Cinsellik Arkadaşlar ilişki yaşayarak çocuk oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bunu biliyorum , ama kaç defa seks yapmak gerek ya da bir defa ilişki yaşama ile de gebe kalınır mı bunu merak ediyorum. Güncellemeler+1 yıl Bana evli arkadaşlarım sen hemen döl tutarsın diyolar 🤭 çok anlayamamıştım Arkadaşlar ilişki yaşayarak çocuk oluyor? Cevapla Gebelik Soruları İlişki Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Şans. Takvime göre ve psikolojiye göre. Hormonlar normalse, sağlık sorunu yoksa gerisi zamana kalmış. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı. O biraz şansa bağlı o kadar uğraşıp olamayan da var tek sefer de yapıp olanda var 😊 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hömmm Yorumla HeadSh0t +1 yıl Sperm kalitesi pozisyon hepsi var nasıl anlatim şimdi buradan 😊 Yorumla Soran +1 yıl Tamam sus sus 😬😁 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Demekki sende kalite var 😊 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Anlatırsam tahrik olursun şimdi bende olurum sonra 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ben biraz fazla cazibeliyim çekici Yorumla HeadSh0t +1 yıl O zaman tanışalım mı 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yani içine girecek işte erkek sıvısını birakacak bu şekil demi Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişki yaşadığın gün adet döngünün 12-18 inci günleri arasındaysa yüksek ihtimal gebe kalırsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu günler mi daha önemli yoksa dolun tutması yeterli oluyor mu Yorumla softpowerr +1 yıl Döllenmen için bu günlerde olman lazım Yorumla
Fafof_360 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sen istekli arzulu bir hatun olduğun için öyle diyor arkadaşların 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kaç defası yok bunun önemli olan döllenmeyi sağlamak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Okeyy Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl İkisi de iyi yapar zevk alırsa kebe kalır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bu dağa aciklayici oldu benim icin Yorumla Tolga2021 +1 yıl Gerçek ama kişiye göre değişir Yorumla Soran +1 yıl Anladım olayı biraz daha iyi Yorumla Tolga2021 +1 yıl İyi sevindim Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç duymadın mı gerçekten 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok duydum hatta lise mezunuyum sadece sayısı var mı dolenmesi yeterli mi onu bilmiyorum Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Bekarmısın detaylı anlatıcamda gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Bekarım çok detaylı da anlatıldı istemem Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Bence dinle 👂 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Vajinaya sperm girdiyse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla _BaşBelası_ +1 yıl Yaşadın mı Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 31 defa birleşeceksin 31. de çocuğun olacak 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zamanındaysa ilk defadada kalırsın 0 0 Yorumla
Miskin_Sid Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Birlikte olduğun erkeğe bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm onun da o an çok mu şehvetli olması gerek yoksa sperm kalitesi mj Yorumla Miskin_Sid +1 yıl Sperm kalitesi önemli.. sağlıklı ve iyidir ilk seferde tutar.. kalitesiz saglijsuzdir 3 4 gün de bi ilişkiye girin der doktorlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O ilişkinin şeyine kalmış bir şey kuzum 1 5 Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Nesine Yorumla Soran +1 yıl İstekli olmakla alakalı yanu Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Sende nasıl oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstekli olmaan bağlı ve içinde kalmasına bağlı Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Sende nadıl oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şans. Takvime göre ve psikolojiye göre. Hormonlar normalse, sağlık sorunu yoksa gerisi zamana kalmış.
Teşekkür ederim
O biraz şansa bağlı o kadar uğraşıp olamayan da var tek sefer de yapıp olanda var 😊
Hömmm
Sperm kalitesi pozisyon hepsi var nasıl anlatim şimdi buradan 😊
Tamam sus sus 😬😁
Demekki sende kalite var 😊
Anlatırsam tahrik olursun şimdi bende olurum sonra 😊
Ben biraz fazla cazibeliyim çekici
O zaman tanışalım mı 😊
Yani içine girecek işte erkek sıvısını birakacak bu şekil demi
İlişki yaşadığın gün adet döngünün 12-18 inci günleri arasındaysa yüksek ihtimal gebe kalırsın
Bu günler mi daha önemli yoksa dolun tutması yeterli oluyor mu
Döllenmen için bu günlerde olman lazım
Sen istekli arzulu bir hatun olduğun için öyle diyor arkadaşların
Kaç defası yok bunun önemli olan döllenmeyi sağlamak
Okeyy
İkisi de iyi yapar zevk alırsa kebe kalır
Teşekkürler bu dağa aciklayici oldu benim icin
Gerçek ama kişiye göre değişir
Anladım olayı biraz daha iyi
İyi sevindim
Hiç duymadın mı gerçekten
Çok duydum hatta lise mezunuyum sadece sayısı var mı dolenmesi yeterli mi onu bilmiyorum
Bekarmısın detaylı anlatıcamda gizlisin
Bekarım çok detaylı da anlatıldı istemem
Bence dinle 👂
Vajinaya sperm girdiyse
Anladim
Yaşadın mı
Simdi anladin mi dol tutmayi
31 defa birleşeceksin 31. de çocuğun olacak
Zamanındaysa ilk defadada kalırsın
Birlikte olduğun erkeğe bağlı
Hmm onun da o an çok mu şehvetli olması gerek yoksa sperm kalitesi mj
Sperm kalitesi önemli.. sağlıklı ve iyidir ilk seferde tutar.. kalitesiz saglijsuzdir 3 4 gün de bi ilişkiye girin der doktorlar
Evet
Kalınır
O ilişkinin şeyine kalmış bir şey kuzum
Nesine
İstekli olmakla alakalı yanu
Sende nasıl oldu
İstekli olmaan bağlı ve içinde kalmasına bağlı
Sende nadıl oldu
Bı kezden de olur