Evet sosyal medyadan veya farklı şekillerde netten nasıl sohbet o noktaya geliyor hadi geldi diyelim nasıl güven oluşuyor. herkes sallıyor gibi sanki gerçeklik payı var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Netten ilişki yaşayanlar efsane mi? Gerçeklik payı yok gibi sanki herkes atıyor gibi. Özellikle bakir biri için çok mu zo?
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yasadım bn de inanmazdım.. karsıdakinin konuşmasından anlıyosun tabii görüşmen de gerekiyo
2
31 Yorumla
Soran
+1 yıl
nasıl gerçekleşti bende uzun süre konuştum bana bakireyim dedi bende ilkim olacak dedim ama bir yerde hislerim yok dedi gitme. sonra aylar sonra o kendi itiraf etti gel yapalım dışarda bir kaç defa oturlup görüştükten sorna ama demişti. sonra evlenip boşanmış hatta kuzenimin çocuğu dediği kendi çocuğuymuş ilginç yani. hatta sinirlenip iş yerinden biri ile olmuştu eğitime gittiklerinde sarhoş iken yani nasıl güven oluştu anlatır mısın ya
hımm anladım nasip olmayın olmuyor demek ki hayırlısı olsun. yaş aralığnıız doğru mu iş güç nedir? ileriye dönük bir ilişkide karşındaki erkekte aradığın özellikler neler bakir olması önemli mi mesela
Yasım 30.. bakirlik falan bakmıyorum sayılı erkek vardır 30yaş üstü o durumda. Tabii başkalarına dokunmuş olmasını kıskanırım yine de ama kriterimde yok. Samimi dürüst güvenilir sadık kültürlü zeki biri olmalı
samimi dürüst sadık olduğum için iki defa aldatılınca kendimi yalnızlığa verdim hiç olmazsa o sadık kalıyor. az da olsa bakir erkek var ama bakir kaldık da değer mi gördük dersen yok.
hep mi yalnız kalacaksın peki. nereye kadar mesela. yani normal ihtiyaçların dışında başka sevgi ait olma güvenme hissini yaşamamayı göze alabiliyor musun?
yani benim de durumum aynı aslında hatta yalnızlık oturur her gece karşımda ben susarım o konuşur sevdim de sanırım bu durumu ama bir yere kadar oluyor insan bir ruh eşi arıyor ya. gerçekten mesleğinizi merak ettim veya sizi ne bu kadar üzdü de bu yolu tercih ettiniz
Yaşadıklarım.. hiçbi zaman zaten ilgi. çeken biri olmadım. Gençken hep platonik takıldım. Bi kere açıldım da hatta olmadı. Sonra aşık da oldum o da sevmedi.. baikası aracılığıla 2 kişiyle konuşup bukuşmuştum akrabalar da vardı arada onlar da kaçtı. Ha ben de olunlu düşünmüyodum ama olsun.. öyle işte en sın aşık oldum ilk ve sondu. Çok duygusal biriyim kaldıramıyorum.
neden ilgi çeken biri olmadğını düşünüyorsun ki boş ver başkaları kaybetmiş. duygusal olmak güzel aslında ben de öyleim ve ben de çok üzüldüm kırıldım seni o kadar iyi anlıyorum ki. sadece bu kadar kendinde sorun bulma. başkalarının kaybbı boş ver takılma. ama umutsuz da olma gerçekten. neden uzak durasın ki hayata karşı hem. meslek neydi ki
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Netten ilişki yaşayanlar efsane mi? Gerçeklik payı yok gibi sanki herkes atıyor gibi. Özellikle bakir biri için çok mu zo?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yasadım bn de inanmazdım.. karsıdakinin konuşmasından anlıyosun tabii görüşmen de gerekiyo
nasıl gerçekleşti bende uzun süre konuştum bana bakireyim dedi bende ilkim olacak dedim ama bir yerde hislerim yok dedi gitme. sonra aylar sonra o kendi itiraf etti gel yapalım dışarda bir kaç defa oturlup görüştükten sorna ama demişti. sonra evlenip boşanmış hatta kuzenimin çocuğu dediği kendi çocuğuymuş ilginç yani. hatta sinirlenip iş yerinden biri ile olmuştu eğitime gittiklerinde sarhoş iken yani nasıl güven oluştu anlatır mısın ya
He bn gercek ilişki sandm sevgililk
ben de gerçek ilişki dedim sevgililk değil ya cinsel olarak anlaşıp uyuştuğun biri ile bir şey yaşadın mı? reel seks yaptın mı yani
Yaşamadm
sadece sevgili mi oldunuz yani sosyal medya mı burdan mı yoksa
İnternetten tanıştık. Ama çok görüştük buluştuk. Ailesiyle akrabalarıyla tanıştm normal ilişkiydi
ee neden devam etmedi peki. netten derken Instagram mı buradan mı?
sen yine akrabalar ile falan tanışmışsın bende öyle sevgili oldum bir yıl konuştum sonra neler çıktı neler buluşmaya gerek kalmadı bile.
