Saolsun çevrem Kürt olduğu için biliyorum regl kanı veya herhangi bir kanı çarşafa sürüp gösteriyorlarmis öldürülme korkusu yüzünden o olayda tamamen yalan kisaca
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok yerde görüldü bunlar ama biliyorsun degilmi Kürt olması ya da olmaması ile alakalı değil isteyen aileler hala var
Onu bilmiyorum çoğu kadında gelmiyor %80 kadınından gelmez onlarda biliyor her kadında gelmediğini bende ve arkadaslarimdada gelmedi kanama
Elbette bu doğru katılıyorum sana anlatamazsın cehalet ve cahillik maalesef
Zarın ne kadar kalın ince olduguna ilişkinin ne derece iyi olduğuna bağlı durum ama hahahah bu durumdan boşanan bile var eşinden
Evet korkularından öyle yapıyorlar haklılar da
Kim haklı boşayan erkek mi haklı
Evlenmeseydi ozaman güvenmediğin bir insan ile evlilik yaparsan kan olayına takik olursan olacağı bu
Bende aynı şeyi söylüyorum seninle katılıyorum sana bu cehalettlik zaten
🤣😄inanmaya devam etsinler
Cahil 🤣🤣 kalanlar için ne yazık ki üzülmüyorum
Ama haklilarda kadınlarda ölüm korkusu
Yaa Allah aşkına bu zihniyet kişilik abidesi diye geçinen insanların bu durumdan evet çok var ölüm korkusu vs ama ne bileyim be
Haklılar be 😐
Mesela çoğu kadın bunu regli gününe getirdiğini biliyormuydun peki korkusundan dolayı ne kadar üzücü bir durum
Kürtlerin biliyorum da onlar korkularından yapıyor diğer kisminida duymuştum regl ile güvercin kanadıyla kakalayan
Aynen evet Kürt ya da türk çok yerde var ya bu gelenekmis gorenekmis sokayım böyle şeylere
Batilardan duymadım ben ya öyle bir şey çoğu erkek ile evlilik öncesi bu tür konular geçmişti cogusu zar türlerini biliyor pek öyle takıntılı degiler karadenizlerinde bir kısmı takıntılı hepsi değil onlarda biliyor kan gelmediğini
Yok yok vallaha saana diyeyim kendi arkadaşımda gördüm görmesem tamam diyeyim zaten çoğunluk değilde azınlık bu şekilde
Yanı zaten artık cogu kısı kollarındaki kanı ve ya baska bir sekılde kanamaya kandırıyorlar
Ama normal degilmi herkesin ilk iliskisinde kanama olmuyor korkularından yapıyorlar öldürülme korkusundan kollarındaki kan olayinida duydum evet
Aynen pyltv
Kürt kökenliyim. Biz de böyle bir şey yok, tamamen yalan.
Ondan kurt kadınları söyledi degilmi🤣
Ve ondan degilmi %80 kanamiyor
İlk kez şu an duyuyorum böyle bir saçmalık olamaz. La havlee foıgksdg
Hayır doğru git kadın doğuma sor ben muayene oldum kanamam olmadığı için doktor zaten ilk ilişkide %80 kanamadigini söyledi sadece ben değil çevremde kimsede kan gelmemiş birlikte muayene olduğum arkadaş var 10 senelik evli bakire çıktı 😄
O doğru olabilir. Yalan dediğim kısım şu; kürtler de böyle bir adet olayı yoktur yani onu anlatmaya çalışıyorum.
Bilmiyorum bana öyle dediler
Yok be ben hiç duymadım
Sana söylemezler erkeksin bana kadınlar söyledi mecburuz çoğu kadında gelmediği için bundan korkuyorlar sanırım bende böyle yapmak zorunda kalabilirdim ölüm korkusu benim ilk iliskimden kanama gelmedi ve arkadaşım 10 senelik evli harlen bakire yani yeterince ıslanmaya bağlı kan gelip gelmemesi
10 yıllık evli ve hala nasıl oluyor da bakire kalabiliyor anlamıyorum..
Yok o esnek zarli zaten mümkün değil zaten de ilaki kanardi ben esnek değilim ama yüksek kenarlı en yüksek kanamasi olan turdenmis benimkisi ama gelmedi
Ben bilmem siz bilirsiniz.
