Bir hatayla evet yaptim ama bundan sonra ileride evlenmek istiyen bir insana nadil denir bu?

Biriyle sevgili olduk çaliştiğim iş yerinde o kürt biriydi aramizda 10 yaş vardi belki 11 ama o kadar geliştirmiş kendini şiirleri çok seven birisiydi 32 yaşinda bende 21 yaşindayim ve o benden hoşlaniyormuş zatten ben paket bolumune gelince o da benimle konuşma firsatini elde etti guven problemi vardi.. biz sevgili olduk ve ilk randevumuzda bir hata yaptik dayanamadik yattik ben kizliğimi ona verdim kan akmasina rağmen pembemsi kan gelmesine rağmen bana ben senin bakire olduğuna inanmiyorum dedi ne yaptiysamda kafasinda hep sorun olarak kaldi ama benim gozlerime her baktiğinda titreyen adam olarak devam etti 2 hafta ciktik bizi çekemeyen 1 kiz benim arkadasimdi eski sevgilim benimle konuşmak istedi o zamanlar ismaille ilk konuştugumuz zamandi benimle eski sevgilim bulusup konusmasi gerekiyormus bende basta tamam dedim sonra vazgectim bulusmadim arkadasima basta buluscam dedim ondan sonra da bulusmayacagim vazgectim diye konusmustum işten benim yuzumden çikartilinca duşmanlik yapip ss atmiş ama ne yazik ki gene vahim ben inandiramadim gozunde yalanci duruma duştum senin için genişti bende oncede yapmişsin sen dedi ne dediysem inanmadi oysa ondan baska kimseyle yapmadim ayni yerde calişiyoruz ve ben şu an izndeyim hala pazartesi başliyacağim hiç bir sucum gunahim yok ama neden ben aci cekiyorum benim ne yapmam gerek? O beni hep turkan şoraya benzetirdi gozlerime dayanamazdi çok guzeo şeyler yaşadik anilar yaşanilanlar unutulur mu? Ben bundan sonra ne yapicam bilmiyorum
Bir hatayla evet yaptim ama bundan sonra ileride evlenmek istiyen bir insana nadil denir bu?