Arkadaşlar evet orada çalışan bir prensese aşık oldum daha yeni hatta para vs. demişler aklına girmişler belli ki o nedenden orada çalışıyor ve ben kafaya koydum onu tamamen çözmem uzaktan da olsa ona yardım eli uzatmam gerek ve sosyal medya vb. konuda çok uzman birisiyim bana sadece gerçek ismi ve soyismi lazım ve bunu öğrenmenin en güzel yolu da kılık değiştirip haftalık muayene oldukları hastaneye gidip jinekoloji polikliniği önünde sıradan bir hasta gibi sıra beklemek (hastanede 1 jinekoloji hekimi var).
Bana fikir verir misiniz acaba, ailesinin de haberi yok bu apaçık ortada bu konuda yönlendirmelerinize ihtiyacım var gerçek isim ve soyismini bulursam gerisi bende o işin halledeceğim herşeyi?
Bana fikir verir misiniz acaba, ailesinin de haberi yok bu apaçık ortada bu konuda yönlendirmelerinize ihtiyacım var gerçek isim ve soyismini bulursam gerisi bende o işin halledeceğim herşeyi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kızların sahibi vardır zaten topuğuna sıkarlar valla bk yoluna gidersin bnce
Bir bok olmaz bizde aşiretiz kim kimi götürürse ne zannediyorsun beni bütün Mardin Kiziltepeyi dökerim oraya topunu kiyimdan geçiririm.
Kocaman dünyada kizmi kalmadı unut o kızı yakma kendini
Yok olayı uzatmam zaten ama merak ettim dostum, yoksa kılıma dokunamazlar alayını aldırırım evlerinden kim kimi bicerse o ayrı mevzu ama merak etmiyorum değil kızı mevzu bu aslında.
Zorla tutsalar nababilirsin sanki hicbisey yapamazssin ki kız korkusundan zorla tutulduğunu söyleyemez zaten
Güzel plan ama dikkat et. Bir de kızın gerçekten ne niyetle orada olduğunu anlayamazsın. Güvenme.
Ufak bir Check yapacağım profilini iğneden ipliğe scr dökerim ortaya fakat o isim soyismi öğrenmem gerekiyor gerisi bende, gerekirse muhbir olurum 2.-3. derece bir yakınına gizliden ulaşıp olayı iletirim 1. Derece yakınını felan bilgilendirmem onun için iyi olmayabilir.
2.3. Derece yakın da 1. Dereceye ulaştırabilir.
Onlar kendi arasında hallederle konuyu ben bu şekil yapmayı düşünüyorum.
Çok mu yalnızsın?
Hissettiğin şeyin aşk olduğundan emin misin?
Evet, anlatılamaz derecede.
Emin değilim aslında acaba aşırı yanlizligima iyi geliyor da ben mi öyle zannediyorum.
Kendine uğraş aramışsın. Bunu başarınca her şey daha iyi olacak gibi hissediyorsun. Belki olur ama olmama ihtimali olduğunu da biliyorsun.
Beni anlayan cidden bir sen çıktın keşke senin gibi bir insan olsa hayatımda da her şey yoluna girseydi tüm emeğimi ona harcardim.
Kendime fişleme konusunda çok güveniyorum insanların fikirlerine önem veririm bu yüzden danışmak istedim sadece her kılığa girip bunu yapabilirim.
Fişleme ne demek bilmiyorum. Ben dile getirmediğim bir çok açıdan da anladım seni. Bence genel ev muhabbeti de doğru değil. Yapmamalısın. Yani gitme anlamında diyorum.
Hatta bizzat söyledim valla içimde ne varsa söyleyeceğim dedim senden hoşlandım gönlüm kaydı galiba dedim "olabilir canım böyle şeyler normal problem yok" dedi.
Bir telefon edip beni hastanelik ettirebilirsin biliyorum ama bunu söylemek istedim dedim, güldü öyle bir şey yapmam dedi neden yapayım dedi dışarıda seninle görüşmem imkansız buraya geldikçe görürsün beni dedi ısrar ettim müsait bir zamanda benimle çay iç dedim üzgünüm bu mümkün değil dedi burada içeriz dedi biliyor da mevzuyu ama açıkçası bana zarar vermedi.
Bende rahatsız etmiyorum tabi saygılıyım ona karşı.
Onun amacı oraya para kazandırmak. Her ondan hoşlananla dışarı çıksa ne olurdu? :)
Evet kesinlikle öyle bunu biliyorum, ne bileyim hoşlantı işte sen beni çözdün aslında beni anladın sen.
Anladım. Ama yalnızlık seni ne kadar bogarsa bogsun bir şeyleri yanlış bir şekilde yoluna koymaya çalışırsan zarar edersin. Bir şeyler ne kadar doğru olursa mutluluğun daimi o kadar kolay olur.
Aylık 140,000₺ kazancı varmış bu dediğini gayet açıklıyor ev ortalama 300,000₺ kazanıyormuş bir ayda.
Eğer kız istiyorsa bunun belirli yolları var ama reşit yaşı.
Aslında özünde iyi biri başımı belaya da sokabilirdi ama yapmadı ne bileyim bir haltlar var da çözemedim baskı tehdit var mıdır yok mudur bilmiyorum.
Bu devirde zor baskıyla. Tabi gönlünü bilemeyiz. Sen ilk kez böyle bir konuyla ona gittiğin için belki de ses etmedi. Tekrar aynı konuyu açsan belki de hiç ummadığın biri çıkacak içinden.
Hayır haddimi biliyorum asla bu işi bırak gel evlenelim bilmem ne felan demedim demem de, sadece hoşlanıyorum dedim senden benimle bir kahve içer misin dedim 😁 o da belli ki istediği zaman bile dışarı çıkamıyor ki bu imkansız dedi izin vermiyorlar çıkmasına galiba, nasıl bir hayat anlamadım tamam parası iyi de hapishane gibi yani ne bileyim öğlen biraz uyuyup dinleneyim desen bile izin yok nasıl dayaniyorlar anlamadım robot gibi sabah 11 akşam 11 para da biryere kadar.
Fakat bu devirde baskı tehdit var mı yok mu bilemeyiz tabi o konu ayrı bir mesele bizzat sordum doğru mu öylesine mı dedi bilmiyorum parası için bu işi yapıyorum dedi ne kadar doğru bilemeyiz tabi.
Kendin için bir şeyler yapmalısın. İyileşmelisin.
Ne yapmam gerekiyor, bir fikrin var mı?
Yazdım mesaj.
Oluyor haftada 1 kan numune alıyor hıv adis firengi hepatit vs Zührevi hastalıkları
Zürafa sokak da denetim sıkı idi vesika lar karne raporlar bakıyor
İnsan hayat kadınına aşık olur mu ya
Millet kafayı yemiş...
İyide zorla mı tutkuyir orada?
Büyük ihtimalle
Şehir neresi ki
Maalesef söyleyemem.
Agsgsggshs ya şaka misin sehir söylesen ona mu gidecem sanki ayrıca sn söylemesen bile yeni kiz düşünce onu takip edip görüşmek isteyen ağalar vardır illa onlar zaten bi süre görüşür
Gidip gitmemen mevzu değil kendimi gizlemek için söylemiyorum yoksa o konuda haklısın onun işi o dostum o işini yapıyor.
İyide zaten anonim kukmanicusin
Olsun kimliğimi ele veren hicbirsey yok