🤔 bu konu uzun uzuna anlatayım bak hoşlanmak güzel göze hoş hitap edenlere ya da piskolojik yakınlık kafa uyumuna arzu cinsellik olay giyim kuşam tavır tarz kızın hal hareketi kafa yapısına bakım ve fiziksel etkenleri ile olur ama erkek piskolojisi ve beğenisi de farklı olur konu uzun ve karmaşık Ali küçük sever veli Büyük o mevzular
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGuncellemenden başlayalım güzel yuze neden erekte olunsun ki? Ama bunu yaşayanlarda vardir belkide.
Güzel olması tabiki önemli kadınların, ancak birini arzulamak için illa güzel olması da gerekmiyor, fiziği düzgün olabilir, düşünceleri etkileyebilir vs vs00 Yorumla
Biraz şöyle güzel bakımlı olun çok faydası olur :D

00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
+1 yılgöreceli bir kavramdır senin güzel dediğin kadın benim hoşuma gitmez benim güzel dediğim kadını sen beğenmeyebilirsin aynısı erkek içinde geçerli ama kişi kendine çekici gelen birini ister tabi kadın erkek fark etmeksizin best model of the look derecesi aramıyo kimse kendine çekici gelsin yeter.
10 YorumlaDeğişiyor bu aslında kişiye göre. Kimileri güzelliğe bakarak olur, kimileri ses tonu ve davranışa, kimileri fiziksel olana ve kimileri de nefes alsın yeter modunda. Herkes kendi yaşam şekline, bakış açısına, beklenti düzeyine ve fantezi anlayışına göre olur anlayacağın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 899 cevap paylaştı. kesinlikle hayir. oyle bir albenisi olan hatunlar oluyo ki gorsen ne alaka bu tip mi etkiledi dersin. ilgilenilmesi veya tatli dili bile etkiler. bir keresinde 2 cocugu olan benle yasit bir hanim arkadasla tanismistim. pek sohbetimizde olmadi ayni ortamdaydik. ama isi kariyeri ve cocuklara yaklasimi oyle etkilemisti ki beni anlatamam arzulamistim onu resmen
10 Yorumla
u +1 yılBazı erkekler nefes alsın yeter modunda cinsellik yasamak kafi geliyor.
Bazı erkekler ise güzelliğe hijyene önem verir.
Bazı erkekler ise aşkla seks ister.
Yani kişiden kişiye değişir bu durum.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkek bu belli olmaz sağı solu her şeye kalkabilir.
Arzulanan şeyler sadece yüz güzelliği veya fiziksel güzellik olmayabilir. Tutku ve arzu herseyin önüne geçiyor.12 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik arzulatıcı bir sey mi ama?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılFizik anlaminda ve bazi kizlar var cirkin olsa da yollu gibi davranip erkegin aklini basindan alanilir oyle kisilere de erkekler gidebilir illaki guzeller degil
04 Yorumla
Soran+1 yılYollu mu
- +1 yıl
Evet direk o meslegi yapiyor gibi de yapmsa da hani çok siritmayacak sekilde erkeklerle gereksiz samimiyet iste el sakasi cinsel tepkiler almak vermek gibi hemen istedigi kisiye hemen kabul etmesi gereken her turlu cabayi acikca ortaya koyabilenler
Soran+1 yılVikipediadan daha iyi tanımladın 😄😄
- +1 yıl
😂 teşekkürler
+1 yılYüzle çok ilgilenmem çünkü sevgili olayına zaten sıcak bakmam, amaç cinsel tahrikse vucut orantıları ve cinselliği yaşayıp yaşatmayı bilmesiyle daha çok ilgileniyorum
00 Yorumla
+1 yılGuzel bayan yoktur. Bakimsiz bayan vardir.
Senin vucut cok super olsun giyinmesini bilemezsen fark edileezsin.06 Yorumla
Soran+1 yılBenim kapalı blam 90 60 90 oldugu icin kapatsa bile kalcaları gogsu belli oluyor bunun giyimle alakası yok fizigi guzelse cuvalda giyse seksi olur
- +1 yıl
Sen kapali giyinirken dar hatlsri belli eden kiyafetler giyiyorsun Ayrica 90 60 90 buyuk degil. Sen cuval giy bak bakalim. Kendini bosa kandirma
Soran+1 yıl90 60 90 dediysem tarifi olarak dedim cok daha buyuk oldugunu dusun
- +1 yıl
Ne kadar gostersene
Soran+1 yılKocaman meme popo ve ince bel iste
- +1 yıl
Bel ince. Domaltip kirmalik diyorsun. Sert istiyorsun
+1 yılDoğru tespit güzel kız olsun isterler incecik belli olsun uzun boylu bakımlı makyajlı enerjik
21 Yorumla- +1 yıl
E et
Erkekler işini iyi yapan maksimum zevki vereni sever o güzel olursa tercih edilir, güzel olup muamelesi iyi değilse o tercih edilmex
00 Yorumlasadece güzellik yetmiyor. tavır davranış cilve bakışlar arzulu olması buz dolabı gibi olmaması temiz bakımlı olması pis olmamalı
00 Yorumla
+1 yılErkekler hepsini arzular sen merak etme nefes alsın yeter🤭
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar erkek degil abazaaa xd
+1 yılgenelde çirkin ve obez kızları topluma kazandırmak için çalışırım
02 Yorumla
Soran+1 yılŞapşal hkfkbkk
- +1 yıl
sana ellerimle pizzza yapacam gel kız
Fizik olarak çekici ise çirkin kadın bile dikkat çeker.
019 Yorumla
Soran+1 yılNasıl fizik cekici
Soran+1 yılYa bunlar yoksa ama yüz guzelse
Soran+1 yılAzgn olsa kapatmaz mı gorüntüdeki eksikliği
Soran+1 yılSana olü balık gibi yatan kadın lazım gkdkfkbj
Soran+1 yılNası lazım azgn istemiyorsun
Soran+1 yılFiziği güzel isteksiz kız mı yoksa fizigi kötü istekli kız mı?
Soran+1 yılOf sen supermodellerle yatıyosun herhalde kgkfkbkk
Soran+1 yılEvlendikten sonra hayat var mı khsjgkfhi
Soran+1 yılRandom mu ama ben zaten 18 im cocuk sayılırım gihkjkkh emoji atınca da yaşlı işi gibi durcak
Soran+1 yılİçime kurt düşürdün hay Allah djfjbkj çok mu kötü
Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Fizik olarak evet kuşum. Veya ilişkşye girdiklerini arzularlar
06 Yorumla
Soran+1 yılGirmedilerse ama kız surekli tahrik ediyosa erkek onu arzular mı
Soran+1 yılFizik göreceliymiş omun beğendiģini anlamak için ne yapmak lazım
Soran+1 yılAh senin şu ince bel takıntın dkdhfkj hatırladım seni
çok alakası yok o işin güzellikle o anki psikoloji de çok önemli
00 Yorumla
+1 yılHayirr tabikide bazi kizlar silik olabilir ama ayri bi disiligi var bence tahrik eder🔥
00 Yorumla
+1 yılBenim öyle, yüzü güzel olana şeyim kalkıyor, çünkü özel bölgeleri de uyumlu oluyor
00 YorumlaVücuda bakarım özellikle kaça ve göğüsler düşünürsem kalkar yoksa bir şey olmaz
00 Yorumlaistekli iken güzellik bakmaz😁😁 sağlam vücut bakarız
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızları arzular.
Güzel yüz yetmez Güzel vücut daha önemli yüze zamanla alışın.00 YorumlaBen de karakteristik güzellikleri olan kızları seksi buluyorum
00 Yorumla
+1 yılErgenlik dışında genelde hiç birimizin böyle bir ayrımı yok, o kızların takıntısı
00 YorumlaBen yüze bakıyorum vücudu iyiyse cinsel anlamda isterim
00 Yorumla
+1 yılÇekicilik ve güzellik nadiren bur arada olur genellikle ikisi farklı kavramdır .
