Kızların dar pantalon giyipte neden orasını burasını belli eder? nedir bu kızların amaçları.erkekte mecbur bakmak zorunda kalıyor.yani erkekte günaha giriyor istemeden.evet kızlar neden.cevaplarınız lütfen :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi iki cevap verirler buna
1-sen de bakma o zaman
2-seviyorum giyiyorum yakışıyor sanane ama altında yatan gerçek farklıdır çoğu hepsi demiyorum çoğu dikkat çekme beğenilme çabası içindedir.dikkat çekmek istiyorsa çeksin ona sözümüz yok ama bunu bir takım yerlerindeki hatlarını göstererek değil zekası ile kişiliği ile yapsa seviniriz çünkü bazıları hem obez hem de daracık pantalonlar giyiyorlar iğrenç ötesi bir görüntü kirliliği00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu tarz bir soru benimde kafamda dolanıyor.Geçenlerde bir hatun gördüm öyle bir topuklu giymiştiki yürüyemiyordu yanında ki kızın koluna girmişti.Madem bu kadar rahatsız neden giyiyorsunuz?Etek giyilir tamam ama neden mini minnacık bir parça etek giyilir?Abazalıktan değil sırf gülmek için bile bakıyor insan
05 Yorumla
Soran+1 yılöteki dünyada kızgın ateşin üstünde nasıl dayanacaklar bakalım kardeş. herkese açtığım soru ters gelmiş. ama bence açılması gereken en doğru soru.işlerine gelmiyor eleştiriyorlar ne diyeyim
Soran+1 yılbu dünyada ne ektiysen öteki dünyada onu biçersin. soruyu sorma amacımda günah olmasıydı zaten.farklı bir amaç için açmadım konuyu
Soran+1 yılhepimizin adına tabi
Cinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. pantolona da laf ediyorsunuz ya ne diyeyim...rahatsız oluyorsun başını başka tarafa çevireceksin.amacımız rahat etmek,güzel gözükmek...amacımız bir erkek bize baksın da günaha girsin değil.neredeyse erkekler tahrik olmasın diye sokağa çıkamayacağız böyle düşünenler yüzünden.
49 Yorumla
Soran+1 yılama nekadar günah bilmiomusun arkadaşım.ben kendim için sölemedim hem. diğer erkekler için söledim.ben ister inan ister inanma ama bakmam öyle önüme gelen kızın orasına burasına. ama sapık adam çok. çeşit çeşit erkekler var.bol pantalon giyseniz olmuyomu.hem nekadar günah sende biliosun be arkadaşım
- +1 yıl
peki ne giyeceğiz soran? onu giymeyin günah bunu giymeyin günah şunu giymenin günah...rahatsız olan başını çevirsin her şeyden tahrik olmayın sizde.kot pantolon tişörtte tahrik ediyorsa çarşafla dolaşalım diyeceğim ama o zamanda gözümüz görünüyor biz en iyisi nefes almayalım evden dışarı çıkmayalım.az nefsinize hakim olun siz ortalıkta istediğiniz gibi dolaşacaksınız biz istediğimizi giyemeyeceğiz yok öyle şey!
Soran+1 yılarkadaşım yanlış anladın. ben ne karışırım. ne giyerseniz giyin. ama dar pantalondan bahsetmiştim ben.mahrem yerleriniz belli oluyor ve çok günaha giriyorsunuz. allah sorar hesabını bunların tek tek.şuan hepimiz uykudayız.uyanınca çok pişman olursunuz
- +1 yıl
ne istersek onu giyeriz zaten.alakasız konuşuyorsun.erkekler de dar pantolon giymesin o zaman mahrem yerleriniz belli oluyor günaha giriyoruz diyelim bizde hatta erkekler tişörtte giymesin hatta ve hatta en iyisi erkekler sokağa çıkmasın kızlar da rahatla istediğini giysin hem günaha girmemiş oluruz! biz de günaha giriyoruz sizin yüzünden nefes almayın! kot pantolon giymeyin! mantığa bak ya peh...
