göre yani değil mi
Soran+1 yılÇünkü her şeyi basitleştirdiler o yüzden
- +1 yıl
Aynen ya her akşam konuşuyoruz hemen hemen ama insan hep seksten bahsetmez ya arada bşr muhabbet lazım valla ne istekler var bilsen şaşarsın 😀
Soran+1 yılİğrenç istekleri biliyorum saçma sapan bir görüş paylaştığımda ya da soru sorduğumda hep tonla doluyor reziller midem kaldırmıyor
- +1 yıl
Kızlardan da var İnan insan onun gibi birisi ile seks yapsa miğdesi kaldırmaz benim kaldırmaz şahsen
Soran+1 yılNasıl kaldırır o iğrenclikleri mide
- +1 yıl
Birde miğden bulanıyormu diye önceden soruyor bende oral filan sandım yoo bulanmaz dedim arkasından isteği geldi 😀
Soran+1 yılNeyse benim de midemi bulandırma lütfen 🙈
- +1 yıl
tamam vazgeçtim 👍 çalışıyormusun
Soran+1 yılBoştayım şu aralar yapmam gereken bir çok işim var çünkü
- +1 yıl
Neler peki sakıncası yıksa
Soran+1 yılTaşınma vs durumları var uğraşmam gereken bir çok iş var onun haricinde onları söyleyemem ama
- +1 yıl
Sıkıntı değil ya, ailenin yanına mı gideceksin
Soran+1 yılŞu anlık zaten onlarlarlayım
- +1 yıl
İyi o zaman, bşr meslek filan var mı elinde
Soran+1 yılMesleğim var ama yapmayacağım başka hedeflerim var hayallerim var mesleğim de zor bir iş üstelik üniversite okuyacağım geniş vadede yaya yaya yapıyorum bu işleri biraz ama böyle olmak zorunda
- +1 yıl
Okursan daha iyi tabii daha güzel olur, kafa basıyorsa oku zaten en fazla 6 senen gider
Soran+1 yılKesinlikle öyle bu zamana kadar çocukluğum ve gençliğim elden gitti yani ne olabilir ki en fazla hayatımda 6 senemi? Ne olmuş insanlar için her türlü emeği veriyorum bir kere de kendim için yapayım
- +1 yıl
Haklısın, insan kendine zaman ayıramadıkran sonra yala ne olacak, hem bundan sonra aklın balında daha iyi yaparsın yapacaklarını
Soran+1 yılUmarım öyle olur 🍀🍀
- +1 yıl
İnşallah, hangi şehrdesin peki
Soran+1 yılBursa 🍀
- +1 yıl
Oooo yakınmışız 😀 macurmusun
Soran+1 yılHayır değilim
- +1 yıl
Bursa’nın yerlisi, sınava gireceksin değil mi, ne istiyorsun bölüm olarak
Soran+1 yılPsikoloji istiyorum 🌺
- +1 yıl
O da güzel 4 sene galiba inşallah tutturursun orada var mı bölüm
Soran+1 yılBurada olmayı düşünmüyorum açıkçası inşallah tutar yeter ki ben isteyim yaparım
- +1 yıl
Bol bol çalışman lazım artık, insan yeterliliktesin başaramayacağı bir şey yok
- +1 yıl
Tekrar okudum da sorunu dan bir aşk kadını olacaksın 👍 erkeğini eminim çok mutlu edersin
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum beni mutlu edebilecek biri olmadığı sürece o adımı o amazon kadınını ortaya çıkarmayacağım ama kimisi korkup kaçıyor kimsi kaldıramıyor totosu kalkıyor 🙈
- +1 yıl
😀😀😀 muhteşemsin ne diyeyim ki, güvenilir birisi olur ve bu anlattıklarını uygulayacak biri
Soran+1 yılUmarım olur her zaman evlendigim kişiyi bir adım önde tutacak biriyim yaşıtımdakilere göre güçlüyüm bu yüzden yaşıtımdaki biriyle evlenmeyi hiç doğru bakmadım mesela hep benden güçlü olsun bilgili olsun bilgisiyle beni de bilgilendirsin istedim eli kolu her şeyi olabilirim bu konuda fazla sınırsızım hani bir laf varya bazı kadınlar kraliçe olmayı seçmez kocalarını köle eder kölenin karısı olur bazıları kraliçe olmayı sever kral yapar kraliçe olur diye 🤭 herkes bunu kaldıramıyor iste
