22 yaşındayım sevgilim olmadı öpüşmedim ilişkiye girmedim kimsenin hayatıyla oynamak istemedim. 1. Dönem teklif aldım kabul etmedim arkadaşız dedim bana göre değildi kız. Tipim vb iyi ama bazen düşününce çok şey kaybetmişim kaçırmışım gibi geliyor. Millet o kadar sevgili yaptı öpüştü vb... Acaba öyle kalmam iyi mi çok şey mi kaybettim? Benim yaşıma uygun sevgilisi olmamış öpüşmemiş vb kız kalmadı sanki. Binde bir anca. Bunu düşününce boşuna öyle kaldım diyom karşıma çıkan kim bilir kaç kişiyle sevgili olmuş öpüşmüş olacak diye korkuyorum. Yardım eder misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende 22 yaşındayım hiç sevgilim olmadı kimsenin elini de tutmadım
Ciddi misin knk inanmıyorum sevgilisi olmayan kız yok hemen hemen. Kapalısun ondan belki kapalı mısın nerelisin
Kapalı değilim izmirliyim
Bi de İzmir'de böyle kız şaşırdım
Evet bakire kız çok az
Ne düşünüyorsun boşuna mı öyle kaldım yoksa öyle devam edeyim çıkar mı sence
Yaşa kanka sende ilişki o zaman
Bu zamana kadar öyle kaldım kimsenin hayatıyla oynamak istemedim adam gibi çıkar belki yoksa boşuna mı temiz kalıyorum diyon knk? Sevgilisi olmayan kız hemen hemen yok sevgilisi olmuş vb de kabul ediyorum ama ilişki vb olmasın çıkar mı öyle biri sence
Aga sen dışarı çıkıyormusun? Yaşamayan bu devirde ancak köylerde bulursun onlar bile riskli yani, gençlik zamanları birdaha geri gelmiyor yaşa gitsin toplumdan geri kalma.
Kimsenin duygu umut hayalleriyle hayatıyla oynamak istemedim ayrıca günah diye. Ama milletin umrunda değilmiş kızlar için erkeğin temiz olması hiç umrunda değil yüz kızla yatmış olsa da onlar için fark etmiyormuş öyle çıkarım yaptım
Kızlar senin geçmişine değil cebindeki paraya bakıyor, günah falan geç bu işleri burası gerçek dünya ve 1 kere geliyorsun dünyaya.
Ahirete de 1 kere gidiyon knk kızları sevemiyorum ya düşününce kaç pçle sevşti öpüştü vb
Ben cehennemde cayır cayır yanarım aga sorun yok gerçek dünyada iyi hayatım olsun gerisi boş.
Sence hayatı kaçırdım mı yoksa temiz kalmam iyi mi ya da kaçırmadım daha vb bilmiyorum ya kafam çok karışık
https://www.bbc.com/turkce/haberler-44082418.amp
Aga be