Soran+1 yıltamam arkadaşım. tartışmayalım lütfen. ben sadece öteki dünyayı hatırlatmak istemiştim. kusuruma bakma
Soran+1 yıltamam arkadaşım. özür dilerim. oldumu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne saçma bi düşünce yaa sende bakma o zman.. rahatsız oluyosan çevir kafanı.. zaten bi erkeğin tesettürü gözleridir sen bişeye, bi olaya nası bakarsan öyle görürsün.. sana göre kızların böle giyinmesi erkeklere davet.. yani bu senin beyninde bunu sakın unutma..
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam arkadaşım haklısın ama ben zaten bakmıyorumki. ister inan ister inanma. soruyu sorma amacımda günah olduğu içindi.acaba bayanlar günah olduğunun farkında değillermi gibilerinden sormuştum soruyu
Cevap sahibi+1 yılooo kıyafete gelen kadar o kıyafetlerden bin kat daha günah olanlar var yalan,gıybet gibi.. bunlar daha büyük günah.. bu ülkede ki isanlar kıyafetle kafayı bozmuş durumdalar yaa.. :) cehenneme de bu kıyafet yüzünde değil ama bu düşünceler yüzünden daha çok giden olursa hiç şaşırma yani :))
Soran+1 yıltamam arkadaşım sen haklısın
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
11Cevap
+1 yılvala siz bakın dıye gıymyruz bn o pantolonla daha rahat edyrm . bakmayın bakma zorunlulugunuz yok . elbıse gıyerz bakarsınız sort gıyerız bakarsınız dar gıyersınız bakarsınız bol gyrz bakarsınız yanı hep bakarsınız ve hepsındede kızları suçlarsınız sız cok duzgunsenız sız bakmazsınız olur bıter.
13 Yorumla
Soran+1 yılher erkeği aynı kefeye koyma birkere. ben bakmam. ayrıca kızlarada hak veriyorum tabiki.ortalık o kadar çok sapık abaza kaynıyorki. işiniz gerçekten zor. hemcinsim olarak utanıyorum öyle insanlardan yani.soruyu sorma amacımda dar giyinmenizin günah olmasıydı.herkesin günahı kendine tabikide. ama sorduk işte birkere. cevabın için teşekkürler ayrıca
- +1 yıl
onemlı degıl
- Cinsellik konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılne o memnun kalmadınmı yoksa hayret artık yobaz dünyasında yaşıyoruz.o zaman denizede girerken şalvar yoldada peçe takalım.hadi işine yaaa sanamı kaldı bu insanların orası burası.o zaman dünya nüfusunun %80 i günah işliyor o zaman.
316 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle.sizin gibiler yüzünden çivisi çıktı bu dünyanın. depremlerin ardı arkası kesilmiyor. düzgün giyinmiş olsanız. erkekler aç gibi bakmazlar size.hem suçlusunuz hem güçlü. siz öteki dünyada göreceksiniz anyayı konyayı. şimdi sadece rüyadasınız
- +1 yıl
hay allah yaa gördümde senin kadar geri düşünen birini ne yazıkki görememştim derken nihayet gördüm.bu konuda yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.birazcık bilimsel düşünsen debremlerin nasıl oluştuğunuda öğrenirdin .gafil diyecektim ama demiyeceğim.dünya kurulduğundan ber depremler oluyor bozulana kadarda olacak aç gözünü yaa.