- +1 yıl
Hayatımda her şey iyi çok şükür ama senin gibi bşr elim yok keşke oda senin bu anlattıkların gibi olsaydı ama melesef işte
Soran+1 yılBunlardan alman gereken ders bir şey vardır illaki ama ona bir bak sen 🤭
- +1 yıl
Çok haklısın bunu yapabilecek kapasiten var yeterki iste, her şey tam bile olsa xinsellikmolmayınca da bir yere kadar oluyor o yüzden hepsi çok önemli bu dediklerinin
- +1 yıl
Eşim olacaktı elim olmuş, hayırlısı bakalım
- +1 yıl
Sen ya köle edersin ya da kral ama bana daha çok erkeğini köle edeceksin gibi geliyor 😀
Soran+1 yılAyni evin içinde iki yabancı olmak çok zor asla kölem yapmam kendisi istese bile bu olmaz tabi aşkımdan köle olacaksa onu bilemem 🤭🤭
- +1 yıl
Bende onu diyorum zaten, erkeklere uymakta istediğini ver yeter ki ne her dediğin olur
Soran+1 yılAnlayamadım çok ama 😑
- +1 yıl
İçindeki Amazon kadını diyorum, yatakta kullanırsan senin aşk kölen olur diyorum 😀
Yükselmişsin sadece sakin ol
05 Yorumla
Soran+1 yılYükselmedim hep bunu istiyordum hepsi bu sakinim zaten bana kalsa ömrümün sonuna kadar yapmasam bile çok problem değil sadece 1 kez olsun bunu yaşamak istiyorum hepsi bu
Soran+1 yılYani hep yaşamak isterim ama tek 1 kereliğine bile razıyım demek istediğim bu yani erkekler hep sert vahşi olmayı seçiyor ama ben bunu sevmiyorum
Soran+1 yılİşte
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor.
048 Yorumla
Soran+1 yılBende zor olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBende bi ara düşündüm sonra imkansız dedim
Soran+1 yılBen hep istiyorum böyle bir şey hani deseler ömrünün sonuna kadar yapmayacaksın sadece bir kez böyle bir şey yaşayacaksın tamam derim
Cevap sahibi+1 yılSen zirveyi istiyorsun böyle aklından her şey gitsin o anda
Cevap sahibi+1 yılEvet bir kez için bile değer
Soran+1 yılDeğer gerçekten değer aşık olduğum adamla yapmak istiyorum üstelik önüme gelenle yapacak biri de değilim
Cevap sahibi+1 yılZaten önüne gelenle yapmak ömür boyu soğutabilir, cinsellik çok ayrı bir şey farklı dünyaya geçiş gibi bence
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum aşık olduğum kişiye tamamıyla karşılıklı ait olup aşırı çekim içinde bir şeyler yaşamak imkansız değildir umarım
Cevap sahibi+1 yılUmarım değildir , sürekli araştırma yapıyorum çözmeye çalışıyorum
Soran+1 yılUmarım eninde sonunda bulacağım o kişiyi
Cevap sahibi+1 yılUmarım bulursun mutlu olursun ben kendim için imkansıx diyorum bakalım
Soran+1 yılImkansiz diye bir şey yok çıkar onu aklından
Cevap sahibi+1 yılBana göre imkansız gibi benim hayat mantığı farklı
Cevap sahibi+1 yılMaalesef garip biriyim umarım düzelir
Soran+1 yılGüç de imkan da senin elinde unutma bu hayat senin
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki öyle olmuyor deneyince kafayı değişmek lazım
Soran+1 yılDenemeyeceksin zaten yapacaksın
Cevap sahibi+1 yılKendime güvenmiyorum
Soran+1 yılNiye peki?
