Güncellemeler
+1 yıl
Normalde annem demişti yeşil çay iç zaten ağrım kesilşnce korkup başladım ama stres oldukça o ağrı gidiyor ağrıyı şiddetlendirmem gerekiyor artık uykularımı bölüyor , sancım yok. Düzenli regl olurdum her ay niye gecikti anlamadım ve çok korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çay içtim reglm oldu hamile falan değilim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Regli olursun söyle yap haraket et temzilik yap ağır bir şey kaldır indir o zaman olursun içine boşalmadıysa imkansız hamile kalman
Zaten sürekli ayak üstü isteyim 10 saat. Benim ağrım kesilşnce korktum Çünkü normalde böyle gecikme yaşamazdım ağrıda inan vardı 2 gün kala adete boşaldı kazayla üzerime o gün o gündür karnım şişti ardından bir ilişki daha yaşadım zarı baya zorladı tam girmeden içime yarısında bıraktı ben bunda bişey olacağını zannetmiyorum ilkinde şüphem vardı test yaptım negatif çıktı
O ağrıyı adet söktürücü çayla başlatıyorum ama öyle şiddetli ağrı yok belki kafaya takıyorum diye olnuyor ama uykularımı bölğyor artık çok fazla takıyorum
Tamam işte şişsen eğer stresede girdiysen gecikebilirsin ama benden sana tavsiye cok ileriye gittmemen içine girmesine az ya da cok hiç izin verme
Benimde aynı şekilde oldu 15 gün sonra regli oldum kahve rengi akıntım geldi ağrım olmadı hiç mesela
Bitti. İlişki düşünmüyorum artık. Birdahssı yok bunun akıllandım mesafe aldım zaten çocuklada
En güzeli
İlişki sırasında gecikme olması normal mi yani
Benim akıntıda normal geliyor idrarım koyulaştı biraz fazla sarı oldu normalde regle yakın böyle olur aonra lekelenşr ertesi gün başlardı
Bunu ilki sonu yok ki eğer sen cok fazla kafana taktıysan bu yüzden olmuyordur onunla bir ilgisi yok
Ama leke yok ağrıda gelmiyor
Tamam işte herkeste farklı belirtileri oluyor başlangıcın sakin ol 4 güne olursun
Ağrı zaten saatlik ki 6 7 saat ağrıdan sonra akıntı başlar
İnşallah olurum. Çünkü kızken daha ergenlik sürecinde 3 ay geciktiğimi bilirim yeşil çay iç demişti annemin bi bilidği vardı içip söktürmüştüm tabi o zaman kendimden emindim ilişki yaşamamıştım şimdi korkuyorum kanama başlayana kadarda rahat etmicem galiba
0 şekerle mide biraz boşken içiyorum daha etkili olsun diye
Yani ne zaman kafanı boşaltırsın o zaman olursun aynı şeyi yaşadım çünkü
Regl olmakta lüks oldu. Canı istediğinde geliyor😒
Gelmesine müsaade et hahsgdgs
Elimde olsa ordan ikiye bölcem sinirden kendimi
Eger uste bosaldiysa bi ihtimal hamile olabilir sin
Test yaptım negatif çıktı ayrıca hamilelik belirtisi yok
Hemen belli olmazki kan testi yaptir
Sağlık ocağı yapıyor mu
Yapar diye biliyorum
Yas kac
Niye sordun
Yaşım 18 den büyük
Ozaman sıkıntı cikmaz
Ne kadar oldu ilişkiye gireli
En son mu? 2 gün
Hemen belli olmaz hamile oldugin
Beni niye Korkutuyorsun şu an
Korkutmuyorum istersen konusalim bu konuyu gizlisin ama
Gelmiyorum. Erkekler mıhatabım değilsiniz.
Sen bilirsin bb
Acemiler ile uğraşıyorsun anlaşıldı
Stres yapıyorsun evet
1 ay sonra gebesin hemen çıkmaz
Saçmalama olamaz öyle şey
Olur olur, adını ne koycan? Zar duruyorsa isa koy
Kafanmı iyi senin
Yoo
mastürbasyon yap regl olacaksın bak gör
Soğudum ondan niyeyse bu kadar stres herşeyi bitirdi içimde
Üzdü