allah belanızı versin hiç bi kadın dışarda çıplak değşl herkes istediğini giymekde özgür ne kadar eski kafalısınız ya müslümanlık sizin yüzünden kirleniyor güzelim dini mahvettiniz
Neden acaba onlara bir soralım? Kimisi sadece beğenilmek kimisi onu kullanarak gelir elde etmek %90 ı sanal ortam bunun ama erkek wooww dediğinde sapık oluyor.
Bu genelleme değil erkek baksın diye soyunan kadınlardan bahsediyoruz o zihniyette olanlardan. Ki sizde takdir edersiniz ki bu zihniyette çok insan var özellikle bazı sosyal media alanlarında 😊
O ince bel çıkık g. tt off be bırak reis 10 sene sonra kızlar zaten çıplak gezerler modern diye cahil olmayın diye biz de vur gec vur gec takılırız jdjdjjdjdjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah erkeklere bakmayın emireri göz zinası
kadınlarda kapanın emereti Allah biliyor ışını
% 100 katılıyorum, işte o zaman tek tarafta olmuyor bakanda baktıranda.
Aynen kız baksın diye açar zaten.
Altaki bir yorum da baktım demiş onlar moderen desinler biz vur geç vur geç yaparız adam aklı valla
İki gündür bir şey var haa birileri çıkıp konuşuyor artık hep ben mi konuşacam biraz da siz konuşun beee
E gelde silkme bunu tezgaha yatırıp bağırta bağırta
Açık giyinince kendim için giyinirim bakan bakıyor zaten. Laf atıp taciz etmekmı lazım. Sapıklık budur
Kimse sen bak diye soyunmuyor açık giyinmiyor önce bunu anlayın
allah belanızı versin hiç bi kadın dışarda çıplak değşl herkes istediğini giymekde özgür ne kadar eski kafalısınız ya müslümanlık sizin yüzünden kirleniyor güzelim dini mahvettiniz
Dışarda çıplak kadın olduğundan bahsetmiyoruz erkekler baksın diye orada burada soyunan kadından bahsediyoruz anlamadan yorum yapma.
ne alaka ya erkekler baksın diye niye olsun
Neden acaba onlara bir soralım?
Kimisi sadece beğenilmek kimisi onu kullanarak gelir elde etmek %90 ı sanal ortam bunun ama erkek wooww dediğinde sapık oluyor.
Çok net açıklayamıyorum sanal ortamdan yola çıkarak ne demek istediğimi bulabilirisn
“Erkek baksın diye soyunan kadın” nasıl bi zihniyet ya
Nasıl nasıl bir zihniyet
Genelleme yapman hoş değil
Bu genelleme değil erkek baksın diye soyunan kadınlardan bahsediyoruz o zihniyette olanlardan. Ki sizde takdir edersiniz ki bu zihniyette çok insan var özellikle bazı sosyal media alanlarında 😊
Çok haklısın yani niye öyle giyiniyor lar evli erkekler var karılarını aldatıyor gözüyle
Şöyle g. te bırak bakmayı 😅
Töbe estafurullah 🤣🤣
O ince bel çıkık g. tt off be bırak reis 10 sene sonra kızlar zaten çıplak gezerler modern diye cahil olmayın diye biz de vur gec vur gec takılırız jdjdjjdjdjd
Bakmak sapıklık değil, rahatsızlık vermek sapıklık