Cevap sahibi+1 yılÖzgüvensizlik
Cevap sahibi+1 yılVb bir çok şey
Soran+1 yılBunların hepsi aşabilecegin şeyler emin ol sen kendi kendine birşeyleri imkansız hale getiriyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇok denedim olmuyor odama kapanıp deneylerle yaşıyorum
Soran+1 yılHepsi senin elinde kalbini ve ruhunu dinle yaşadığın hiçbir şey senin suçun değil o an onu yapman gerekmiş yapmışsın ya da çevrenin davranışları senin kaliteni değil onların kalitesizligini gösterir deme bana yazması kolay diye yapması da kolay daha 1 ay önce beni üzen yıpratan ölümüne sevdiğim kişiden ayrıldım toksit bir ilişkiydi yapabilirsin sen kendini bilip kendini düşünüp dinlediğin zaman bulacaksın unutma ışık senin içinde
Cevap sahibi+1 yılAdına çok üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılDediğin şey inan ki zor geliyor çok şeyi kafama takarım ya üzülürse ya böyle olursa şöyle olursa
Soran+1 yılÜzülecek inan hiçbir şey yok bundan daha da üzücü olaylar yaşadım yaşama tutunmali ve umut etmeliyiz başka türlü yaşam değil eziyet oluyor 🍀
Soran+1 yılBende öyleydim ama bi anda değiştim dönüştüm her şey bambaşka oldu zor ama yapınca diyeceksin ki iyi ki böyle yapmışım
Cevap sahibi+1 yılBir kişiyle nasıl konuşulur bilmiyorum iletişim sorunları sanırım
Soran+1 yılKitap okumalisin kişisel gelişim kitapları öncelikle bununla başlayabilir sonrasında terapiye de gidebilirsin araştır öğren elimizde telefon her şey elimizde
Cevap sahibi+1 yılAslında terapi olabilir ama onu da stres ederim gibi
Cevap sahibi+1 yılEskiden gelen bir sorun
Soran+1 yılBen gidiyorum öyle iyi geliyor ki ben dünkü ben değilim kitabını okumayı tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılDeneyebilirim ama pek güvenmiyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılAma çok iyi tavsiye veriyorsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyelerim biraz olsun işine yarıyorsa mutlu olurum hayalim psikolog olmak olursam bir gün gel yanıma 🙈 Kendine güvenmelisin çünkü bu hayatta herkes geçici sen her zaman kendinlesin
Cevap sahibi+1 yılBence kesinlikle işe yarıyor inanıyorum en iyi psikolog olacaksın
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim inşallah 🍀🍀🍀
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz belki benim gibi bir sorunluyu sen tedavi edersin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim asıl ben teşekkür ederim online psikolog gibi iyi geldi teşekkürler ☘️☘️☘️☘️
Soran+1 yılHarikasın gerçekten içinde umut var içinde bir umut var umutsuzluğa sakın düşme kısacık bu konuşma bile iyi geldiyse sakın vaz geçmeeee
Cevap sahibi+1 yılBir gün düzelirsem bu soru burada olursa yazacağım
Cevap sahibi+1 yılYüzlerce kez teşekkürler ☺️
Soran+1 yılGaliba gizli de olsam bana takip atabiliyorsun arkadaş olabilir bu güzel dönüşümüne her zaman destek çıkabilirim 🥳
Cevap sahibi+1 yılYaa teşekkür ederim gizlide gönderilmiyor ama
Soran+1 yılPaylaşım ayarlarına girince soran yazıyor ona tıklayınca çıkıyor galiba ya da burayı beğen bir şey yap takip isteği atayım
Cevap sahibi+1 yılOluyor mu böyle
Cevap sahibi+1 yılTamam geldi
Yaş kaç
010 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaş
Soran+1 yılUmarım yaşarız diyelim
Soran+1 yılŞans verebilmem için önce aşık olmam lazım
Soran+1 yılSırayla tabii
Soran+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bulursun
00 Yorumla
+1 yılBana eşlil et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulursun gell
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Aşırı şehvetli bir ilişki istiyorum. Böyle birini bulmam imkansız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler