Kilo alamiyorum
Eşim fiziğimi eleştirdi artık onunla sevişesim gelmiyor. Ne yapabilirim?
Kilo alamiyorum
haklı bir eleştiri ise buna açık olmalısınız. birileri sizi eleştirecek ki doğruya ulaşasınız. böyle küsmek olmaz.
eleştiri farklı şeydir hakaret farklı.
hakaret olursa tepki veirsiniz ama eleştiriye böyle küserek tepki olmaz.
size ne dedi eşiniz tam doğru ifadeleri kullanırsanız ben tarafsız şekilde yorum yaparım
Sizin gibi ozguvensiz insanlar etkilenmiyor ama benim gibi ozguvensiz olan aylarca unutamaz
bakın hakaret etmeyin. sizi insan saydım ben yorum yaptım evliliğiniz düzelsin diye ama siz hayvannnnlaşıyorsunuz hakaret ediyorsunuz edepsiz kadın
sen ne biliyorsun benim özgüvenim olmadığını
edepsiz
3 ün eğitim almış yurt dışında eğitimcilik yapan ve halen online amerika kurumlarına eğitimcilik yapan birine nasıl öz güvensiz dersin
sen cahil a s l ak biri olman bizi özgüvensiz yapmaz. senin önce ahlakını düzeltemn lzım soytarı.
Canim esinin penis boyutuyla dalga gec ciddiyim bi yerde okumustum boyutu nasil olursa olsun komplekse giriyolarmis hatta cinsellikten omur boyu bile sogutabilirsin adami psikolojik sorunlara ozguvensizlige tatmin edememe korkusuna sosyal yasantisina daha saymadigim pekcok soruna bile davetiye cikariyomus istisna olsada intihara bile surukleyebilirsin ciddiyim cok gulmustum bunu ogrenince acayip kafaya takiyolarmis en hassas noktalari iki kelime cok ufak diceksin ama son derece ciddi ve artik bu durumdan rahatsizmizsin gibi soyle tatmin olamiyomussun gibi boyle sanki gorsun dunyanin kac bucak oldugunu ne demek fizigini begenmiyo sctirmasin agzina sen esisin onun sirf bu yuzden cekip gitceksede s... gitsin
Sorun su ki icime zaten cok zor aldigim icin bana lafi sokar… canimin yanmasi da benden mi yoksa onun beni moda getirememesinden mi kaynakli bilemiorum. :( verdigin motivasyon icin tesekkur ederim kendimi cok kotu hissediorum :/
Cevap
32Cevap
acaba gene ne demiş olabilir bir erkek siz kadınlar alınmış olabilirsiniz? Tosun gibi mi oldun dedi 😅
Zayiflik yakismiyor dedi kilo alamiyorum
Aman buda dert mi yav Allah başka dert vermesin
Gerçekten böyle düşünüyorsa.. bi Sevgili bul... verme ona.. başının çaresine bak de... beğendiklerine gitsin. Intikamını al
sacmalamış zayıf kadını kucagına alınca ayakta böyle duvara yaslayıp yapmak daha güzel
Kilo verince vajinada daralma oldu mu hep aklımda olan bir sorudur
Bi fark yok
Sadece bunu mu dedi? Ilgilenip sevişmiyor mu peki
Çok üzmüş seni iyi etmişsin ceza ver ona bir sene tattirma
Seni bu şekilde beğenecek başka bir erkek yok mu etrafında?
spor yap fiziğini şekillendir hem o zaman kilo da alabilirsin
Haklısın ams kocan özür dilesin devam edin
Topla kendini hemen kırılma,
biraz geri çekil ya gelsin alsın gönlünü
Vermezsen başka yerden alır
Ne öküzler var yaaa🙄🙄🙄
Tak kelepceyi vur tokadi
Evlenirken kör muymus?
Adam sacmalamis evlenirken kilolumuydun
Ne dedi ki
Zatiflik yakismior dedi kilo alamiorum
How much is boy kilo?
Eniştede odunmuş galiba
Ne dedidiki
Zayiflik yakismiyor dedi kilo alamiorum
Ama yanlıs yani demeemsi gerkir
Mesala ne dediki
Sayiflik yakismiyor sana dedi kilo alamiorum
Sen zayifsin diye bunu mu dedi ve dediyse seninle evlenirken aklı nerdeymis bu hakarettir asagilamadir
O zamanlar biraz daha kiloluydum. Yani begenilmedigimi ogrendim ya artik burnuyla kus tutsa bidaha onu arzulayamam moda giremem ozguvenim bitti
Nasıl yanı sana ne dedi
Zayiflik yakismadi sana dedi kilo alamiorum
Çok mu zayıfsın
Evet
Balık yap al kilo aldırıcı onları ye
Kilolu mu dedi
ne dedide
Bu kadar zayiflik sana yakismadi dedi ama kilo alamiyorum
dolgun seviyor demek ki
Ayıp etmiş
ne dediki
Kilo al
Kamil ya
Inadına başkasıyla ol
Ne gibi bir yorum yaptı ki
Zayiflik yakismadi dedi kilo alamiyorum
Balık etli bayanlara ilgi duyuyor demek ki
Ne dediki
Boşanın
Bence hata yapmış
Çok mu zayifsin
Evet kilo alamiorum
Kaç kilosun boyu kaç
158-45
Bence çok iyisin ben her zaman zayıf hatunlardan hoşlanırım eşinde bulmuş bunamis 🙂
mal kıymet bilmiyor
Cokmu zayifsin
Yazık etmiş sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?