Merhaba,
islam dinine mensup oldugunuz icinmi seks yapmiyorsunuz ya da korkuyorsunuz? Bu islama mensup olanlar icin sorum.
islam dinine mensup oldugunuz icinmi seks yapmiyorsunuz ya da korkuyorsunuz? Bu islama mensup olanlar icin sorum.
Aile, çevre, toplum baskısı yüzünden yapmıyorlar. Dinmiş günahmış … her insan bir gün zaafına yenilip zinaya cüret edebilir. Çevre ne der diye düşünmekten kendi hayatımızı yaşayamaz olduk. Günahsa günah kardeşim, sen günahınla sevabınla insansın günah işleyip işlemeyeceğine neden çevre karar veriyor?
Din yüzünden insanlar saçma kurallara bağnaz kalıp istediği hayatı yaşayamıyorlar. Daha sonra evlendikten sonra cinsel hastalıklar yaşıyorlar.
Hangi dusunceyi neyi savundun tam olarak ortaya karisik biseyler cikmis 😂😂
Evlilikten önce yaşanmalı
Ama biz günah diye evlilikten sonra diyoruz saçma yani
Cevap
20Cevap
Evet balim bizzat ondan dolayi evlendikten sonra yasamistim burdaki pekcok aptal insan toplum baskisindan basetmis tamam dinimizden dolayi degilde toplum baskisindan dolayi yasamamak ne kadar sacmaysa yine artik degisen pislik devirle beraber yine toplum baskisindan dolayi bunu yasayanlarin yorumlari cok komik cidden elestirdigi seyi yaptigi icin oksijen israfi oldugu icin acil sifalar diliyorum oyle olanlarada tabu mabu zaboo mafoo diyerek toplumun agzina sctilar zaten
yani islamla bağdaştıranda var ahlakla bağdaştıranda her müslüman islama uygun yaşasa zaten sorun olmazdı günahta var tövbede var
İslam da günah olduğu için evet evlenirsem yaşayacağım bir durum. Ha bu dine inanmasaydım sırf toplumda tabu diye yaşamaz mıydım asla o zaman yaşardım.
Mesela intihar etmek tabu olsa toplumda dinimize gore olmamasi gereken bisey oldugu halde yinemi yapardin
@yhadhemeseneolee Ne yazdığımı doğru okuman gerektiğini düşünüyorum. Anlamış olsaydın bu soruyu sormazdın. İnandığım dine göre yasak olan şeylerin hiçbirini yapmamaya çalışırım yapıyorsamda bunun yanlış olduğunun bilincinde kabulünde olarak yaparım. Yani dini açıdan yasak olan bir şey toplumda kabul görsede görmese de yapmam. Dini açıdan yasak olmayan bir şey toplumda kabul görsede görmese de bana uyan bir şeyse yaparım. Bu kimseyi de ilgilendirmez. İntihar etmek ile uzun zamandır tanıdığıö sevdiğim bir adamla bir şeyler paylaşmayı aynı kefeye koyman da bana hiç mantıklı gelmedi. Ne doğru okuyup anlamışsın ne de olaylarla doğru ilgi kurup bir soru sormuşsun. Neyse bu benim fikrim benim hayat görüşüm kimse katılmak ya da doğru bulmak zorunda değil sırf toplum ayıplıyor diye yaşamak istediklerimden vaz geçmeyi doğru bulmuyorum. İyi günler.
Bu kadar kasmana gerek yok uc bi ornek verdik sadece tabikide oyle bisey yapmam demen yeterliydi
Dinle alakası yok sağlık ve mutluluk açısından evlilik sonrası olması daha uygun
Evet evlenmeden yapılan ilişki zinadır , zina büyük haramdır
Sen degilsen herkese verebilirsin... sorun yok yani senin icin.
helalimi bekliyorum
annem opturt ama elletme dedi
Mensubuz evet ama maalesef yapiyoruz. Inancimiza ters ama zayifiz yapiyoruz
Ne muslumanlar gordum ondN bundan daha orsb is gercekten aslindan cikti dunya pis bir yer pis iliskiler haddinden fazla
Benim için değil bu soru. Ben korkmuyorum arkadaşım
Seks yapıyorum islam dinine mensubum ama dayanmıyorum yapıyorum. Onun gınahını cekecegim
İnsanlar kendini kullandırmamalı her açıdan
Evet evlilikten sonra
Sorun değil
Günah
Bunu dinsel ayrımla bulmazsın
İslam dinine mensubum ama yapiyorum
İslam inancına sahip olduğum için zina yapmıyorum.
Bebde
Bende
Sen inan diye yapmiyoki zaten dingil Allaha inandigi icin yapmiyo
Konus agiz vermis Yaratan nolcak cocuum bide arasira uykuda agzim acik kalinca suyu akabiliyo ya da orucken aciktigimda bunlar herkeste olabilen seyler tamam kabul bu kadar onemliyse senin icin nolcak soyliim madem
Girdigim siteler var ve sinirli kizlarsoruyor haberler. com accuweather. com sahibinden. com kariyer. net herkesikendigibisananhayvanuckurduskunleri. net dokumunu cikartayimmi yazicidan
Son yazdigim siteye ozellikle girmeni oneririm bende o insanlarin psikolojik ve satilmis ruhlarina bi nebze olsun katkida bulunayim diye giriyorum bi tanesiyle Şu an muhattap oluyorum gir oraya cabuk acil vaka durumu bildir bi sekilde duzeltileceksin sende umudunu kaybetme
Ben bu konuda mertim bu konuda kendime güvenmiyorum ne yalan söylim her önüne gelenle yatmıyorum ama asla yapmam diye bişeyde söz konusu değil. Daha doğrusu zina yapmıyorum gibi bişeyde söz konusu olamıyor bu zamanda. Kusura bakma hangi sitelerde gezdiğini senden iyi biliyorum merak etme. Masturrbassyonbagimlisi. net
Mertim deyip namertlik yapmak saskinlik isareti 🦶🏻🦶🏻 dayi hadi uyu ya sahur yapicam
@_7_007 Kendin nefsine hakim olamıyorsun belli ki. Kötü hissetmemek için de herkesin kendin gibi olduğunu varsayıyorsun. Doğamızda var bilmem ne hikaye. Allah bize irade vermiş. İmkansız olsaydı nefsi kontrol etmek Allah bizden bunu istemezdi.
boş ver canim akliyla mahrem yeri yer degistirmis bi hayvandan beklenecek sozler kendi ailesinden bi kadinada kendi gibi bi namussuz o gozle baksa cinnet gecirirler insallah belalarini bulurlar
O halde 😶😶😶
😆😆
dinsell tabular..
Beyinsel tabutlar
@yhadhemeseneolee
islam emir weriyor
Evet.
Yo olsa yapardim
Korkmam
Evett
Kafama göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?