sen aptal aptal konuşma... Adam kolum yamuk dese, daha iyi poponu rahat silersin diyeceksin.. Bir derdi var. Derdini paylaşmış, çözüm arıyor sen "daha iyi olmuş" havasındasın
@Yusufox canımsın çocuk doğuştan gelen bir şeyi nasıl duzeltebilir kemik olmayan bir dokuyu? Ben yöntem aramak yerinr bunun iyi bir durum olduğunu kendiyle barışık olmasi gerektiğini söyledim
Üroloji bölümünde penisi operasyonla duzeltiyorlar. Ama gerek yok çalışıyor ise sorun etme. Cinsellik yaşarken cowgirl pozisyonunda dikkatlice iyi giriş yapsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslında şanslısın.
Kadınların g noktası denilen zevk merkezine eğri penisler daha iyi ulaşıyor.
Yani eğri penis daha çok zevk veriyor
Dimiii
Öylemi e iyiymiş o zaman
Biz penisimizi eğeceğimize siz G noktanızı düzeltseniz :D
Evet
@Yusufox aptal aptal konuşma
sen aptal aptal konuşma... Adam kolum yamuk dese, daha iyi poponu rahat silersin diyeceksin.. Bir derdi var. Derdini paylaşmış, çözüm arıyor sen "daha iyi olmuş" havasındasın
@Yusufox canımsın çocuk doğuştan gelen bir şeyi nasıl duzeltebilir kemik olmayan bir dokuyu?
Ben yöntem aramak yerinr bunun iyi bir durum olduğunu kendiyle barışık olmasi gerektiğini söyledim
Teşekkürler, daha çok zevk veriyorsa bu derdi seve seve çekerim
İyi de bu kötü bişey değil ki. Aksine, avantajlı bir durum.
hangi anlamda
Üroloji bölümünde penisi operasyonla duzeltiyorlar. Ama gerek yok çalışıyor ise sorun etme. Cinsellik yaşarken cowgirl pozisyonunda dikkatlice iyi giriş yapsın.
yoksa kırılır en korktuğum
Kırılan arkadaşlarım olmustu ameliyat olmuşlardı.
böyle duruyosa daha iyidir herhalde zevk açısından
birebir aynısı
düzelme olasılığını bi uzman bulup ona sor
az önce internetten araştırdım biraz ameliyatla düzeltiliyormuş ama doku kaybından penis kısalır diyolar
bence değmez:d
Değmez tabi böyle kalsın
Ben çok meyvasıni yedim:))
:D
Elleşme kalsın öyle
tam tersi tarafa yamultup üzerine yatıyorum belki düzelir diye
Düzelir
25 yaşındayım düzelmedi
Hoş bişey bu
Benimki sandım 😃