Soran+1 yılyaa yaa öyle san. hepsi hikaye. bu yorumu yazarak geri düşünen ve çok cahil olan sen oluosun. depremlerin nasıl oluştuğu hiç önemli değil. allah istersen şu an bir deprem meydana gelir ve. seni o oturduğun yerin dibine sokar. bırak sen o depremlerin oluşumunu falan. hikaye hepsi kızım.hiç kuran okumamışsın sanırım. büyüklerinden sana kuran okumalarını iste. belki depremler neden meydana geliyor anlarsın.aklında başına gelir ozaman
- +1 yıl
acıdım inan sana çok cahil kalmışsın ben inanışsız biri filan değilim bak sana bir ricada bulunacağım adam gibi ol da şu gizliden bir çık önce yoksa seni kimse gale almaz oradan sadece fino gibi seslenirsin
Soran+1 yılya bak ben sorumu sordum. ters cevap yazan sendin. soruyu sorma amacım günah olmasıydı.ne diye bu noktaya kadar getirdin konuyu. canım arkadaşım. herşeyin yaratıcısı allah değilmidir. allah istese heryeri tuzla buz yapamazmı.lütfen buna bari karşı çıkma. ben bunu kastettim.ayrıca fino falan ayıp oluyo arkadaşım. lütfen. hem ben sorularımın çoğunu gizli olarak sorarım ki. seni kırdıysam özür dilerim.kusuruma bakma
- +1 yıl
benimde anlatmak istediğim bu zaten kimseyi rahatsız etmek filan değil.ama bir gerçek varki dünya üzerindeki bütün doğa faaliyetlerinin nedenleri açıkca ıspatlamış. galile bile doğru bildiği bir teori yüzünden öldü.bazı şeylerin bilinmesi için kain olmak gerekmiyor ama.
Soran+1 yıltamam arkadaşım haklısın. özür dilerim sendende
- +1 yıl
özüre gerek yoktu bir sohbet olarak görebilirdin .alındınmı yoksa
Soran+1 yılcahil ve fino demene alındım. ama bende sana cahil dedim. özür dilerim gerçekten. milleti kıracak bir kişiliğim yoktur aslında. ama kırarsamda özür dilemesini bilirim. kusuruma bakma lütfen
- +1 yıl
ama nihayet bir yerde birleştik artık tartışma yok tamammı.kızlar ne giyerse giysin erkeklerde bunda özğür tabi bir dost kazanmak her şeyden önemli
Soran+1 yılevet çok haklısın arkadaşım. ama gerçekten ben sinir oluyorum erkeklerin bir çoğuna. çünkü kız kardeşimde giyiyor öyle yalan yok. ve erkekler öküz gibi bakıyorlar. çok rahatsız oluyorum
- +1 yıl
keşke bu konuları kakşılıklı konuşabilseydik
insanın yaşantısında bir özgirlük vardır.kardeşinde olsa başka biride olsa saygılı olmak gerekir sen aile terbiyeni o şekilde almışsındır o düşüncenı savunursun ama başkaları aynı olmayabilir saygı ve sabır dünyada en büyük nimettir. hani demişlerya söz gümüşse sukut altındır. bizde sukut edelim o zaman
Soran+1 yılaynen haklısın arkadaşım. bu arada biz neden tartışmışız okadar ya. şeker gibi kızmışsın sen :)
- +1 yıl
aşkım ben yaa ne kızı ablanım sizleri germek hoşuma gidiyor biraz. şu anda nemlendi gözerim biliyormusun.teşekkür ederim saygına
Soran+1 yılasıl ben teşekkür ederim. ama pek bişe anlamadım. aşkım ben yaa ne kızı ablanım derken ?
La dar giyme,tayt giyme oran buran belli oluyo , beyaz giyme için gözüküyor, etek giyme altın açılıyor ne giyicez biz he ? niye herşeyin sizin için oldgunu düşünüyorsunuz ki .
35 Yorumla
Soran+1 yıletek olabilir. pantalonda olabilir.herşey olabilir. ama dar pantalon.gerçekten afedersin orkidinize kadar belli oluyo.benim için sorun değil. nasılsa hayvan gibi bakmıyorum ben.ama nekadar sapıklar kişiliksizler var biliosunuz.hemde günaha giriyosunuz.biraz bol pantalon giyseniz daha hoş olmazmı sence arkadaşım
Soran+1 yılaslında ben günah olduğun için açmıştım bu soruyu arkadaşım.çok günaha giriyosunuz.bu dünya geçicidir.hesabını sormazmı allah sizden
Herkes içinde kendini rahat hissettiği seyleri tercih eder en azından çoğunluk.
