Anuler hymen ( sonradan gelir)
Yarımay ( sonradan gelir)
Esnek zar (doğuma kadar yirtilmayan zar demek)
Diğer kızlık zar türlerinde ilk ilişkide veya ameliyat ile alınması gerek çoğunluk kızlık zarı çeşidi anuler hymen ile yarımay çeşididi
Bence bunun açıklaması "erkekler zaten yapıyor, her haltı yiyor onlarınki belli olmuyor şimdi dikim işlemleri çıktı durum eşitlendi gibi" bir şey olmamalı. Bir videoda doktor söylemişti ki: Daha evliliğin ilk dakikaları yalan üzerine kuruluyor, o evlilikten bir gelecek beklenir mi? Diyordu. Yani bekaret önemliyse kadın ve erkek için daha ortada samimiyet oluşmadan kadında erkekte dürüst davransın. Yalana lüzum yok.
Her kadınin anatomisi aynı değil
Evet onun için güvenmediğiniz kişilerle evlenmeyin, her kadında kanama olacak diyede bir şey yok.
Esnek zar, anuler hymen, yarimaylarda gelmiyor doğal çentik, labial, septali, bölmeli zar çeşidinden ilk ilişkide geliyor
Çoğu kadın en çok yaygın olanı anuler hymen ile yarımay hymen ilk ilişkide gelmeyip sonradan gelebiliyor
Onlar şehir efsanesi, kızların çoğunda kanama olur. Eğer öyle bir şey olmasaydı hesaba göre kızların çogu gerdek gecesi terk edilirdi. Ancak orada az kanama olur eğer kadın korkmaz kaslar iyice genişlerse, korku yüzünden ağrılı ve cok kanamalı geçiyor.
Hayır şehir efsanesi değil yanlış biliyorsun ben anuler hymen kızlık zarı türüne sahibim ama benden kan gelmedi doktora gittiğimde çoğu kadında ilk ilişkisinde kanamaz sonradan gelir dedi bence yanlış biliyorsun Banu çiftçi takip Etmeni öneririm ayrica kan ve yirtiklik olmadı esnek zara sahip değilim neden gelmedi soylermisin ozaman çok bilgiliysen?
Ağrılı ve kanama olayı dediğin 4/1 kadar geçiriyor yok kadar bir şey buna guldum halk arasındaki olaya inaniyorsun
Banu çifçi bende takip ediyorum. Ben zaten dedim sana kanama olmayabilir ama çogunlukta oluyor. Orada yapı deforme oluyor kas yırtılıyor ve kanıyor. Bir parmak sokmasıyla bile kanayacak kadaf hassas.
Hassasmi buna guldum ben ilişki yaşadığım halde gelmedi ayrıca kanama türünden zar türüm doktor gelir birdahaki ilişkinde dedi çoğusunda gelmiyor yani anuler hymen diyorum her kadından olan zar türü
Sen harlen çoğusunda geliyor diyorsun anuler hymen diyorum ve ne biliyorsun evlenen kişilerin daha önce ilişki yaşamadıklarını 🤣
Doktora sormama gerek yok, onlardan dinliyorum zaten. Sor bakalım bir kendine esnek zar niye doğumda yırtılıyor diye? Duvarları çok kalın olduğu için penisin ileri geri hareketinde kas yırtılmıyor anca doğumda aşırı gerilim ve genişlemeyle halka yapısı bozuluyor, etrafı yırtık yırtık oluyor.
Tüm kızlik zarı çeşitlerinden kan gelmesi durumu böyledir, yapının deforme olması kan geledebilir gelmeyedebilir, bana diyeceğine kadar git izle videolardan, parmaklama ilede bozulacak kadar hassas yapılar. Zaten çoğunda kanama olmasaydı yılladır bez gösterme, kapida bekleme gibi saçma gelenekler olmaz idi. Ve bu arada üzgünüm tıbbin söylediği gerçek hayatta tutmayabiliyor
Doktorların verdiği oran çok gülünç bir oran😀
Anüler tip (halka tip); kızlık zarının özelliği vajinanın yan duvarlarını çepeçevre sarmasıdır. Anüler tip aynı bir yüzük gibi olup vajen duvarlarına kenarlardan tutunmuştur. Adet kanamasının akabilmesi için yeterli miktarda açıklık bulunmaktadır. Bu tip kızlık zarı ilişki sırasında kanamayabilir.
Kızlık zarının anatomik yapısı kişiden kişiye farklılıklar göstermektedir. En sık görülen kızlık zarı tipi “anüler” yani “yuvarlak halkalı” türüdür. %60 ile 95 arasında görülen yuvarlak halkalı kızlık zarı tipinde, kızlık zarı vajina içine uzanan boşluğun kenarını yuvarlak bir halka şekilde kaplamıştır.
Onlarca farklı doktor dinledim, aralarında fikir birliği bile yok.
Ya peki o gelenekselerin adet kanını gösterdiklerini biliyormusun eski sevgilim anlatmisti çoğu kadın korkusundan regl gününe denk getirip gösteriyorlar o çarşaf kısacası yalan olay harlen gelmişsin bana esnek zarli diyorsun gülünç olma esnek filan değilim aksine kanaması yüksek ve aşırı olan turdenim benden niye gelmedi ya doktordan iyi biliyormuş sana atayım tum doktorların ne dediğini
Sana esneksin demedim, esnek zarın yapısını anlattım
Doktordan iyi biliyorum diyede bir şey demedim, doktorlar arasında fikir birliği yok dedim.
Ha birde zorla ilişki yaşadıkları için kanama olmasın 🤣yeterince on sevisme olursa zaten kanamaz o çarşaf meraklılar ilişkiye girmiyorlar ayrıca çarşaf kan olayı yalan regl kanı bilmem ne korku yaşadıkları bulandırıp sürüyorlar onu arkadaşımda yapmıştı 🤣🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂😂🤣
Doktordan iyi biliyorsun ya benden neden kan gelmedi şöyle bakalim ozaman esnek zarli değilim muayene açıklığı her kadından olan normal açıklığı açıklamasını yapmani istiyorum
Senin demek istediğinide anlıyorum, gereksiz tartışmaya girmeye gerek yok. Sadece farklı şekilde ifade ediyoruz. Ne kanama olmaz diyecek kadar basit bir şey ne de kanama olur diyecek kadar. Mesela banu çifçi yeterli uyarılma ile kanama olmaz diyor? Beklenen budur diyor başka erkek bir doktor yapı deforme olursa ( ki 250 yakin kızlik zarı gordum) kanama olacaktır diyor. Nerede burada fikir birliği?
Esneksin demeye getiriyorsun esnek zar nadir olan zar türü zaten doktora gittiğimde esneksin derdi kanaman olucak demezdi zaten doktorun bana söylediği çoğu kadin ilk ilişkisinde kanama olmuyor hastaneye geliyor dedi eee sen diyorsunki çoğu kadın gelmeseydi terkedilirdi eee niye ozaman hastane tıklım tıklım muayene sirasi bekleniyor açıklamasını yaparmisin?
Bak senin olayını zaten başta açıkladım. Esnek olmayıpta kanama olmayadabilir dedim zaten başta. Kas yırtılıp kanaması olmayan insanlar var. Ama diyorumki cogunlukta pembe bile olsa az lekelenme veya yasadigi strese bagli olarak koyu renk kanama olacaktir
Ben sana esnek demedim onada getirmeye calismadim, esnek zar uzerinden deforme olayını açıkladım sadece.
Hatta bana özelden yazarsan sana bir şey anlatmak isterim.
2 3 parmak sokup bozulmadi buna guldum kanama var diye atmayin ya
Deforme olur demissiniz deforme dahil cikmadi 😅😅🤣😂🤣😅🤣😅🤣kaslar gevsermis hadi ordan cok bilmiş bayan oyle birsey yok git sen o cahil halkına inanmaya devam et kuzum
Bunu ben de çok saçma buluyorum ama maalesef Türk toplumu insanı bunu yapmak zorunda bırakıyor bakire olmayan kız ile evlilik yapmıyorlar yine bazı yerler evet biraz daha geniş bu konuda ama urfa gibi yerler filan var ya bu konuda aşırı derecede geri düşünüyolar yani herkes yapacağını yapıyor daha sonra birazcık para veriyor diktiriyor evleniyor bu kadar basit erkeklerde bakire kadın istemesin o zaman herkes hak ettiğini buluyor.
Her kadının anatomisi bir değil bunu bilseler keşke
Cevap
15Cevap
Ben bakirim kız bakire olsa iyi olur ama olmasa da çok takmam. Bacak arasındaki şeyden çok kalbinin temiz olması daha önemlidir benim için
En mantıklısı
Sen zar mi dikmek istiyorsun
Benim yirtiklik veya kan gelme olayı olmadiki diktiriyim saçma kan gelme olayına inanmıyorum zaten
Hayatimda en çok istediğim şey iki medeni insan gibi bir kere de olsa ilişkiye girmiş bir kızla adam gibi seviyeli konuşmak fikir alışverişi yapmaktı. Gerçekten öğrenmem gereken şeyler var
Banu çiftçi tavsiye ederim
Onun yerine direk buradan sende olabilirsin. Tabi ki rahatsız olmayacaksan. Haddimi aşacak birisi değilim
Ooo rahatsız oluyorsunuz demek ki. Peki saygı duyarım:)
Doktorları dinleyen kişi bunu biliyordur zaten;
https://www.youtube.com/embed/ZgkzfCsMJIQ34.50 dk ye bakın.
Atmakta iyi olmuş ben dinledim çoğusunda gelmiyor zaten kanama
Gecmiste bir halt yemis olabilir sonradan pişmanlik duyup yaoanlar oluyor ama bencede hic yaptirmasa daha iyi
aynı düşünüyorum.
hayır bir de kimi kandırıyorsun ya? :)
Zaten kanama olan bir şey değil kan gelmeside ilkliligi göstermez ben yaşadım benden kan filan gelmedi
ya ben dürüstlükten yanayım.
o haltı yiyip de kandırmak için diktirene uyuz oluyorum.
