Mastürbasyon yapmayan kızlar var mı?
Ben yapmıyorum mesela. 19 yaşındayım.
Ben yapmıyorum mesela. 19 yaşındayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hala millet anlamıyor... bir bayanın anotomisi ile bir erkeğin anatomisi birbirinden çok farklı olduğunu. bayanlar masturbasyon yapmadığını sanır ama masturbasyon sadece tek vajinaya dildo sokmak veya klitorisi uyarmak değildir. bir bayanın haz bölgeleri erkeklerinki kadar dar değil. erkeklerinkisi penis başı çevresinde toplanmışken bayanınkisi göğüse kadar uzanabilir. bir de bayanlar yapmaz ve bunun 2 nedeni vardır. 1. neden korku. çünkü kızlık zarım bozulur korkusu, klitorisimi uyarırken bir de bakmışım vajinama bir şeyler sokmuşum felan.. diğer bir nedeni ise bayanlar erkekler kadar ihtiyaç duymaz. erkeklerin vucudu meni salınımı yapar ve bir erkek istese de istemese de masturbasyon yapmak zorundadır. ama bayan bu şekilde değil..
Ama erkekler meniyi atması gerektiginde bu uykuda oluyor zaten. Yani atılması için mast yapma zorunluluğu yok. Bence kız erkek fark etmez cinsellik ihtiyaç değildir istektir.
doğru kızlar erkekler gibi değil. %30 civarında kız yapmıyormuş,
mesajını ilk gördüğümde altdaki ben yapmıyorum yazısını okumamiştim ve verdiğim tepki aynen şuydu ( hah işte süper bir soru acaba yapmayanlar varmı) demiştim ama sende yapmıyormuşsun sana sormalı bence... kızlar kendi aramızda bu konuyu konuşmayız erkekler kadar uluorta söylenmez bayanlarınki o yüzden bilemeyiz sanki söylersek çok ayıp gibi bize sorsalar bizde yapmıyoruz deriz ama işin gerçeği tabiki yapıyoruz :) ve bunun doğal birşey olduğunu unutuyoruz... :)
o nedir ?
hiç yapmadım , yapmam da .
+1
yaş16 normal
Cevap
10Cevap
ben 24 yaşımda yapmaya başladım oda erkek arkım sürekli kendini tanı dokun belki daha hassas bir noktan vardır benim bulamadığım falan filan demesiyle ve çok zor yavaş yavaş oldu ve şuan çok zevk alıyorum. Yai 19 yaşında olup yapmaman normal herkes 18inde başlıcak diye bir şey yok bence zamanla sende bu zevki tadıcaksındır ama yinede sevdiğiniz bi erkeğin yerini asla tutumuo
ya resmen atıyorlar cool kız havaları ben yapmam havaları bi de utanan tipler var erkeklerinki gibi legal bir durum değil sonuçta inanma yardıra yardıra yapıyorlar ;)
Cinsellik hayatımda ön planda değil.Yapmıyorum .Denemedim de..
mastürbasyona gerek yok... kişilik zedelediğni duymuştum... onun yerine sevgiliyle birşeyler yapmak daha mantıklı ..
o eksileyenlere benden bi ... . .. . . . . ..
öyyttt noluyozz lan.. bize terss öyle birşeyler... :DD
yapacak olursam bi gün die söyledim.. daha mantıklı ..
ben ayda bir ya da iki yaparım pek de bir şey anlamam ve sonunda hep kendimi kötü hissederim.. hatta hıçkıra hıçkıra ağlarım neden böyle oluyorum bilmiyorum :( ama sevgilimle yaptığında hem zevk alıyorum hem sonrasında duygusal problem yaşamıyorum
yapmayan da var. ama emin ol yapanlar daha çok. saklıyolardır.
14 yaşimda başladim şu an 20 yasindayim ve hala devam edecegim evlenene kadar yoksa duramam atlarim adamlarin ustune
ne demek ihtiyaç değil ya tabi ki kadınlar için de ihtiyaç ama sorunca yapmıyorum diyorlar
Denemedim bile
Onu geç yapmayan erkek de var? Sonuçta günah olarak geçiyor
O kadar ihtiyaç duyacağımız birşey değil ama yapıyorlardır elbet, meraktan da oolsa denemişlerdir diye düşünüyorum.
illaki vardır.. yani benim tercihim kızların yapmamasından yana...
ben hiç öyle bir ihtiyaç duymuyorum mesela
gercekten sevındım.. o kadar kendını zorlayan o işi yapan bayanlarıda pek anlamıyorum doğrusu.. bi bayana yakıstıramıyorum galıba ..
acele etme, mutlaka yapacağın bir an gelir, sende memnun kalırsın...
gerçekten yapmamışsan birazdaha bekle eşinle birlikte ilk boşalmanı gerçekleştir, asla unutmazsın
peki neden yapmıyorsun hiç cinsel istek duymuyor musun
10 yaşında başladım 9 senedir yapıyorum
afferim sana bu yaşta hala yapmıyon tebrikler
yaaaaaa :( hergün yapiom utnç verici valla ya :(
iide herkez 18 falan yaşnda başlmş ilk oklda başladm ya :( töbe töbe
Cok erken baslamissin :( kendine cok zararli..
:( he yaz nsl örendysem ilk okulda bunu
yok canım artk yapmıom grckte yapiorum o yüzdn ihtiyac dymuorum ama cok küçkn başladmm :) 10 yaşnda falan :)))))))))))))
8 yaşımda başladım yaklaşık 10 yıldır yapıyorum :O
Uykum yok :(((
vardır yapmayan elbette.
nedense hiç bir kız yapmıyor!
Var
Yok ama ihtiyaç da yok
+1
Aseksuelsin
tanıdıklarım var:D
yapmıyorum.
Ne güzel.
burcun ne senin