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılYani.. bazen de çok güzel olmasa da bir aurasi olan da olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılMasum yüze patlamak gibisi var mı bir de böyle aptal aptal bakıyorsa yandı 😂😂😂
00 YorumlaSadece güzel kızları arzulamaz fiziği güzel olanı da arzulayabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılBana zayıf esmer ve küçük göğüslü olsun 😂 gerisi pek önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence öyle. ınstagramda bikinili foto koydum bir haftada 7000 beğeni almıştım. koylu kıyafetiyle 160-170
12 Yorumla- +1 yıl
🤦köylü kızları tamam , bir daha öyle foto görürsem neden niçin hangi amaçla konulduğunu hemen anlayacağım
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenç erkekler bu konuda çook seçiciyken asıl fiziğin önde geldiğini bazı şeylerde de sınırları kaldırdığını bilmek gerek
00 Yorumla
+1 yılGüzel olan etkiler ve çeker evet haliyle onu arzularsın ve istersin
00 YorumlaGüzellik bir yere kadar sadece ilk gördüğünde hoş gelir sonra alışırsın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yüz güzelliği yetmez. Fiziği seksi olmalı kalkması için
06 Yorumla
Soran+1 yıl90 60 90 mı
Soran+1 yılSenin penisin de buyuk mu jfjhkhkk
+1 yılGüzellik önemle ama vücut ölçüleri de tahrik sebebi bazen çok güzel olmuyor ama çok güzel vücudu olursa da tahrik oluyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılNası ölçü iyi
- +1 yıl
Benim tercihim ince yapılı daha çok sporcu vücudu olabilir. kucuk ve yuvarlak kalçalı normal meme ölçülü küçükte olabilir. ince belli bu tarz hatunlar beni çeker. En FB olduğum kız böyleydi
Soran+1 yılYa herkesin zevki çok farklı
- +1 yıl
Yani öyle bu göreceli bir durum ben bu şekilde severken başkaları geniş kalçalı büyük memeli seviyor. ya da kilolu seviyor. Genelleme yapamıyorsun
Soran+1 yılBenim çekici bulduğum erkek re beni çekici bulan erkek
- +1 yıl
Bunu tam anlayamadım.
Soran+1 yılRe değil de
Soran+1 yılZayıf vücut sevmiyorum ya sulanmayı geçtim buz kesiyo oram
- +1 yıl
Bu da senin tercihin işte başkası da tam tersini düşünebilir. Bunun bir ayarı yok. Ama görüntüye bakarak sulanman için nasıl bir ölçü gerekiyor ki senin için
Soran+1 yılGeniş omuz uzun boy kaslı vucut yuruyus sekli bi de model gibi olcak xjcjdufjh
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzellikle bir alakasi yok bu isin insan hoslandigi kisiyi arzular her guzel olani degil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. kiminin yüzü güzeldir kiminin kalçası kiminin başka yeri seni bu düşünceye iten nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılboş ver 😏
+1 yılBazı lizlar cok guzel ama bicinsiz orasi kimi kizlar da cirkin ama cok tatli
04 Yorumla
Soran+1 yılSen hangisini arzuluyon fkgkhjb
- +1 yıl
Tabikide zesika alba angelina jolie ve beni arzulayan kiz olursa
- +1 yıl
😀😀😀🤣
Soran+1 yıl3. Seçenekte koptum kgidkfkhjj
+1 yılSesden de tahrik olurlar bazen
31 Yorumla
Soran+1 yılSesden ben de oluyorum gkgkbkk
Genelde nefes alsın yeter diye söylüyorlar :)
22 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazdığına göre nefes alıyorsundur sanırım tam benlik 🤣🤣🤣
+1 yılErkekler yüze aşık olur, fiziğinden tahrik olur…
01 Yorumla
Soran+1 yıl👏
+1 yılHayır kesinlikle güzellik değil
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki neylik?
- +1 yıl
Fizik ses tonu mimikleri
Türkiye'nin enflasyonu mu bu her şeye yükselsin
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam Türkiye degil ama bi Almanya da degil yani fkfkfkhk
Soran+1 yıl%0 gormustum bi haberde kjksjgkk
Fiziği iyi olanlar bambaşka
07 Yorumla
Soran+1 yılİyi fizik hangisi
Soran+1 yılNası degişiyor ya hkfjxkjk
Soran+1 yılDüzgün olsun bir bozuklugu olmasın da sekli değişebilir diyorsun yani
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılTahrik eden her şeyden tahrik oluyorlar
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılBenm için güzel meme önemli
00 Yorumla
+1 yılÖyle bi şey yok.
Güzellik görecelidir bence00 Yorumla
+1 yılOnlar için nefes alan her kadın değerlidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDişiliğe tahrik olurum ben
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılHayir cekici kizlsrida
00 Yorumla
+1 yılBen güzel değil alımlı kadın arzularım…
00 Yorumla
+1 yılsevdiği kadına da tahrik olurlar.
00 Yorumla
+1 yılbacak cok tahrik ediyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. kadınsı vucut arzulanır
00 Yorumla
+1 yılFiziki etkiler en cok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çoğu olaya o gözle bakmıyor daha çok.. olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılevet sanırım görsellik ağır basıyor
00 YorumlaBana çekici geliyorsa çok güzel olmasına gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır aga bazen fizik güzelliği bile yeterli
00 Yorumla
+1 yılMemelerin nasıl? popon nasıl?
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne