Cinsel Yaşam Kuaföre bikini bölgemi aldırtmak için gitsem seks yapıp yapmadığımı anlayabilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bikini bölgesini aldırtmaya gitsem seks yapıp yapmadığımı anlayabilir mi kuaför nasıl anlar? Güncellemeler+1 yıl Soruya soruyla karşılık vermeyin, adam gibi soru sordum cevap istiyorum Kuaföre bikini bölgemi aldırtmak için gitsem seks yapıp yapmadığımı anlayabilir mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kuaförün derdinin onu tahmin etmek olacağını düşünmüyorum 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayrıntılı incelerse bir de çok şeyler görüyor bir sürü insan gelip gidiyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kızlık zarından anlıyorsa, cinsel ilişkiye girip girmediğini de anlar ancak neden baksın ki o bölgeye, orada işi yok. Vulvanın yapısına bakarak anlayamaz çünkü sanılanın aksine bekar-evli fark etmeksizin şekiller farklı farklı olabilir. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aynen parmağını içine sokup şöyle bi döndürüyor cahil kardeşim 2 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. gorur gormez anlar. zaten kullanilmis ile kullanilmamis bir olur mu sen dusun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum işte Yorumla hasegec +1 yıl anladim. istersen bunu bi tartisalim orneklerle ne dersin? Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/tUwhgeZLeok 0 0 Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Bu yaşa gelmişsin Tabii ki belli olur sen bilirsin ne olacak sanki O da mı istiyor 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Aralayip icine bakarsa anlar da yani anlarsa anlasin kime ne ki 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bakmaz bile oraya. Günde 20 müşteri geliyordur, Üstelik jinekolog da değil o.. 0 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Konum at kuaför olarak ben geliyim söz sorgulamam lkslkslfds 0 0 Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Evet orandan örnek alıp kriminal labaratuvara gönderiyorlar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok komik Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Senin sorun daha komik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :) nasıl bi kuaföre gidiyorsun 😃 işi gücü yok mu diye sor bide ikincisi ona ne yani :) 0 0 Yorumla
sedat1aslann Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Anlar çünkü o gunde kaç tane görüyor evli bekar farkı çok iyi anlar 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı Yorumla sedat1aslann +1 yıl Evet senin ki portlemiş mi Yorumla sedat1aslann +1 yıl Kuafor tanıdıgın mı Yorumla Soran +1 yıl Tanıdık mahalle kuaförü 😆 Yorumla sedat1aslann +1 yıl Anlar ve butun mahalle kadınlarının haberi olur Yorumla Soran +1 yıl 🤭🤦🏻♀️😁 Yorumla sedat1aslann +1 yıl 😋😋 Yorumla
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Nerden anlasın belirgin izler yok ise anlamaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gevşeme yayılma vs gibi kriterlerden belki ama bekar olanlarda da aynı durum var diye biliyorum anlayabilir mi acaba Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Anlar ve anında seni yargılar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlar Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Nasıl anlasın ya alttan konrol etmiyorlar😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dudak şeklinden yayılışından vs ne bileyim anlar mı acaba Yorumla Libidinous +1 yıl Yok ya arabamı bu vurukırı belli olsun. Öyle açık kalmazya bu işibitince kapanır😂deli ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl genişlemiş mi kontrol ettin mi zarı kontrol edebilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zarı nasıl görecek görülecek yerde değil ki derinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlasa ne olur ki Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayir jinekolog anlar 0 0 Yorumla
Delimine00 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Anlamaz bence, ya da anlasın nolcak ki? 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hangi pozisyonlarda yaptığını bile anlar 0 0 Yorumla
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kadın değilmi ona ne he ailecekmi gidiyonuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl dudaklar bükülmüşse anlayabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bükülmüş derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben şimdi sana bunu nasıl anlatayım anlaman lazımdı Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. anlayamaz da ilgilenmez umrunda olmaz 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anlasa ne işine yarayacak 0 0 Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Anlar tabi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl peki Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesin anlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlar peki Yorumla OphelianinAsigi +1 yıl Buraya nasıl yazayim Yorumla
EssMeeR000 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 73% +1 yıl Anlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla EssMeeR000 +1 yıl Şeklinden Yorumla Soran +1 yıl Şekil mesela Yorumla EssMeeR000 +1 yıl İyy Yorumla
demekoyle27 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Anlamaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla demekoyle27 +1 yıl Bakılınca anlasillmmaz çünkü Yorumla
Sananebe355 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Anlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl 🤔kriterleri neler olur Yorumla Sananebe355 +1 yıl Folloş olmustir Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne alaka ya koskoca insansın 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Anlamaz MK 0 0 Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl O an ne ki 0 1 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Hayat senin hayatın neden sorgulasın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaptın mı 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes göz ile anlasa bunun muayenesi olmazdı Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı da ilkler için anlaşılmayabilir birkaç kez yapmış kişininki anlaşılır mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele geçelim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani çok defa mı oldu senin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Kuaförün derdinin onu tahmin etmek olacağını düşünmüyorum
Ayrıntılı incelerse bir de çok şeyler görüyor bir sürü insan gelip gidiyor
Kızlık zarından anlıyorsa, cinsel ilişkiye girip girmediğini de anlar ancak neden baksın ki o bölgeye, orada işi yok. Vulvanın yapısına bakarak anlayamaz çünkü sanılanın aksine bekar-evli fark etmeksizin şekiller farklı farklı olabilir.
Aynen parmağını içine sokup şöyle bi döndürüyor cahil kardeşim
gorur gormez anlar. zaten kullanilmis ile kullanilmamis bir olur mu sen dusun?
Bilemiyorum işte
anladim. istersen bunu bi tartisalim orneklerle ne dersin?
Bu yaşa gelmişsin Tabii ki belli olur sen bilirsin ne olacak sanki O da mı istiyor
Aralayip icine bakarsa anlar da yani anlarsa anlasin kime ne ki
Bakmaz bile oraya. Günde 20 müşteri geliyordur, Üstelik jinekolog da değil o..
Konum at kuaför olarak ben geliyim söz sorgulamam lkslkslfds
Evet orandan örnek alıp kriminal labaratuvara gönderiyorlar.
Çok komik
Senin sorun daha komik
:) nasıl bi kuaföre gidiyorsun 😃 işi gücü yok mu diye sor bide ikincisi ona ne yani :)
Anlar çünkü o gunde kaç tane görüyor evli bekar farkı çok iyi anlar
Mantıklı
Evet senin ki portlemiş mi
Kuafor tanıdıgın mı
Tanıdık mahalle kuaförü 😆
Anlar ve butun mahalle kadınlarının haberi olur
🤭🤦🏻♀️😁
😋😋
Nerden anlasın belirgin izler yok ise anlamaz
Gevşeme yayılma vs gibi kriterlerden belki ama bekar olanlarda da aynı durum var diye biliyorum anlayabilir mi acaba
Anlar ve anında seni yargılar
Nasıl anlar
Nasıl anlasın ya alttan konrol etmiyorlar😂
Dudak şeklinden yayılışından vs ne bileyim anlar mı acaba
Yok ya arabamı bu vurukırı belli olsun. Öyle açık kalmazya bu işibitince kapanır😂deli ya
genişlemiş mi kontrol ettin mi zarı kontrol edebilir
Zarı nasıl görecek görülecek yerde değil ki derinde
Anlasa ne olur ki
anladı diyelim nolacak ki
Hayir jinekolog anlar
Anlamaz bence, ya da anlasın nolcak ki?
Kuaför medyum değilse anlamaz 🙂
Üstünde s*kildim yazmıyorsa şayet…
hangi pozisyonlarda yaptığını bile anlar
Kadın değilmi ona ne he ailecekmi gidiyonuz
nereden anlayacak yahu
dudaklar bükülmüşse anlayabilir
Bükülmüş derken
Ben şimdi sana bunu nasıl anlatayım anlaman lazımdı
Anlamaz ki onu doktor bile anlamaz
anlayamaz da ilgilenmez umrunda olmaz
Anlasa ne işine yarayacak
Kuaföre mi gidiyorsun üroloğa mı
Anlar tabi
Nasıl peki
Kesin anlar
Nasıl anlar peki
Buraya nasıl yazayim
Anlar
Nasıl
Şeklinden
Şekil mesela
İyy
Anlamaz
Neden
Bakılınca anlasillmmaz çünkü
Anlar
Nasıl 🤔kriterleri neler olur
Folloş olmustir
Ne alaka ya koskoca insansın
Ne alaka
pembelesmişse anlar
Anlar tecrübeli ise
Anlamaz MK
Anlasa ne olacak
Yaptin yani
O an ne ki
Hayat senin hayatın neden sorgulasın
Yaptın mı
Herkes göz ile anlasa bunun muayenesi olmazdı
Mantıklı da ilkler için anlaşılmayabilir birkaç kez yapmış kişininki anlaşılır mı
Özele geçelim mi
Yani çok defa mı oldu senin