İki tarafta aslinda ayrilacagi kesin gunler bekliyorsa bence iki tarafta istedigini hapabilir zaten yakinda olmayacak ama belki resmiyette bitene kadar beklenebilir
Aynen abim onun hakkını eline verecekte daha beklıyoruz boşanma evrakını alayımda kurtulayım! Yanlış insanı sevmek işte ! İlk sevgilimle evlendim hayalimdekş gibi çok sevdim filmlerdeki gibiydi sandım ki filimlerdeki mutsuz sonla bitti! Kavga etmedik hiç en son kavga etmeden bitti!
Kurtulduğuna bakacaksın o zaman. Zararın neresinden dönersen kardır. Ötesini düşünme bir gereksiz için canını sıktığına bile değmez. Adam kaçıyor sen sanal seks yapınca aldatmış oluyor muyum diyorsun. boş ver böyle de ince düşünme. Sen sanal yaparken o başkasıyla çatır çatır gerçeğini yapıyor
Biz aynı evi paylaşmadık yani bakireyım diyebiliriz! Nişanlılık oldu hep ilgilidi aşırı ilgili aşk rvlşlş yaptık zaten ! Ama yalan aşk boştu! Adam narsist bence
Eğer kalbin rahatsa zaten alakan kalmadığını geri dönüşü olmayacağını biliyorsan aldatma denilmez ama hala bir umut varsa karşı taraf sana bağlıysa sayılabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ortada ne varki aldatacaksın zaten boşanma aşamasındasın
İki tarafta aslinda ayrilacagi kesin gunler bekliyorsa bence iki tarafta istedigini hapabilir zaten yakinda olmayacak ama belki resmiyette bitene kadar beklenebilir
Aldatma sayılır ama kanıtlaması gerekir belge olması lazım konuyu biraz açarsan yardımcı olurum
Bende boşanma aşamasında fiziksel seks yaptım. Eşim de aynı şekilde
Odamı başkalarıyla yaptı?
Aynen ikimiz de farklı kişilerle yaptık
Sen sadece sanal mı yaptın
Evet!
Ben bakireyım zaten okadarında gerçeyıne karşıyım
Evliyim dememiş miydin bakireyim derken?
Yani dğğüne yakın nikah yaptık aynı evi paylaşmadan ayrılmaya karar verdik damat kaçtı
Aa üzüldüm senin adına. Sen ne yapsan bu adama mübah hiç kafana takma
Aynen abim onun hakkını eline verecekte daha beklıyoruz boşanma evrakını alayımda kurtulayım! Yanlış insanı sevmek işte ! İlk sevgilimle evlendim hayalimdekş gibi çok sevdim filmlerdeki gibiydi sandım ki filimlerdeki mutsuz sonla bitti!
Kavga etmedik hiç en son kavga etmeden bitti!
Kurtulduğuna bakacaksın o zaman. Zararın neresinden dönersen kardır. Ötesini düşünme bir gereksiz için canını sıktığına bile değmez. Adam kaçıyor sen sanal seks yapınca aldatmış oluyor muyum diyorsun. boş ver böyle de ince düşünme. Sen sanal yaparken o başkasıyla çatır çatır gerçeğini yapıyor
Yok gerçeğini yapabilecek kapasite bile yok onda!!!
Aynen böyle biri için kendimi boşa üzüyorum! Elimde olsa üzmesem!
Yerinde olsam rahat takılır şeyime bakar hayatımı yaşardım
Bosanma asamasindaysa salla gitsin. Zaten aranizda iliski yok
Sanaldan ne olacak ya yap gitsin fiilen bitmiş zaten
Olabilir biriside benle yapmisti cok zevkli demisti
Neden boşanyosunuz? İlgisizlikmi?
Adam evlilik sorumluluk kaldırmıyor kaçıyo benden annesinin kucağı daha rahat
Evlilik öncesi nasıldı peki ilgi alaka olarak?
Biz aynı evi paylaşmadık yani bakireyım diyebiliriz! Nişanlılık oldu hep ilgilidi aşırı ilgili aşk rvlşlş yaptık zaten ! Ama yalan aşk boştu! Adam narsist bence
Anladım
Dinen mi vicdanen mi soruyorsun
Ahlaken soruyorum?
Dinen yanlış okadarını biliyoruz haram haramdır!
Vijdan bilmiyorum
Eğer kalbin rahatsa zaten alakan kalmadığını geri dönüşü olmayacağını biliyorsan aldatma denilmez ama hala bir umut varsa karşı taraf sana bağlıysa sayılabilir
Umutsuz vakayız sağol tatlım!
Rica ederim soran hanım
Zaten. Kafanda bitmis devam canım
Olmaz sanal oldugu için
Olmaz tabiki... yapiyormusun...
Rahat ol... moralini bozma... yalnizmi yasiyorsun
Boşanıyor muşsunuz zaten boş ver.
Sonuçta karar vermişsiniz aldatma olmaz
Bence olmaz , zaten bitmiş yani
Keyfine bak gitsin takma bunları
Aldatma olur.
Bitmişiz
Bak bunu eşin öğrenirse boşanma aşamasında , hakim bunu aldatma olarak nitelendirir 5 kuruş para almassin.
Ben hakim için sormadım genel bakış sordum.
Ben başka ülkede yaşıyorum kanunlar ayrı..
Boşandığın kişiylemi yapıyorsun
Eski flörtumle daha boşanmadım boşanmaktayız
Sıkıntı olmaz ama dikkat et yani eline koz verirsen boşanırken hiç bişey hak edemezsin
Yok biley olmaz zaten anlaşmalı boşanma karısıda olmadım aynı evi paylaşmadık
Yani cinsellik hiç yaşanmadımı
Seviştik ama bakirelimi bozmasına izin bermedim düğünden önce
Düğün olmadımı
Düğünden önce nikah yaptık bir ay sonra düğün olacaktı olmadan ayrıldık
Üzüldüm o zaman evlenmiş sayılmazsın sanal felan yapm ama bekaretini verme tabi çok önemliyse
Bizim taraflarda tabi önemli bekaret!! Ben eşim olacak adama vericem gelinlimle
:) tamam dükkat et o zaman çokta fazla kaptırma kendini
Yaş kaç bu arada
Olmaz olmaz rahatına bak
Sanal ne ya sanal diye aldatma mı olur zaten
Ne kafalar var ya
hiç bir şey olmaz
Neden Sanal reel aldat
Olmaz sanırım
Ona kendin karar vermen daha mantıklı
ne bilelim
Aldatma tabiki aldatmanın sanalı reeli olmaz