Bu da illa erkeklere(genelleme yapmıyorum yarası olan gocunsun) malzeme çıkartıyor anlamına gelmez .45 Yorumla
Soran+1 yılama günah be arkadaşım. bu dünya geçici. rüyadasın şuan.gözlerini açtığında herşey çok geç olacak unutma
- +1 yıl
o zaman çıplak gez daha rahat olur
Soran+1 yılne diyeyim. allah herzaman doğru yolu göstersin inşallah
Neden bakmak zorundasın kafana silah mı dayıyorlar? Yere bak önüne baka sağa sola bakma görmezsin.
26 Yorumla
Soran+1 yılaçık g.te herkes bakar diye bir söz vardır bilirsin
Soran+1 yılama oranın buranın belli olmasıda günahtır bilirsin.sizin afedersin kıçınıza bağladığınız orkidi kimse görmek zorunda değil.açıkça bana çok iğrenç geliyor.ayrıca soruyuda günah olduğun için açmıştım. umurumda olmaz oranız buranız.isterseniz çıplak gezin. ben yolumdan şaşmam
Soran+1 yılneyse arkadaşım.bir soru sordum.tartışmayalım lütfen
Kızlar oldukları için doğalarında var gösteriş ve beğenilme ... Daha cok merak ediyorsan tasarimcilara sor. Birde plaj larda herkes pantolondan daha açık şeyler giyiyor ama istisnalar dışında kimse ilgilenniyor neden? Düşün bi
00 Yorumla
+1 yılÖff bi git lütfen.
Yorumlarını okudum ''Laf atarlar tabi'' yle başlamışsan, ''böyle giyinirseniz tabi tecavüz ederler'' e ramak kalmış demektir.
Adam ol bakma, girme günaha.. Günaha giren kızlar için de dua et.
Hadi selametle..01 Yorumla
Soran+1 yılbunu senin gibiler için demiştim. nasılsa meraklısın. seninde işine geliyor oralarını buralarını açmaları. sizin gibiler yüzünden bu hale geldi bu dünya zaten. allah sizi bildiğin gibi yapsın.başka hiçbişe demiyorum
Bunun bence herkez farkinda bende iclerinde tabiki ama seytan isde dürtüklüyor malesef
13 Yorumla
Soran+1 yıluymamak lazım o lanet şeytana işte. allah doğru yoldan ayırmasın inşallah
Soran+1 yılaminn aminn
Giyemezmiyiz! sen başka bir yere bak.şuç sende bakıcak yermi yok!ojelere bak şaça bak ayakkabıya bak dirseğe bak.Sonra kızın babası abisi felan görcek.2hafta acilde yatıcaksın degermi yani
13 Yorumla
Soran+1 yılbakmıyorum zaten canım. günah olduğu için açmıştım soruyu. yanlış anlama lütfen. hatta ojesine saçına bile dikkat etmem öyle yolda yürürken. ben yoluma bakarım
Soran+1 yıl:) yaa evet
Bakmak zorunda mı kalıyor? Abazanlığınıza artık yeni kılıf bu mu? Bakma kardeşim zorunda mısın yaa?
56 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum.
Soran+1 yılben zaten işim yok. milletin kıçına bakacam. kendim için yazmadım soruyu. günah olduğunu çaktırmak istedim.yalanmı kardeş
- +1 yıl
+++ katılıyorumm
+1 yılbi de kuyruk sokumuna dövme yaptırıyolar sorma gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılmerak etme kardeş. öteki dünyada yapacaklar o dövmeyi onlara
Bir de mini etek giyinip o eteği çekiştirmiyorlar mı?
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın. ne yazıkki bu dünyanın gerçek olduğunu sanıyorlar.uyandıkları zaman çok geç olacak herşey için
Git kopruden atla yorma bizi.
