Bakire değilim Çıkmazdayım yol gösterin?

Bakireliğimi küçük yaşta kaybettim. Karşılıklı bi sevgi yoktu ben aşıktım ancak toy zamanlarımdı meğer karsımdaki kisi benden yararlanmıs çok sonradan farkettim.
yıllarca erkeklerden uzak durdum cinsellik yasamadım duygusal bağ insanıyım son zamanlarda yine 1 yıldır iliski yasamıyodum görünüs olarak hoşlantı duyduğum statü biriyle günübirlik iliski yasadım.
aslında niyetim bu adamla da ciddi olmakta fakat açık açık niyetinin ciddi olmadıgını böyle yaşadığını söyledi.
benimde çok ihtiyacım olduğu için bir yıldır bu adamı olumsuz görmedim bunu onayladım arada bir görüşürüz muhtemelen.
o 37 ben 21 yasındayım
karsılıklı ihtiyaç karsıladık ama kızsal olarak yinede bi buruk hissedıyosunuz eski yaşadığım olayların sonrasında biraz çivi çiviyide sökmüş gibi oldu ama dediğim gibi bu durumda olmak istemezdim.
ciddi iliskim sevgilim olsun istiyorum karsıma çıkan hicbir erkek iliski düsünmüyor deviri biliyorsunuz.
sizce ben bu şekilde kendime yazık mı ediyorum? Adam statülü olsada benimde ihtiyacım olsada görüşmemelimiyim? Yol gösterin bana
Bakire değilim Çıkmazdayım yol gösterin?