Olmadı bitti.. ama güvenilir dürüst biriydi
hımm anladım nasip olmayın olmuyor demek ki hayırlısı olsun. yaş aralığnıız doğru mu iş güç nedir? ileriye dönük bir ilişkide karşındaki erkekte aradığın özellikler neler bakir olması önemli mi mesela
Yasım 30.. bakirlik falan bakmıyorum sayılı erkek vardır 30yaş üstü o durumda. Tabii başkalarına dokunmuş olmasını kıskanırım yine de ama kriterimde yok. Samimi dürüst güvenilir sadık kültürlü zeki biri olmalı
samimi dürüst sadık olduğum için iki defa aldatılınca kendimi yalnızlığa verdim hiç olmazsa o sadık kalıyor. az da olsa bakir erkek var ama bakir kaldık da değer mi gördük dersen yok.
meslek nedir
Ya o bu hikaye. Sevilen her şekilde seviliyo
yani pek sanmıyorum artık ya sevgiyi de kirletiyorlar maalesef. yani nasıl güvenecek insan bu saatten sonra söyler misin
Bilmiyorum.. ben düşünmüyorm zaten
neden düşünmüyorsunuz peki. düşünceniz ne tam olarak
Kimseyi svmeden güvenmeden kendi hayatıma bakmak
hep mi yalnız kalacaksın peki. nereye kadar mesela. yani normal ihtiyaçların dışında başka sevgi ait olma güvenme hissini yaşamamayı göze alabiliyor musun?
Bu yaşıma kadar yalnızdım hep.. olmayınca olmuyor kabullendim
yani benim de durumum aynı aslında hatta yalnızlık oturur her gece karşımda ben susarım o konuşur sevdim de sanırım bu durumu ama bir yere kadar oluyor insan bir ruh eşi arıyor ya. gerçekten mesleğinizi merak ettim veya sizi ne bu kadar üzdü de bu yolu tercih ettiniz
Yaşadıklarım.. hiçbi zaman zaten ilgi. çeken biri olmadım. Gençken hep platonik takıldım. Bi kere açıldım da hatta olmadı. Sonra aşık da oldum o da sevmedi.. baikası aracılığıla 2 kişiyle konuşup bukuşmuştum akrabalar da vardı arada onlar da kaçtı. Ha ben de olunlu düşünmüyodum ama olsun.. öyle işte en sın aşık oldum ilk ve sondu. Çok duygusal biriyim kaldıramıyorum.
neden ilgi çeken biri olmadğını düşünüyorsun ki boş ver başkaları kaybetmiş. duygusal olmak güzel aslında ben de öyleim ve ben de çok üzüldüm kırıldım seni o kadar iyi anlıyorum ki. sadece bu kadar kendinde sorun bulma. başkalarının kaybbı boş ver takılma. ama umutsuz da olma gerçekten. neden uzak durasın ki hayata karşı hem. meslek neydi ki
Kendi mesleğim öğretmenlik.. öyle ya hiçbi zaman gerçekten sevildiğimi kıskanıldıgımı hissetmedim. Alışık değilim zaten
meslektaşız bende o sevilmeyi hiç hissetmedim işte o nokta da aynyız. şu an öğretmenlk yapmıyor gibi konuştun sanki doğru mu
Evet
branş neydi peki. şu an çalıştığın işten memnun musun. nasıl birisin düşünce olarak yapı olarak anlatır msın biraz
Yani kendimi anlatmayı sevmiyorum pek. Başka bi işe girdim şu an fena değil. Normal biriyim ya güvenilir duygusal vs
burcun ne peki. yalnızlığı sohbet ile paylaşmak ister miydin seni rahatsız etmeyecek ise. sohbet ile tanımak isterdim kendim gibi olan bu kişiyi
Dertleşmekstersen dinlerim
olur iyi gelir yalnızlığmıza diye düşünüyorum ben de. gizliden çıkarsan mesaj atabilirim ya da sorumu beğenirsen
Efsane olmak için aşk gerek