Selamlar; Manisa merkezde burada oturanların bildiği bir Bozköy mesire alanı ve göleti var. Burada birbirinden baya mesafeli üzerleri ahşap tenteler ile kapatılmış piknik masaları var. Ailemle kahvaltı yapıp kent ormanının temiz havasını almaya gittik. Yaklaşık 100 MT ileride (sanırım onlar görünmediklerini sanıyorlar) genç bir çift sürekli öpüşüp birbirlerinin özel bölgelerine dokunup duruyorlardı. Hızını alamayan kadın bir anda sevgilisine oral seks yapmaya başladı. Valla ne yalan söyliyim oturup izledim:)))
Siz açık alanda bu şekilde bir kaçamağa nasıl bakıyorsunuz? Yorumunuz nedir? Bana hem çok tahrik edici geldi hem de biraz utanç verici.
Siz açık alanda bu şekilde bir kaçamağa nasıl bakıyorsunuz? Yorumunuz nedir? Bana hem çok tahrik edici geldi hem de biraz utanç verici.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de daha dğn Ankara’nın çok büyük bir parkında yürğyüş yaparken ağaçlık ve kuytu bir köşede benzer bir durumu gördüm. Kız oğlana oral yapıyordu ama durup izlemedim. Görüp geçtim.
Eşimle bazen deniyoruz ama tabi insanların görebileceği yerleri tercih etmiyoruz pek.
Heyecan verici bi deneyim bence
Bence de öyle.
Izlemen daha komik 😄
Neden?
Ayıp izlemeyin görseniz de
Sadece sen mi gördün peki
Mutlaka görenler olmuştur da ben kendi gördüğümde ilgiliyim hocam
Yok, aile ile gittuginizi söyleyince yaşı da göz önüne alınca, eşiniz de gördü mü demek istemiştim:)
belki de izlenme fantezileri vardır.
ahahah güzelmiş ya güzel fantezi