Bazı erkeklerin çok hoşuna gitse bile bazıları beğenmiyormuş. Sizce nasıl? Kötü mü böyle bir şey, saçma mı ya da komik mi? Sizin hoşunuza gider miydi? Hanımlar siz kullanıyor musunuz?
Erkeklere zaten çok da benzemiyorum. Neden sevmediğime geleceksek ben sade şeyleri severim. Misal jartiyer olsun fazla dantelli tüllü şeyler olsun onları da sevmem. Hatta seksi gecelik kategorisinden çoğu şeyi sevmem. Hani istek direk kaçar.
Çok Garip, bana komik geldi sadece o yüzden çok hoşlanmadım. Babam sizin gibi benim, nadir olsanız da erkeler arasında var sizin gibi düşünen insanlar.
Babanı merak ettim şimdi. Ya ben sevdiğim kadının normal halini severim arkadaş. Hani zaten onu istediğim için sevmişimdir. Ek olarak bu tarz normalde giymediği abuk sabuk şeyler giyerse soğurum. Normalde bu tarz şeyler giyip cinselliğe çok düşkün kadını ise zaten sevmem. Bu düşkünlükten kastım isteyen tarafın o olması değil yanlış anlaşılmasın. Hayatı boyunca ilk adımı hep karşı taraftan görmüş biri olarak onun istemesi hoşuma gider bilakis ama istiyor diye bu tarz olmadık giysilere sırf benim için başvurmasın. Güzel bir sütyen külot takımı ya da göze hoş gelen abartısız bir gecelik hatta yerine göre atlet ile şort bile çok daha pozitif etki yapabilir bunlara kıyasla.
Böyle dantelli şeyleri abartı bulduğunu biliyorum, bu kadar uç şeyler zaten yok annem kaç yaşında kadın 😅 Ama sizin dediğiniz gibi daha sade ve günlük şeyleri hoş bulduğunu biliyorum. Kendi de basic biridir zaten. Anladım sizi, genel olarak abartılı şeylerleden hoşlanmıyor ve doğallık seviyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ben pek sevmiyorum kullanmıyorum da. İkincisi en fazla olabilir. Diğeri boş. Giymesem de olur ilkini yani.
Görünce gülesim gelir sanki ya😬ama boncuklu daha güzel en azından😂
Bana da komik geldi ama çok alan olmuş 😂😂 herkesin eşi bayılmış. Trendyolda yorum okuyorum 2 saattir 😂😂
Zaten biz erkekler ne giyse waoww diyoruz yorumlara şaşırmamak gerek😂
Ben hiç aramam ve itici gelir genelde. Boncuklu fena değil aslında.
Tamamen açık olması değilde tam vajina kısmının transparan olması daha seksi, ben eşime öyle alıyorum
Bence çok güzel giyerim ben ama sevgilim istemiyor
Boncuklu olan daha güzel
Onun yorumları daha iyi zaten, boncuklar da fonksiyonel yazmışlar hanımlar hep
Benim hosuma gitmiyor
Niye
Bilmem
Ben sevmezdim. Hani isteğim direk kaçar görsem.
😂😂 neden?
Komik mi geldi size? Çok beğenen erkeler de var yorumlarda bazı erkekler çok güzel yazmış
Erkeklere zaten çok da benzemiyorum. Neden sevmediğime geleceksek ben sade şeyleri severim. Misal jartiyer olsun fazla dantelli tüllü şeyler olsun onları da sevmem. Hatta seksi gecelik kategorisinden çoğu şeyi sevmem. Hani istek direk kaçar.
Çok Garip, bana komik geldi sadece o yüzden çok hoşlanmadım.
Babam sizin gibi benim, nadir olsanız da erkeler arasında var sizin gibi düşünen insanlar.
Babanı merak ettim şimdi. Ya ben sevdiğim kadının normal halini severim arkadaş. Hani zaten onu istediğim için sevmişimdir. Ek olarak bu tarz normalde giymediği abuk sabuk şeyler giyerse soğurum. Normalde bu tarz şeyler giyip cinselliğe çok düşkün kadını ise zaten sevmem. Bu düşkünlükten kastım isteyen tarafın o olması değil yanlış anlaşılmasın. Hayatı boyunca ilk adımı hep karşı taraftan görmüş biri olarak onun istemesi hoşuma gider bilakis ama istiyor diye bu tarz olmadık giysilere sırf benim için başvurmasın. Güzel bir sütyen külot takımı ya da göze hoş gelen abartısız bir gecelik hatta yerine göre atlet ile şort bile çok daha pozitif etki yapabilir bunlara kıyasla.
Böyle dantelli şeyleri abartı bulduğunu biliyorum, bu kadar uç şeyler zaten yok annem kaç yaşında kadın 😅
Ama sizin dediğiniz gibi daha sade ve günlük şeyleri hoş bulduğunu biliyorum. Kendi de basic biridir zaten.
Anladım sizi, genel olarak abartılı şeylerleden hoşlanmıyor ve doğallık seviyorsunuz.
evet ama günlük kullanımda rahat olmaz
ne desem bos kadinina bakar
Fantezi meselesi sevende olabilir sevmeyende
Güzel aynısından aldım.
Çamaşıra pek takılmam içindeki beni ilgilendirir
Çok itici
Neden? Hayat kadınlarına benzettiğiniz için mi itici buldunuz?
Konu kadının meslek tercihi değil
Erojen bölgelerin iç çamaşırı noktasında odak noktası olarak görmeyi sevmiyorum
Anladım, farklı bir bakış açısı. Bazı kimseler bu nedenle itici bulduğunu belirtmişti acaba o yüzden mi diye sormak istedim. Teşekkürler 😃
Görüşler farklı olabiliyor 🙏🏼🙏🏼
Rica ederim
Harika görünüyor giyen var mı acaba
Çoook. Trendyol yorumlarına baktım biraz önce giymeyen yok gibi
Ben hiç görmedim karşımda giyen olsa harika olurdu
Trendyolda çok var alabilirsiniz partnerinize
Partnerim yokki alım olsa alırdım tabi
güzel direk yalayabiliyorusn
Güzel bence.
Oldukça seksi
Yerine gore
Biz kendimiz aciyiruz