Benden daha iyi bilmen lazım diyarbakirlisin
Olabilir ama herkesin özeline girip çıkmadığım için bilmiyom işte 😂🤦🏿♂️
Kız kardeşin veya sevgilin olmustur ama ilaki bana da ilk eski sevgilim ile arkadaşım demişti bunu mesela ama o feministi tabi orasını bilemem
Yok olmadı yaşamadım hiç Boyle bişi..
Yalan değil ben şahit oldum
Nasıl şahit oldun ve daha önce ilişkiye girmedigini veya regl kanı güvercin kanadının olmadığını ne biliyorsun benden kanama olmadı ve ayrıca 10 senelik evli olan arkadaşım bakire çıktı 😄 bunlar nasıl oluyor soylermisin bende senin dediğine inanmıyorum
Şimdi bakireliği doğum esnasında bozulan da var yere düşünce bozulan da var benim şahit oldum dediğim konu şarşafı kanlıyken düğün sonrası evin bahçesine asma olayı ya da damadın annesinin çarşafı görmek istemesi olayı
Regl kanını koyup sunuyorlar onu zaten ilk ilişkide çoğu kişinin kanamaz yeterince islanma olursa ayrıca bir düşme ile kızlık zarı bozulmaz adliye raporlarını incele bak düşme olayından yirtilmadigi yazar düşme mastürbasyon kozmetik kullanımı sadece zedelenme olur o kanama zedelenme kanidir kızlık zarına ait değil istersen sana adli raporlarının yazısını atabilirim
Banane ya sen sordun ben cevap verdim allah allah napim adli raporlarını senin 😂
Benim değil ben hem doktorlarıninkini araştırdım baktım tutarsız en son adliyelerinkine indim yazı okudum bazı doktorlar sırf bu işten para kazanmak için yirtildigini söyleyen var bir kısmı ise yirtilmadigini bende en son adliyelerinkine baktım
Ya yok öyle bişi 50 yıl önce vardı
Hahhaha işine gelmedi degilmi ben ilişkiye girdim çevremde herkes girdi kimsede kan gelmedi kan olayına inanmıyorum doktorlarda diyor zaten %80 kanamaz boş yapma şimdi
Ulan sanki seni ben s,,, ktim , yorumuna bak malll malll konusmuyon ya senin nn
hadi ya bende koyun kesiyordum
Hahahhaha
Yani bakire çkmaynca mejburr
Yooo hayır korkularindan her kadından gelmez %80 kanamiyor ben ilişkiye girdim arkadasimlarimda kanama olmadı eğer yeterince islanirsa kanama olmaz
Tamm ama gercek bakire çkmaynca kz laf dymasn diye damata dusuyo is😊🙈
Önceden ilişki yaşayıp kanama olmayabilir ve senden gelebilir kan gelmesi bakire olduğunu göstermez zorlamaya bağlı kan gelmesi
Tamm o zorlama kani kurtarci bazen
Sennki bozulmadi ozmn
Evet bozulmadı bakire çıktık arkadasla hahajaj ama ilişki oldu
Bi kisiylemi devam ediyosn
Evet bir kişiyle
Gzlden çksam biseyler sorsam uygunmu senn icn
olur mu
Gerek yok burdan öğrendiğin kadar ama haklilarda ölüm korkusu
Bisey olmazki az musade etsen
Yalan degil
Hayır yalan çoğu kadında kanama olmaz eğer zorlanmazsan kan gelmez benim ilk iliskimdede gelmedi hatta 10 senelik arkadaşım evli bakire çıktı 😄 onlarda her kadında kanama olmadığını bildiği için korkularından yapıyorlar haklilarda bende olsam ölmemek için yapardım
Sevgilimi ilk giriste kan geldi hemen
Zorlamissin benim gelmedi ama doktora gittim bakire çıktım bu nasıl oluyor peki soylermisin?
Bilmem belki benimki cok kalin o yuzden mi kanatti
Benim erkek arkadaşımın da kalın kanamadi ama
İslanarak mi girdi icine
Evet İslanmadan canım yaniyor
Kuruyken canimi yakiyor
Cokmu zorlaniyorsun kuru iken icine almakta
Evet
En son ne zaman canin yandi
45 gün önce
Uzun zaman olmus
En son ne zaman iliskiye girdin