Gördüyseniz neler hissettiniz. Normal mi karşıladınız.
Eglenelim biraz sıkıcı geciyor bayram 😅
Eglenelim biraz sıkıcı geciyor bayram 😅
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Baya fazla yaşadı. Adım kızlar tarafından şanslı sapığa çıktı. Çocukken memlekete gittiğimizde derede gördüm ilk Bizim dereler büyüktür yüzebilecek kadar Neyse değirmene gittim üstümü değiśtirmeye baktım içerde kıyafetler var. Neyse ustumu degistirdim Dereye yanaşırken gülüşme sesleri duydum bi baktım anadan doğma 2-3 kişi vardı. Ayağım taşı devirdi kut kut yuvarlandı anladılar görünce çığlık patladı. Mahrem yerlerini elleriyle kapayıp diğer eliyle bana çakıltaşları attılar. Okuldayken tenefüse az zaman kala beden dersinde topları odaya götürmeye gittim beden odasına Kızlar üstünü değilştirmeye gitmiş. Kapı kitlenmemiş denk geldim. Çığlık patladı toplar suratıma fırlatıldı. Serviste gidiyorduk en arka 3. koltukdaydım Adam frene bastı önümde ayakta ki kız kucağıma hopladı Millet Ooooooo felan dedi güldüler kızında sanki hoşuna gitmiş gibiydi. Denize gittik arkadaşlarla yüzüyordum o sırada Arkamda ki kıza çarptım geri geri yüzerken pardon görmedim dedim O sırada bir dalga 🌊 geldi vurdu bize Kızın bikiniler uçtu bi anda o anki şaşkınlıkla gördüm herşeyi sonra direk suya battı. Böyle böyle gider adım şanslı sapığa çıktı mesele bu
Ormanda gördüm bir tane motorun üstünde çıplak foto çekiniyordu 😂 beni görünce hemen memeleri örttü.
Az önce de ben yakalandım çıplak 😂 kamptayım şu an orman da mastürbasyon yaparken yanımdan bir adam geçti ayqü rezil oldum
Avm 'ye yeğenlerimi gezdirmeye getirmiştim kabine girdiler bir şey denemek için sonra da 40lı yaşlarda bir kadın geldi. Kadın kapıyı kapattı ama kitlemedi ve üstünü değişirken sütyenini vs gördüm, sonra kapattı
gördüm banyodayken kazayla içeri gerecektim kapıyı kitlememişti (ya da belki de kiliy bozuktu bilmiyorum yaşım 12 o zaman)
Kim banyodayken 😅
kuzen ablam kalıpta beklemedim ama görmüş bulunduk bi kere
Hmmm
Iki kez gördüm allah duşmanımın başına vermesin 2 yıl travmadan çıkamadım allahtan ergenlik imdadıma yetişti
Kimi gordun ki
Bizim köyden bir nine nehire yüzmeye gidiyordum nine de nehirin oraya abdest bozmaya inmiş
Şener şen gibi allahım kör et beni moduna gidirm
Bir de 40 yaşında bir teyzeydi birde birde pazarda yüz kilo olmasına rağmen südyensiz dolaşan teyze vardı gözlerim kanadı
Önceki kaldığım evde bir kadın vardı 3 defa çıplak gördü beni pencereden ben de onu gördüm evde perde yoktu ama
Hahaha komuşucu
Manyaktı lan kadın her seferinde unutuyordum perdenin olmadığını
Çok gördüm yanlışlıkla iş üzerinde bastıklarımda oldu ama fena utanıyorlar 😄
Görmedim. Görürsem de döner yaptığım işe devam ederim.
Yeni banyo yapmış krem süren komşumu perde açık kalmış gördüm
kazayla nasıl oluyor acaba bir anda üstündekiler mi yok oluyor
Yanlis kapiyi acarsin falan ne bilim djjdjd
Dkmdmdmdmmdm yok olmadı... hepsini isteyerek gördüm
Zaten kazayla millet akraba goruyomus 😅 onu da bilerek gormezsin ki jdjjdjd
Sjjsjjdjdjdjxjxjjxjjds bilerek gören de vardır manyak. cok
Yok ya 😅
Var var 🤣🤣🤣
Sen de mi oylesin 😅
Yok benim ism olmaz ama var manyak çok
Çok gördüm Komşumuz perde çekme huyu yok onu hergün görüyorum akrabalardan gördüm
Kimlerdi
Gorduum aboo yengemi abimin karısı oha dedim bu kadın taş gibiymis içimden uzun süre atlayamadım kadın görmedi beni ama
Görmeden once o gozle bakmiyodun tabi dimi 😂
O senin yengen yengen jjsjdjdjd
Hadi ya
Gördüm garip hissetim müşterinin Evine gittim su tesisatcısıyım ben işimi yaptım ablayı çağırçaktım kapıyı çaldım açtık üstünü giyiniyordu çıplaktı özür dilerim falan derken kapattık konuyu 😂🤣
Ben ev arkadaşımı ev arkadaşımda beni seçilirken görmüştü :)
Erkek mi 😅
Evet
Naptın görünce
Sence :)
Ne bileyim 😂
Merak et o zaman :)
Plajda kız dus alrken yanimda bikinisni siyirmisti :/
Gördüm. Çok değişik bir durumdu
Kimdi
Kimi gördüğüm de önemli güzel mi kadın
Biz ne bilek
Evet gördüm öidem bulanmıştı
Niyecki djjdjdjd
Hadtanenin acil servisinde 😂😂
İyyy hdjdjjd
evet gördüm hoş bir manzaraydı😊
Kimdi
annemi görmüştüm utandım o an
Tabi insan utanır
Neden kazayla gorelim
önce kazayla gördüm sonra kendi ellerimle soydum 😉
Görmedim ama göründüm
evet yengemi görmüştüm.
Hayddaa
Amcamın eşi o zamanlar bende ergendim zaten
Nasildi
Bembeyaz
Hosuna gitti mi
Ergenlik aşkımdı 🤦♂️
kazayla çıplak görüldüm gördüğüm de oldu :) ya sen
Kimleri gördün 😂
bir kaç kişiyi
Anlad9m o yuzden sordum jdjdjjd
komşum ve işyerinde bir iki kişi
Sen gördüysen bende gördüm
7dk olmus daha bismillah...
Eğlence yöntemin iyiymiş ☺☺
Kazayla değil işin gereği görüyorum habire.
Hayır kazayla görmedim
Evet gordum
Kimi
Evet gördüm 😊
Kimi
Evet gördüm
Kimleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?