Bundan ne ders çıkarmam gerek lütfen okur musunnuz🥺😔?

Normalde nickim abaza nicki olsa da dinime düşkün biriyim 2 haftadır Hatice diye biriyle konuşuyorduk ve beğendiğim biriydi pek çok özelliğimiz uyuşuyordu, dün wp ye geçtik işte ama dün ne oldu bana bilmiyorum bir anda fetsimer ve fanteziler hakkında konuşmaya başladık cidden bana ne oldu bilmiyorum cinsel bir dürtüyle sohbet oraya evrildi ve konuştuk baya ona anlattığım kişinin tam tersi biri gibi davrandım bu sabah bana 30 yaşında bir anonim hesap gibisin diyip engelledi beni görmemişti daha önce
Gerçekten çok çok üzgünüm farketmeden neden kendimin dışında konuştum onunla yemin ederim bilmiyorum o an noldu bana bilmiyorum çok ca başka bir hesaptan özür diledim resmimi kimliğime kadar attım ama yine engelledi haklı olarak zor güvenen biriydi güvenini boşa çıkarmış oldum 🥺 şu an çok çok üzgünüm ama bir fayda etmez. Bu saatten sonra Hatice için yapabileceğim bir şey var mı güvenmesi için falan ne olur olsun 🥺😔?
Bundan ne gibi bir ders çıkarmalıyım?
Ben böyle bir müslüman değildim kendimden utanıyorum 😔 nasıl eski haline dönerim
Bundan ne ders çıkarmam gerek lütfen okur musunnuz🥺😔?