Cinsellik Erkekler, Kariniz adetken iliski yasar miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 ya da ne kadar ileri giderdiniz Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar orayi ellemeseniz de sevisir misiniz Erkekler, Kariniz adetken iliski yasar miydiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yok ya o sancı ve ağrı ile birde ben tuz eklemek istemem kıyamam ben portakallı ördeğime o gün onu sarardım Zencefil çayı yapardım ona 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var mi karin Yorumla DigitalRuh +1 yıl Abisi aniden yalnızlığım niye yüzüme vuruyon Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Prezervatif takıp ilk gün dışı ilişkiye girilebilir takmazsa erkeğin şeyine kan kaçar ve hastanelik olur çünkü o kan mikroptur. En güzeli beklemektir. 0 0 Yorumla
Casual5 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yaşadım, yaşarım da. Anal oral ya da vajinal hepsi mümkün. 0 0 Yorumla
YaLNızz_Adammmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlişki yaşamazdım ön sevişme yaşamak isterdim çok istekliysem 0 0 Yorumla
ɮǟʏŞǟռֆʟı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Göğüs arası yapar ya da okşAtırdım heralde ihanet etmekten iyidir 🔥 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 409 cevap paylaştı. Evet yaşarım o istediği kadarda ileri giderim değişik şeylerde denerimm😉 0 0 Yorumla
Emrah_81 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl karımla değil ama yaşadım mecburen ertesi gün yurt dışına gidiyordu ilk ve son buluşma 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karimla yapmam ama baskasiyla yaparim, bulmisum firsati bos birakmam 0 0 Yorumla
HzM3vL4n4 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yorumlar çok enteresan mış 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet hatta o kanla ayin yapar seytan çağırırdım :D manyak mısın? nasıl pis kokuyo biliyon dimi? 0 0 Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Hayır yasak olduğu için yapmam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oyy yerim Yorumla angar_ali +1 yıl 😍😍😍 Yorumla Soran +1 yıl Ama o istese Yorumla angar_ali +1 yıl O istesede yapmam kanka. Sonuçta pis bu iş. Beklerim bi hafta. Ufak tefek öpüşme filan olur belki ama ilişki olmaz Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı. O da isterse neden olmasin yaparim ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu kaç kere düştüm o hataya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptık işte Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsellik konusunda 943 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 924 cevap paylaştı. Anal a devam 😂 0 0 Yorumla
AybarsATA Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Hayır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye lan Yorumla AybarsATA +1 yıl Bir yapılmaması gerekir iki kan kirli olduğu için mikrop kapma ihtimali olabilir üç koku görüntü dikkat dağıtabilir dört dinem caizde değildir Yorumla Soran +1 yıl Hayir tam iliski yasamasanda böyle yanasabilirsin hafiften Yorumla AybarsATA +1 yıl Sevişme olur Yorumla
tiarasman Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Tabiki hayır 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Öpüp koklamak Yorumla tiarasman +1 yıl Hayııırrrr :)) Yorumla Soran +1 yıl Niye lan Yorumla tiarasman +1 yıl İğrenç oluyor kızım bilmiyormuş gibi sorma :) Yorumla Soran +1 yıl Iyide sadece öpmek bunu yap konu o zaten igrenc olarak görmek cok kötü bisi cok Yorumla tiarasman +1 yıl Benim için hijyen önemli Yorumla Soran +1 yıl Orayi ellemicektin Yorumla tiarasman +1 yıl Ben yanlış anlamışım pardon 😃 o olur canım Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaha deeeeliiiiiiiiiiiii simdi gene soruyorum karin adetken hic yanina yaklasmaz misin sarilmak öpmek falan Yorumla tiarasman +1 yıl Yaklaşırım tabi ne var onda :) Yorumla Soran +1 yıl Yrim Yorumla tiarasman +1 yıl İstanbuldamısın Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Yok ya o sancı ve ağrı ile birde ben tuz eklemek istemem kıyamam ben portakallı ördeğime o gün onu sarardım
Zencefil çayı yapardım ona
Var mi karin
Abisi aniden yalnızlığım niye yüzüme vuruyon
Prezervatif takıp ilk gün dışı ilişkiye girilebilir takmazsa erkeğin şeyine kan kaçar ve hastanelik olur çünkü o kan mikroptur. En güzeli beklemektir.
Yaşadım, yaşarım da. Anal oral ya da vajinal hepsi mümkün.
İlişki yaşamazdım ön sevişme yaşamak isterdim çok istekliysem
Göğüs arası yapar ya da okşAtırdım heralde ihanet etmekten iyidir 🔥
Evet yaşarım o istediği kadarda ileri giderim değişik şeylerde denerimm😉
karımla değil ama yaşadım mecburen ertesi gün yurt dışına gidiyordu ilk ve son buluşma 😉
Karimla yapmam ama baskasiyla yaparim, bulmisum firsati bos birakmam
Yorumlar çok enteresan mış 😁
Evet
evet hatta o kanla ayin yapar seytan çağırırdım :D
manyak mısın? nasıl pis kokuyo biliyon dimi?
Hayır yasak olduğu için yapmam
Oyy yerim
😍😍😍
Ama o istese
O istesede yapmam kanka. Sonuçta pis bu iş. Beklerim bi hafta. Ufak tefek öpüşme filan olur belki ama ilişki olmaz
O da isterse neden olmasin yaparim ya
ilişki hariç gerisi olur
İsterse yaparım onun dışında yapmam
Dalgıç kıyafeti ile jfjbkvjbjv
Hayır oralla idare ederdik
Bu kaç kere düştüm o hataya
Noldu
Yaptık işte
Bana oral yapabilir ama o kadar. seks olmaz
Karım olsaydı yapardım :)
İsterse bir yere kadar evet
Hayır
Hayır tabiki
yaşamazdım
Yaptım
Sürterdim o isterse tabi
Değişir duruma göre
Anal a devam 😂
Hayır
Niye lan
Bir yapılmaması gerekir iki kan kirli olduğu için mikrop kapma ihtimali olabilir üç koku görüntü dikkat dağıtabilir dört dinem caizde değildir
Hayir tam iliski yasamasanda böyle yanasabilirsin hafiften
Sevişme olur
Tabiki hayır
Öpüp koklamak
Hayııırrrr :))
Niye lan
İğrenç oluyor kızım bilmiyormuş gibi sorma :)
Iyide sadece öpmek bunu yap konu o zaten igrenc olarak görmek cok kötü bisi cok
Benim için hijyen önemli
Orayi ellemicektin
Ben yanlış anlamışım pardon 😃 o olur canım
Ahahhaha deeeeliiiiiiiiiiiii simdi gene soruyorum karin adetken hic yanina yaklasmaz misin sarilmak öpmek falan
Yaklaşırım tabi ne var onda :)
Yrim
İstanbuldamısın
evett