Regl kanı ve güvercin olayıda var
aynı şey.
:)
Sacmalik
aynı düşündüğümüze sevindim.
🖐️
Geri kafalı erkek yüzünden... Yoksa kim böyle gereksiz bir şey için operasyon geçirmek ister
Yani orasini düşünmedim
Zaten 0 km kız mı kaldı
Alan kişi dua etsin az kullanılmış olsun
Ben 1 kişiyle oldum
ben de böyle düşünmeye başladım artık.
@dreamliner61 mantıklı
Umarım hakkından gelmiştir
Düşmüş darbe almış olabilir ama ilişki yaşayıp karşısındaki kandırması hoş değişil
Saçma ya tabi saygım sonsuz belki tecavüzdür oda olabilir yaralarını öyle kapatmak istemiş olabilir
Yani
Bence kendine saygısı olan kimsenin yapmaması gerek ama dediğin gibi herkesin şartlarıda aynı olmuyor kimseyi yargılamamak gerek
Evet mesela ben şanslımiyim bilmiyorum ama benden ilk ilişkide kan gelmedi kontrolde esnek bile çıkmadım yarın oburgun başkasıyla evlensem kan gelse bakiremiyim çok saçma bakirelik kan gelmesi değil zaten
Benden de kan gelmedi kadınların daha büyük çoğunluğunda da gelmiyo zaten... cahil kesim orada bi zar olduğunu onun patladığını falan düşünüyo ama asla öyle bisey yok vajina yeterince ıslanır ve zorlanmazsa kan gelmez
Evet bu doğru senin söylediğin ama yukardaki kendi cinsimiz olan kan geldiğini söylüyor buna sesli güldüm şehir efsanesiymis doktorda uyduruyor degilmi benden ondan gelmedi degilmi?
Sen hemcinsine de ayni konuda atar yapiyorsun sen herseyi kafada bitirmissin daha neyi umursuyorsun ki salla gitsin
Umursamiyorumki muhabbet olsun diye actim
Bizde geldik senin sorunun altini dolduruyoruz keske yorumlari silebilsek
Sil ozaman
Oyle bir buton goremedim
Kaldırıyorum ozaman ben
Kaldir kaldir
Yalandan yere bildirim filan gelmesin
Maliyetli olduğunu düşünüyorum
Beni ilgilendirmiyor saçma geldi zaten
Diktirmek bir erkek ile evlenmek için hakaret gibi
Erkek onca halti yiyecek sen diktircen 🤔
Orası doğru Türkiye geri kaldığı için İngiltere yasak getirmiş mesela kadınlara hakaret saymış
Parası olmayan kesim regl veya güvercin kanadi zengin olan kısım diktiriyor
bazı kafalar anlamıyor işte
Ya da regl kanıyla kandırma olayı saçma
Esnektir illa gelecek diye bişey yok
Bir bitmediniz herkes esnek zarli değil
Araştır bilgin yok sanırım her 3 kadından birinin zarı esnektir
Asıl senjn araştırman yok esnek zarli değilim anuler hymen doktor kanaman olur dedi ilerleyen zamanlarda çoğu kadında ilkte gelmez sonradan gelir dedi kim haklıymis araştırmayan sensin %20 %30 kadar esnektir evet ama geri kalan esnekmi oluyor acaba
Bence sen araştır Banu çiftçi videosunu izlemeni tavsiye ederim bu durumda kan gelmesi veya hiç gelmemesi bakirelik simgesi değildir
Senin için bunun bir önemi yoksa neden soruyosun soruyorsan kafaya takıyorsun demektir
Saçma geliyor dedim sadece takiyormuyum dedim yaptırana saygım var dedim
Anuler hymen zar yarım ay seklinde aslinda biraz esnek zar oluyor ilk iliski kan gelmez ama bir kac iliskiden sonra kan gelebilir hafif pembe tonunda diye biliyorum
@samedjackson çok doğrusunu biliyorsun evet çoğu kadında zaten anuler hymen sahiptirki anuler hymen bu da demek oluyor ki ilki ilişkide çoğu kadının gelmiycegi yönden
Evet öyle dogru bildigime sevindim bu arada
Sonuç ne oldu islemi yaptırdın mi er
Canım benim kızlık zarimda yirtilma çıkmadı bakire ciktim 😅 okadar cinselik yasadim
Yani bencede zara takilanla olmaaaz
Yani
tamam şimdi bu bilgiyi al ne yaparsan yap 😂😂
kızlığınımı kaybetttin
canım benmi kaybettim
evet?
Defol git
gel güzel güzel konuşalım
Ne kadar paran var
Sıfır
E nasıl diktirecek sin ki
Diktirmiycemki saçma buluyorum dedim iyi oku ihtiyacım yok