411 Yorumla
Soran+1 yılgünah keçileri
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılyaa. uykudan nezaman uyanacağın hiç belli olmaz
Soran+1 yılşuan rüyadasın. uyandığın zaman belli bir yere itecekler seni zaten yorma kafanı
Soran+1 yılilk önce siz ölünki. erkekler günaha girmesin daha fazla
Soran+1 yılherkestende özür dilemesini bilirim ama. sendende özür diliyorum. tartışmaya gerek yok. bir soru sordum okadar.sende kusuruma bakma
siz neden kıllı iğrenç göğsünüzü sergiliyrsnz
216 Yorumla
Soran+1 yılben sergilemediğim için sorun olmuyor
- +1 yıl
:D:D
- +1 yıl
erkek adamın göğsü kıllı olur
- +1 yıl
kesinlikle :D
Soran+1 yıltamam onlarıda sorgulayalım yani. ne varki. neden göğsünüzdeki iğrenç kılları millete gösteriyorsunuz arkadaşlar. ayıp değilmi yani. tamam oldumu arkadaşım :)
Soran+1 yılaa neden olmamışki :)
Soran+1 yılo soruyuda sen yap yani :) bak seni bir erkek olarak destekliyorum :)
Soran+1 yılyani dimi :)
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakan bakar arkadaşım herkes özgür sonuçta.öbür dünyada her koyun kendi bacağından asılıcak sonuçta herkes farkında olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
haklısın ,bakma sen boşver..
15 Yorumla
Soran+1 yılhelal arkadaşım.beni anlayan çıktı nihayet.benim zaten işim olmaz. ama günah olduğu için yazdım soruyu.neden diye
Soran+1 yılsüpersin arkadaşım ne diyeyim
Soran+1 yıleyvallah kardeş:)
Cinsellik konusunda 658 cevap paylaştı. Aklın ordaysa hep bakarsın,
12 Yorumla- +1 yıl
sana gösterilecekde sen bakmıcan ha.sende bakarsın erkeksin. nefis meselesi ama aynı ortamda da bulunmamak gerekir.soran bunu demek istedi sanırım.yoksa tabi herkes kendi günahından sorumludur ama sebepde olmamak gerekir.aklın orda olmasa da aklın oraya kayar
Soran+1 yılçişem aynen arkadaşım. beni anladığın için teşekkürler
kot giyiyorum sorun olmuyor:D
13 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilir.ama çok dar olmamak şartıyla
Soran+1 yıleyvallah kardeş :)
E daha ne istiyosun işte?
02 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum kardeş. ondan açtım soruyu.amaçları ne diye merak ettim. çok günah. bir kızın saçının bir telini erkeğin görmesi bile nekadar büyük günah sende bilmiomusun
Erkek bakmak zorunda kalıyor ha. Komiksiniz valla.
00 Yorumlacehennemliksin istemeden
13 Yorumla
Soran+1 yılsizlerin yüzünden
Soran+1 yılneden peki
Sen bak diye tabiki. Ama delikanlysan bakma!
00 YorumlaDaha nelerden tahrik olacaksınız merak içindeyim.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılzinhar caiz değildir,
00 Yorumla
+1 yılsen sor diye
04 Yorumla
Soran+1 yılevet senin gibilerden bahsetmiştim işte. neden neden.kendiniz günaha giriyosunuz.düşünmüomusunuz öteki dünyayı. erkekleride günaha sokuosunuz. yanacaksınız.bir kızın saçının telini bir erkeğin görmesi bile çok büyük günahtır. unutmayalım
- +1 yıl
Bırak da bunları ben düşüneyim.Ayrıca oramı buramı belli edicek şekilde de giyinmiyorum.
Soran+1 yılozaman yarası olan gocunur diyeyim arkadaşım.sen sor diye ters cevap vermene gerek yok. soruyu sorma niyetim farklı çünkü
- +1 yıl
peki.
+1 yılbakma kardeşim
21 Yorumla
Soran+1 yılbakmıyorum zaten.meraklısı değilim okadar kıçınızın. ama günah olduğunu sende biliosun.ne gereği var oranı buranı belli etmenin.okadar sapık varki dünyada. sonra p.çin biri laf attı oluyo.atarlar tabi.hem dediğim gibi çokk günahh
Gizli Üye(30-35)+1 yıldar iyidir dar
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği