Üniversitede tanıdığım ama pandemide okul tatil olunca uzak mesafe ilişkisine başladığım biri vardı hiç buluşmadık sadece okulda görüyorduk o kadar, toxic bi ilişkiydi telefonda konuşurken hep sexting istiyordu libidosu çok yüksek biri, normal sevgili gibi olamadık hiç beni istiyo olması aşırı hoşuma gidiyordu bazen sevdiğini düşünüyordum bazense tam tersi, artık her yerden engelledim buluşmamıza birkaç gün kala. 5 aydır hiçbi şekilde konuşmadık çocuğu düşünüyorum hayal kuruyorum ama sadece full seks😂 bu hissettiğim sevgi mi anlamıyorum ya sadece seks için düşünüyorum seviştiğimizi hayal ediyorum normal saf temiz bi hayal düşünemiyorum zaten öyle hayalleri de hal etmiyor kdkdekskdj ne benim bu yaşadığım😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabiliyor bu yaşın gereği libido aşırı fazla o arada özellikle uzaktan sanal gibi görüşünce tutku, bağımlılık karışımı bir şey oluyor. Bazen de aşka dönüşebiliyor ama ihtimal düşük. İstersen takıl onla sadece seviş. Ya da başkasıyla seviş o arada etkisinden kurtulursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa benim de aktif bir ilişkim var 1 senedir. Uzaktayız 1 haftaya yakındır acayip istiyorum ben de ama mesela ilişkiden çok sarılmak görmek istiyorum. Sohbetini muhabbetini vs bunları ilişkiye eş değer bir şekilde istiyorum. Belki hep hayal ettiğin giç yapmadığın için çok arzuluyor olabilirsin. Ama ben %100 seviyorsun demem. Sevsen her şeyiyl isterdin daha çok arzu gibi.
10 Yorumla
Yaşadığın her neyse Senin de Diğer tarafın da cehalet ten ve eğlence anlayışınızın bu şekil de olmasın dan kaynaklı olmalı
Gençlik, merak, aşağılık kompleksi, bulunan ortam daki kapılan huylar kimi de vardır söz cinsel liğe gelse utanır, kimi de var sürekli cinsellik üzerin den hayata bakar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik olarak işlemiş bu fikri sana şimdi sana her gün kahve içmelisin desem bir süre ara versem o arada bu aklında kalacak ve kendi kendine kahve içmeliyim diyeceksin işlemiş işlemiş ama yaşanmamış yaşanana kadar aklında kalır
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen bi de hayatımda biri yok boşlukta hissediyorum kendime eğlence arıyorum galiba egom tatmin oluyo o şekil hayal kurunca😂
Cevap sahibi+1 yılYa da sevgine karşılık alamadığın için kendini kandırmaya çalışıyorsun aslında benim de niyetim sadece seksmiş ya diye
Soran+1 yılÖyle bi düşüncem yok aslında, bazen sevdiğini ama cinsel yönünün daha ağır bastığını düşünüyordum. Sadece uzak mesafe olduğumuz için bu kadar sarpa sardı bence. Yüz yüze görüşen bi çift olsak sevip sevişebilirdik djdkdjedkekej neyse hakkımda hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılbiri gerçekten sevse tersini hissettirmez libidosu yüksek olsa da kendimden biliyorum sevdiğinde sevgiye boğarsın karşındakini ama neyse gelecekteki kısmetlere diyelim
Soran+1 yılHaklısın, doğru dürüst sohbetimiz bile olmuyordu cidden anlatsam s*alaklığıma gülersin üstüne hala böyle hayaller kurup düşündüğüm için de tükürürsün yüzüme ahahahshsh benim için büyük bi sınavdı
Cevap sahibi+1 yılbazı playboy takılan arkadaşlarımın anlattığı “ya tam saf..” diye başlayan kızlara benzettiğim için biraz gülmüştüm zaten hakkını helal edersin umarım
Soran+1 yılSaf değilim vallahi olan biteni bilmediğin için böyle yorum yapmakta haklısın ama. Aşırı hırstan oldu biraz da yoksa onun karşısında beynin %100’ünü kullanan biri vardı o bile bazen yediği b*ku öğrendiğimde Neye uğradığını şaşırıyodu. Her şeyi bilip sustum sadece buluşmayı bekledim buluşunca cidden etkilenip sever diye düşündüm sever miydi bilmiyorum ama daha çok etkileneceği kesindi. Zaten buluşamadan da yine hatasını yakaladım engeli bastım her yerden ahahahshshsah yani saflık değil bi nevi gösterişti benimki. ortak çevremizdekiler görsün sevgili olduğumuzu da çatlasınlar istedim ama nasip değilmiş djjdsjen
Cevap sahibi+1 yılzeki insanları severim genelde ilişkilerimde de daha akıllı olan ben olurum ama şu açıdan bakmak lazım senin için parmağını oynatmak kadar küçük şeyler onun için ne kadar büyüktü yani şöyle yaptığı öğrenilince şaşıran biri sextingi yaşanmış ya da yaşanmamış bir ilişkide kendine büyük kar sayabilir onun gözünden saf dedim yoksa senin yaptığın bir saflık yok
Soran+1 yılSenden çok yakışıklı biri vibe’ı alıyorum düşünce tarzını konuşma şeklini sevdim bu gece seni düşünerek uyuyacağım hahahahahahahahshsh
Cevap sahibi+1 yılhem onore oldum hem de bir gece de olsa sana farklılık yaşatacağıma sevindim tadını çıkar😂
Soran+1 yıl😝😝😝
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de sevgili olunca pe*nis dikleşmişti, başbaşa kaldık, pantolondan fırlayacak gibiydi kalktık, geri sonra arkadaşının bir bakışı var s*ik görmemişler gibi. Ama ne kadar kalkarsa kalksın isterse kol gibi olsun yine de masum sevdik, zarar vermedik, merhametli olduk. Sonra ağzımıza sıçtı, meğerse her zaman sevgili yapıyor ayrılıyormuş. Birini bulur da ben bulamadım birini ona yanayım, yanıyorum zaten neden olmuyor diye. Değişir mi insan 😔😏 değişmek istemem. İstemiyorum. En fazla yakınlaşmam ortama göre öpüşme olur o da isterse. herkes doğru da ben mi yanlışım, kim olursa olsun genelleme yapmayı da sevmem. Yok erkekler böyle, evet ama hepsi mi öyle. Ben belki bu seviyede masumluk istedim. Kötülük mü kralı olurum. İyilik severim ama. Yalnızlığa mahkumum ne zaman bitecek bu ısssızlık hakime hanım. 😔😔😂 Melenkonik oldu ama gerçekten böyle. Hayırlısı olsun. Kör topal felç falan insan olsun hastalık beyinde biter, sevgi örtücüdür bazen. Ne biz ne siz insansınız sadece uydurulmuş bir yaşamın içindeyiz. Burdan çıkmak ya da çıkmamak... aşk var mı, yok mu, var yok arası mı. Yaratılışı sorguladıkça sorguluyor insan, ben neyim diyor. Neyse hepimiz sözde insancıklarız. Okursanız sevinirim. İyi geceler.
10 Yorumlaİliskinizi sadece cinsellik üzerine kurmuşsunuz siz. Uzak mesafede seksting yakina gelince de İliskiye girme vs olur onun dışında birbirinizi sevme durumunuz büyük ihtimalle yok. Daha once herhangi bir ilişkin oldu mu yoksa ikiniz icinde ilk falan mi. Bağımlılık yapmissiniz birbirinize😀
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun olmuştur, benim çok uzun süren bi ilişkim vardı onunla oldu. Muhtemelen bir araya gelseydik zaten o birlikte olmak isteyecekti ama ben de zaten bi kez bunun pişmanlığını yaşadığım için tekrwr aynı hataya düşmek istemezdim. Sadece bu kadar kudurması hoşuma gidiyo djsksnddı yüksek libido severim
+1 yılYüksek libido iyi de ten uyumunu yakalamadan olunca hayal kırıklığına dönüyor shdndj işin de zor; muhtemelen seni arzulamasından dolayı sen de onu arzuluyorsun. Biricikliğini kaybettiğinde sende de o yüksek istek söner diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun beni arzulaması hoşuma gittiğinden böyle bi saçmalık yapıyorum yoksa benimki arzulamaktan değil
- +1 yıl
Tahmin etmiştim; kendine yeni bir partner bulmanı öneririm ya da onunla realde yapıp deneyimleyerek iyi ya da kötü tadıp devam edebilirsin idk
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBağımlılık diye bir şey yoktur bağlılık diye bir şey vardır ve bu sevgiden meydana gelir
22 Yorumla
Soran+1 yılBağ kesme meditasyonu yaptım bu yüzden😂
- +1 yıl
Reda burdan sadakata bagliyacaksin 2 dakikada he :)
+1 yılCinsellik isin icine girdi mi seytan gulmeye ve durtmeye baslar benim bildigim bu soylenebilecek pekde bise yok yani
40 Yorumla
+1 yılBende Bi kız arkadaşımı bu yüzden terk etmiştim. O zamanlar salağız tabi. Kız sürekli cinsellik vs konuşmak istiyor. Bende önce aşk sonra cinsellik modundayım. Aptal kafa senin neyine aşk 🤷♂️
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahah valla ben hiç kendisine öyle şeyler teklif etmedim, etmezdim de
- +1 yıl
Ya onun değişik Bi cinsellik anlayışı vardı. Hepiniz bir olmuyorsunuz 🤷♂️
Sen aslında doğrusunu biliyorsun da işte..
Neyse ben diyeyim konu sextinge gelebilir düzenli ilişkilerde ama sürekli ordaysa konu bu iş sevgiden doğan arzu değildir.01 Yorumla
Soran+1 yılOnun için sürekli konu sextingdi. Benim için üzücüydü ama sevdiğim için elimde tutmak istediğimden ayak uydurdum. Ama zaten ayrıldık 5 ay oldu böyle hayaller kurmam normal gelmiyo işte cevabı bulamıyorum sevmek de istemiyorum
Takıntı olabilir ancak belki takıntı olan kişi değil cinsellik olabilir
Yaşadığın hazza sextexing veya neyse hissettiğin şeyi tekrar tekrar yaşamak istediğin için tekrarlamak istiyorsun00 Yorumla
+1 yılBence alışkanlık ya da bildiğin sadece o. Kolay geliyor belki egondan duydukların. Renk kat hayatına yeni şeyler dene.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bugün düşündüm ben de tamamen egoyla kaynaklı olduğunu fark ettim. Onun beni istediğini düşünmem hayal etmem egomu tatmin ediyo yoksa hayal ederken zevk aldığımdan değil😂
- +1 yıl
:) sonuca varmak güzel. Bir kişiye takılıp kalmamalısın. Sevindim yazdığına.
Sohbet etmek istersen yazabilirsin. 🌼
+1 yılE zaten telefon görüşmeleri bile sexting uzerineymis, onu düşünürken sadece seviştiğinizi hayal etmen çok normal
010 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Bide başka biri yoksa şimdi
Soran+1 yılAy yok maalesef ya işte bunun da etkisi var yoksa başkası olduğunda eskiyi hatırlamıyorum bile
- +1 yıl
En büyük neden buymuş bak,,, sana unutturacak biri☺️
Soran+1 yılNasip işte 5 aydır ne giren var ne de çıkan kendimi övmek için söylemiyorum ama cidden güzel de bi kızım Allah beni çok mükemmel birine hazırlıyo galiba o yüzden bu gecikme
- +1 yıl
Bak seeen, merak ettim
Soran+1 yılHahahah yalanım yok
- +1 yıl
Görmeden inanmam😂
Soran+1 yılboş ver inanmayıver bi kişi de bu güzellikten mahrum kalsın
- +1 yıl
Aaaaaa
+1 yılYaaani 😂 onunla bir şey yaşamadığın için sana ilgi çekici geliyor hepsi bu yaşasaydın adını bile unuturdun emin ol 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki onun o cinselliginden etkilendin ki caninda onu istiyor fb iliskisine gider bu sana soyleyim
00 Yorumla Çocuktan önce Bi kendini sorgula acaba sürekli sexting olmasının sebebi ben miydim diye
04 Yorumla
Soran+1 yılBen değildim kardeşim bahsi geçen kişi sana bile yükselebilir o yüzden beni sorumlu tutma hiç :D benden iyi tanıyacak halin yok
Soran+1 yılburada yazdığım 2 satırla beni de tanıyamazsın ama yap şovunu dert değil😂
+1 yılBenzer durumu bizzat yaşadım karşı tarafla görüşme olmadı onunda isteği farklıydı ama herşeyin dozu olmalı konuşmak istersen gel 😉
00 Yorumla
+1 yılTamamen alıskanlık bagımlılık cinsel ilişki de sadece seks var ne sevgisi😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim normalde sevgiliyken sevdiğimi düşünüyordum, ayrıldıktan sonra da kafamı kurcaladı biraz😂
- +1 yıl
Demek ki sevmiyormuşsun boyle düşün bence😂
+1 yılbenim de merak ettigim bişey var abazalığın adı ne zaman libitosu yüksek oldu acaba
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı.
+1 yılO kişiden olmayacağının farkındasın sende ama sadece o türlü dusunuyorsun artık
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cemaatle teravih hayal edecek değilsin yaa ne hayal edeceksin başka:/
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki ilişkimiz varken kendisine karşı cidden bi şeyler hissediyodum kıskanıyordum sevdiğimi düşünüyordum şu an hala seviyo muyjm onu anlayamadığımdan sordum soruyu da, benim seks içerikli hayal kurma sebebim zevke gelmek için falan da değil bu arada
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoş ver ya aşık olup napıcaksın böyle bak hayatına yaşa gitsin
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıkıldım bu monotonluktan aşk çekiyo canım
+1 yılHayır sevgi değil yalnız sın birine ihtiyaç duyuyor sun kendine yanlış erkek seçmiş sin
00 Yorumla
+1 yılSevgide bağlılıkta değil. Sadece istek ama hoşlantıya dayalı.
00 Yorumla
+1 yılSenin aşırı şekilde şu an seks yapmak istemen den kaynaklanıyor
00 YorumlaYaşadığın libido yüksekliğinden kaynaklı sadece seks. Bağlanmak Yok filmi gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece seks yap baglanma zaten bu omrunu kemirir yasa ve bitir
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmış olsak hiiç unutamam zaten buluşsaydık kendim aşık olmaktan çok korkuyordum Allah korudu galiba
Cevap sahibi+1 yılO zaman kabullen bitir. Baskalariyla konus kafani dagit. Onun tekelinden siyril. Basitlestir kafanda yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayali kuran kadın güzel bişi olsa gerek :) duyguların seni ele geçiriyor
013 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim
Cevap sahibi+1 yılmerak etmedi değilim hayallerini de bize vurmaz
Soran+1 yılYorumları oku bahsettim hayallerden biraz😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBana özgü olmadıkça etki olmuyor
Soran+1 yılSana özgü olanı da bulursun elbet
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor işte genelde
Soran+1 yılBoş ver bak ben de anca hayalini kuruyorum hahahaha
Cevap sahibi+1 yılAhahah bende hayalini istiyorum mecbur işte de olmuyor düzensiz
Cevap sahibi+1 yılah ah sen gibi biri ile aşk dolsak
Soran+1 yılBen de ben gibi biriyle aşk dolmak isterdim valla ya nerde o günler
Cevap sahibi+1 yılBi denemek isterim de sen ister misin ki?
Soran+1 yılYok istemem öyle bi izlenim verdiysem unut djdjsjddj
Cevap sahibi+1 yılanladım desene trole geldik :)
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Sadece cinsel bir istek. dıygusal değil tamamen tensel bence sende isteklisin libidon yüksek😉😊
010 Yorumla
Soran+1 yılLibidom bence de yüksek ama istekli olduğum için yaptığım bi şey değil zevk almak için yapmıyorum öyle olsa sormaya bile gerek duymazdım dümdüz azmışım da o yüzden hayal kuruyor olurdum😂
Soran+1 yılHahahah bu benim için bi gurur😂
Soran+1 yılçıldırtmalı zevkten kudurtmalı djdkdkddn çok istiyo ama ulaşamıyo deliye dönğyo falan evliyiz tabii bu arada dkdkwkdkkdnd
Soran+1 yılKaybetti beni işte tam istediği şekil bi kızdım benden ateşlisi mezarda be
Soran+1 yılSanırım herkesle cinsel bi şeyler yaşamaya müsait biriymiş gibi bi izlenim verdim ama hiç öyle değil bu güne kadar 1 sevgilim oldu onunla da yıllarca sürdü başka dokunan olmadı ciddi düşünmediğim biriyle de olmaz mesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlıştırmış seni. Sn ona seksten başka hiç bir şey düşünemezsin. Yap kurtul
00 Yorumla
+1 yılBirini arzulamanın neresi kötü anlamadım. Niye engellediğini de.
08 Yorumla
Soran+1 yılYo kötü değil zaten, öyle söylemediğimi de hatırlamıyorum. Kötü olsa kendimi zorlayarak öyle hayaller kurmam😂 istesem kendimi tutup hayal kurmadan da durabilirim ama benim anlamadığım “neden hep aklım sekse kayıyor” acaba sevgi değil mi hissettiğim diye. Çünkü çok uğraştırıcı bi ilişkimiz vardı sevmesem bu güne kadar kaç kez affettim hiç affetmezdim diye düşünüyorum belki ilişkimiz varken hislerim fazla yoğundu bilmiyorum şimdi sadece cinsel olarak çekici geliyordur. Engelleme sebebim de bana işim gücüm var derken hayatında benim olmama rağmen başka kızlara iş atması😂 öğrendiğimi bile bilmiyor
- +1 yıl
Ben de onu diyorum, sevgi değil de seks istemenin nesi kötü? Mutlaka sevgili olmak zorunda mısınız?
Soran+1 yılBen duygusal biriyim, aşk kadınıyım😂 seks tamamen kullanmak amaçlı. Kimsenin öyle canı istediğinde gelip istemediğinde gidebileceği biri değilim, kendisine yol verme sebebim de bu yüzden.
- +1 yıl
Peki. Sekse olan kullanmak-kullanılmak bakış açinizla hayatta başarılar dilerim. Duygusal ilişki de kullanmak-kullanılmaktır.
Soran+1 yılSize göre her isteyenle duygusuzca seks yapmak mı mantıklı olan? Bence birini saf temiz duygularla sevip, seksin dahil olması benim açımdan daha kabul edilesi bir durum. Sevdiğim ciddi düşündüğüm biriyle seks yapmaktan elbette ki kaçınmam.
- +1 yıl
Burada her isteyenle yap dediğim bir durum söz konusu mu? Senin eski sevgilin olan ve cinsel olarak arzuladığını söylediğin bir adamdan bahsediyoruz l.
Soran+1 yılOlay da bu işte, herifi arzuladığımdan değil kurduğum bu hayaller. Cidden sıfır zevk. Egomu tatmin oluyo sanırım bu şekilde, fikrim bu yönde
- +1 yıl
Tartışma yoluyla fikrini netleştirdik. Rica ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinselik biran once biriyle sxis
09 Yorumla
Soran+1 yılOrucum bozulmasa bari ya hahahahah tövbe yarabbim.. niyetim s2ş değil inan ahahahshahs
- +1 yıl
Sende bukadariyla orucmu bozulurmus kiz cadi istekli bakire🙄😅🤗
Soran+1 yılHahahahahahh gülmekten bayılmışım djdksksuskdıd oruçluyken öyle şeyler düşündüğümde korkuyorum oruç bozulacak diye sokma sen de aklıma😡😡😡
- +1 yıl
1🤗😅sanki sokupta seymi soktum cadi kendin soruyu patlatmisin bari orucu sakata getiri gunahinimi bana yukleyecen😅
Sende is isten gecmis zamaninda firsatlari deyerlendirmemisin ramazanda azmisin e simdi nolacak diyorsun😅🤗
Soran+1 yılAzmadım... yorumlarda söylemekten dilimde tüy bitti yapma sebebim azmaktan falan değil ya ben de bunu anlayamıyorum zaten o yüzden soruyorum cadı😂
- +1 yıl
TamdA kendin cinselik filan demisin
- +1 yıl
Kacta yatacan
Soran+1 yılSabah erken kalkıcam yatıcam birazdan niye sordun fıstık
- +1 yıl
Gunaydin kalktinmi
Niyemi sordum nebileyim sormak istedim merak iste🤗🤣
+1 yılbence psikolojin normal değil senin
04 Yorumla
Soran+1 yılValla olabilir
- +1 yıl
bu stres takıntın sence neden
Soran+1 yılHayatıma yeni birisi girmedikçe takılı kalıyorum böyle eskide
- +1 yıl
konuşalım senle
+1 yılvalla sen birşeyler istiyorsun 😂
024 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah yorumları okusan anlarsın, benimki zevk amaçlı değiiiiilll ne sexting yaparken ne de ayrılmamıza rağmen seks içerikli hayal kurarkenki amacım zevk değil
- +1 yıl
seks içerikli hayal kurarken ne amaçlıyorsun o zaman
Soran+1 yılBen de bunu merak ediyorum işte hahahahah tahminlerime göre egomu tatmin ediyorum bu şekilde, yani beni istiyo olması falan hoşuma gidiyor
- +1 yıl
peki zevk almıyor musun bundan
Soran+1 yılAy hayır hiç hissetmiyorum öyle bi şey sadece beynimde dönen normal bi düşünce gibi yoksa düşünürken bi yandan da mastürbasyon yapmıyorum yani djdkdndn
- +1 yıl
peki hayal ederken p*rno gibi bir hayal mi? girme çıkma şeklinde
Soran+1 yılHayııır çok romantiğiz... biraz da sert😂😂😂
- +1 yıl
sert nasıl oluyor :D
- +1 yıl
insan cinsel olarak hayal kurduğu şeyden zevk alır bence 😂
Soran+1 yılKanka girme çıkma olmadan nasıl seks düşünebilşrim ki başka
Soran+1 yılBilmem o an farkında olmuyorum zevk alsam anlarım
- +1 yıl
ıslanma olmuyor mu?
Soran+1 yılOluyo da sonradan fark ediyorum ama o an yanıp tutuşmuyorum zevk alıyosam da benim haberim yok djdjsjene o amaçlı değil işte kısacası
- +1 yıl
mesela penisin * girdiğini hayal ediyorsun o anda ki hislerin ne oluyor?
Soran+1 yılDjdksnsjskdj hiç o anlara odaklanmadım ki ben sadece dümdüz hayalini kuruyorum ama hayalimdeki bana bakacak olursak kendimden geçiyorum djdkdjdjd
- +1 yıl
kendinden nasıl geçiyorsun
Soran+1 yılHayalimdeki kendimden bahsediyorum bak😂 zevk alıyo işte karşılıklı duygusal romantik bi seks hayali sıradan
- +1 yıl
hangi şehirdesiniz
Soran+1 yılBirbirimize çoook uzak şehirlerdeyşz
- +1 yıl
sen nerdesin o nerde
Soran+1 yılNapıcan otobüs bileti alıp kavuşturcan mı bizi
- +1 yıl
belli mi olur :)
Soran+1 yılBizim kavuşma mahşere bile kalmadı biz iptaliz yani dkdkdnedıdndjen
- +1 yıl
sen söyle hele. Allah büyüktür
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin de ondan farkın yok demekki tamamen vahşi dürtülerle hareket ediyorsun
027 Yorumla
Soran+1 yılHahahah diyorum ya işte beni de kendine benzetti😂 sevgiliyken çok isterdim 2 arkadaş gibi sohbet edebilmeyi, cinsellik gibi bir derdim yoktu hiç
Cevap sahibi+1 yılEleman seni bağımlı yapmak ama çok kızla seks konuşmuş bir erkek olarak söyleyim bir süre sonra sürekli aynı kişiyle bunları konuşmak sıkar
Cevap sahibi+1 yılÇok istekli misin
Soran+1 yılHayır hayır tam tersi zevke gelmek için kurmuyorum aslında hayali, bir de telefonda o şekil konuşurken bile bi zevki yoktu benim için. Ama merak ediyorum acaba hayatıma bi başkası girse de böyle ateşli mi olucam diye😂😂 hoşuma da gitmiyo değil djdksndjd
Cevap sahibi+1 yılBence ateşlisin ancak potansiyelinin farkında değildin cayır cayır yanıyorsundur bebeğim
Soran+1 yılBilemiyorum valla ama şu saatten sonra ciddi düşündüğüm adamı yakarım anca ateşimle
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum bi kere sekstingin tadını almışsın bir süre sonra bi erkeğin seni rahatlatmasını isteyeceksin
Soran+1 yılBüyük konuşmayacağım ama bence hayır. Yaparken de isteksiz olduğum, sırf karşı tarafın gönlü olsun diye yaptığım bi şeydi zaten. Karşılık vermediğimde olay çıkıyodu yoksa
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi büyük konuşan biriyle ilgili bir anım vardı
Soran+1 yıl“Sexting dünyanın en kalitesiz aktivitesidir, bu şekilde tatmin olabilen de genitalini en yakın çöp konteynırına atsın“ twitterda denk gelmiştim bu tweete😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma insanların tercihleri kimseyi ilgilendirmez bunu diyen kendine baksın telde ve görüntülüde az kız boşaltmadım :D
Soran+1 yılBen hiç boşalmadım yaprak kımıldamadı o esnada valla
Cevap sahibi+1 yılDemekki o tutkuyu hissedememişsin bebeğim ben inlete inlete boşaltıyorum
Soran+1 yılSen devam et kanka saygı duyarım ben elimi ayağımı çekiyorum bu işten
Cevap sahibi+1 yılİmana mı geldin :D
Soran+1 yılBeni bozan zaten oydu😂😂😂😂 yoksa nasıl masumum bi bilsen... çok utangaç biriyim hiç de böyle pisliklerim yoktu aslında bana nolmuş böyle ya bitmişim ben
Cevap sahibi+1 yılEleman kuşunu uyandırmış bu ateş kola kolay sönmez bebeğim :D
Soran+1 yılBeni zirveye çıkarıp en iyi versiyonuma ulaştırdı sağolsun kendisi nasiplenemedi ama olsun😂
Cevap sahibi+1 yılEleman tam randımanlı becerememiş bu işi sana tecrübeli bi sekstingçi şart :D
Soran+1 yılYok ya o işinde iyiydi ben sevemedim sadece o yüzden kalsın yani😂
Cevap sahibi+1 yılSadece yazışıyor muydun acemi :D
Soran+1 yıldinleyiciydim ben😂
Cevap sahibi+1 yılOooo eleman tele çekmiş ama konuşturamamış o da amatör :D
Soran+1 yılHep öyleydi zaten😂 bazen napıyorum ben a*mk diye düşünüp gülüyordum zevk almaktan başka her şeyi yapmışımdır o an😂
Cevap sahibi+1 yılSeni motive edememiş o ana belli ah şu amatörler :D
Soran+1 yılgerek de yok zaten
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum bebeğim yanıyordur içi
+1 yıletkilenmisin cinsel olarak aşk değil
02 Yorumla
Soran+1 yılDi mi ya sevsem daha masum hayaller kurardım bu soruyu bile sormama gerek kalmazdı herhalde
- +1 yıl
birde ulaşamıyorsunya hormonların onu arzuluyor hepsı bu :D
+1 yılBağımlılık olmuş ve sen sadece FB. İstiyorsun
035 Yorumla
Soran+1 yılUmarım, çünkü öyle birini sevmek istemiyorum
- +1 yıl
Ona karşı sadece FB olmuşsun o da sana karşı öyle ortada sadece seks dönüyorsa bunu gösterir
Soran+1 yılBeni de kendine benzetti köpek😂
- +1 yıl
Nvkskv
- +1 yıl
Bu konularda biraz tercübeliyim konuşmak ister misin müsait isen
Soran+1 yılNesini konuşucaz tecrübeli olsan bile senin de libido yüksek galiba
- +1 yıl
Ben sana seks konuşalım demedin
3 - 5 tane abaza yüzünden herkese yaklaşımınız aynı olmasın be
Soran+1 yılNe konuşucaz ki zaten konumuz seks😂
- +1 yıl
Mesela bağımlılık mı yoksa sadece arzulama gibi mi vs vs konu konuyu açar
- +1 yıl
Sadece bı dost gibi konuşmak yani
Soran+1 yılArzuluyor da olabilirim ama o konuşarwk kendinden geçerken bende tık yoktu inansın diye ben de istiyormjş gibi davranıyordum sadece, onun boşaldığı zamanlar bile oluyordu. sadece telefondan sexting yapmanın bi etkisi olmuyordu bana ama yine de işte hayal kurarken aklım sekse kayıyor😂 beni istiyor olması galiba benim hoşuma giden
- +1 yıl
Büyük ihtimalle o bı de seks konuşarak aklına o yattıysa seni tatmin edecek seviyedeyse o yüzden onu düşünüp daha kolay orgazm olabiliyorsundur
Soran+1 yılYok hiç olmadım ki😂
- +1 yıl
Nasıl hiç olmadın
Soran+1 yılHahaha nesi tuhaf fkdkdkdrk onunla konuşurken hiç olmadım
- +1 yıl
Bu tuhaf işte seks diyince aklına o geliyorsa onunla nasıl orgazm olmadın jvkskg
Soran+1 yılİyi de kendi kendime sırf telefonda seks konuşarak olacak bi şey değil ki bu, yani bende etki etmiyo. ama tabii bi şeyler izleyerek orgazm olurken onu düşündüğüm doğru😂😂😂😂
- +1 yıl
İşte bende bundan bahsediyorum zaten jgkskf herkes seksting yapıp da orgazm olacak diye bir şey yok sonuçta
Soran+1 yılBen onunla konuşurken olmadığımdan bahsetmek istedim yani
- +1 yıl
Farkında vardım kanka kvkskgkd
Dediğim gibi her insan farklı şeylerden tahrik olur
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılHayır😂
- +1 yıl
Neden jgkskf
Soran+1 yılPeki neden takip edeyim😂
- +1 yıl
Sohbet muhabbet başka neyden olacak
Soran+1 yılburada ediyoruz işte
Soran+1 yılYarın buraya gireceğimi de düşünmüyorum zaten aklıma takıldı öyle bi sorayım dedim
- +1 yıl
İyi testis geçtin kanka sabah sabah eyvallah 😂
Soran+1 yılRica ederim😂
- +1 yıl
Kafa dengi birine benziyorsun diyeceğim ama yavşıyor olacak şimdi de
Soran+1 yılNdjdjskddkdoekdı yok, öyleyimdir zaten
Soran+1 yılKullandığım bi uygulama değil
- +1 yıl
Instagram Twitter ya da Snapchat kullanıyor musun peki
Soran+1 yılElbette ama burdan eklemeyen o uygulamalardan haydi haydi eklemez unut bu dostluğu sen
- +1 yıl
Peki iyi günler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılboşluk canım boşluk o boşluktan sarmışsın
10 Yorumla Yok sevgi değil sadece libidoooo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Boşlukta kalıp uzun süre ilişkiye girmemişsin
020 Yorumla
Soran+1 yılZevk alma amaçlı yapmıyorum ama işte
- +1 yıl
Zevk alma amaçlı yapmanı kastedmedim ve isteseydin zaten bunu bir çok kez yapmıştın. Bu soruyu gizli sormasaydın bile sana bir çok aday gelmişti kuşum. Ama sen sevgi de istiyorsun. Ve bu anlamda hayatına birisini almayıp boşlukta kalmışsın. İnsan boşlukta kalınca hep aklı eskide kalır. Kendine bunu yapma. Hayatına birisini al. Birisini tanımayı dene
Soran+1 yılİyi hoş diyosun da hayatıma biri girmiyo işte bu da benim cezam galiba... biri gelse zaten eskiyi görmez gözüm bende gelen gideni unutturur hep.
- +1 yıl
Kuşum şimdi beni iyi dinle , değer verdiğin birisinin yorumu gibi oku. Sana sosyal medyadan yazanlar var ya. Asilanlar. Onları incele ve bi şans ver birine ama o şans sadece tanımak için. Tanış konuş. Erkekler çevresindeki kadınlara göre sekillenirler. Eğer iyi birisini bulursan oda sana göre şekillenir. Senin şartların onun olmak istediği kisi olur. Ve güzel bir aşk doğar. Çünkü yazarı sen başrolu o olur. Tanımak için sadece şans ver. Eğer baktın niyeti farklı. Engelle geç. Ve devam et. Bunu yaparak doğru kişiyi bulacağına eminim
Soran+1 yılYazan var da ben kimseyi beğenemiyorum ya dış görünüşe çok önem veriyorum sosyal hayatım da yok dışarı çıkıp yakışıklı tavlayamıyorum haliyle... yine İnstagram’a kaldık ordan düşürücez mecbur😂
Soran+1 yılAy üşenirim spor yapamam ben djdjsnsdıdn inanıyorum ya +1.85 kumral biri gelip çekip çıkaracak beni bu dertten😂
Soran+1 yılNeden sordun kuşum
Soran+1 yıl1.60’ım ben, zaten uzun boy takıntım var illa ki uzun olacak
Soran+1 yılNoooooo
Soran+1 yılHahahah yerim seni aşk böceğiii teşekkürler tavsiyelerin için😘
Soran+1 yılSeni yiyecek olan çok şanslı kuşummmm bulan kaybetmesinnn
Soran+1 yılDalgınlığıma ver kuşum görüyosun kafa bi milyon😂😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Ne zİkim bir ilişkiymiş 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle
Soran+1 yılAttırırdı biliyo musun hahahahahah
+1 yılNasıl başlayabildiniz?
00 YorumlaSevgi değil alışkanlık olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıkar ilişkisi Sevgi nokta dahi yok
11 Yorumla
Soran+1 yılBu beni mutlu eder sevmek istemiyorum öyle birini zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılHay bin kunduz şanslı p*ç
02 Yorumla
Soran+1 yılYa hahahahahahahah
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙈
Gizli Üye(18-24)+1 yılPsikolojine s*çılmış gözün aydın
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol aşkom
Seninkisi f*ck olayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunki Zaten belli senin ki duygularda olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru dürüst bi şey anlatmadım aslında onunki kesin cinsellik oluyor da benimki niye olmuyo anlamadım😂
+1 yılarzuluyosun iste aska dair bisi yok:D
01 Yorumla
Soran+1 yılKızzz küçükken ben de floryaydım 💅 💅
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bı cilala parlat geçer kanka
018 Yorumla
Soran+1 yılHayali zevke gelmek için kurmuyorum işte sorun da burada kanka😂 sadece düşünüyorum öyle
Cevap sahibi+1 yılBı başkasıyla da yaptıysan bilinçaltında kalmıştır bu çocuk daha iyidir diye o yüzdendir belkide hani istemiyorum ama o olsa isterim belki diye bende öyle oluyor mesela birisi vardı efsaneydi diyebilirim yani çağ atlamıştı kız 😂😂😂
Soran+1 yılBu bahsettiğim kişinin eli elime değmedi bile buna rağmen çocuğu atlatabilmem biraz zor oldu
Cevap sahibi+1 yılBenim bahsettiğim kız da öyleydi bulusmadik mesajlari silmedim belki utanç verici ama bazen açıp bakıyorum hatta 🙈😂
Soran+1 yılBenden bi de hep boydan fotoğraf istiyodu aynadan hahahahah istemeyerek de olsa atıyordum kızıyordu atmayınca. Acaba diyorum arada o da girip bakar mı bence silmemiştir çünkü deli gibi sıradan da olsa fotoğraf isteme hastasıydı. Umarım silmemiştir de unutamaz beni ekeoekrıdkrjd dış görünüş olarak da çok yükseldiği biriydim bi s*kse rahatlardı belki puşt dkdkdkdkdkdıeneb
Cevap sahibi+1 yılTabi ki silmemistir ben de de o yo isteyemiyorum fotoğraf falan mümkün değil yani 😂😂 böyle tek izlemek fotoğraf atıyordu mesela kayboluyor diye ss almıştım ağzıma sıçtı o gece o beni hadi ordan diyebilirim yani 😂😂 rahatlamasına rahatlardi kesin 😂😂
Soran+1 yılİçinde ukte kalmışımdır bakıp bakıp dursun dkdkdkekddo nude değil attıklarım ama o bacak görse azıyo zaten hahahahah dünyanın en kuduruk herifi olabilir
Cevap sahibi+1 yılBen miyim o diye Kendimden şüphe ettim İnanirmisin bende aynıyım iki kelimede fotoğrafta çadır hazır 😂😂 ama bana atan olmadı ben değilim yani rahat olabiliriz 😂😂 kesin kalmissindir ya
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama şu an sen gel desen okeyim yani 😂😂😂
Soran+1 yılHahahahahah nerelisin bakıyım sen djdskkddkkdsjdj düşünsene eski sevgilimle onun hakkında dertleşiyomuşuz djdjdkdkekdoenerj tövbe de
Cevap sahibi+1 yılAhahahah dünya küçük ama o değilim 😂😂😂 Konyalı esmerim 😉😉
Soran+1 yılNeyse ki değilmişsin, sadece yan çarısın
Cevap sahibi+1 yılAnkaralı mi yoksa bu arada sen nerelisin
Cevap sahibi+1 yıl? Ordamisin
Soran+1 yılYok Ankaralı da değil, gizli kullanıcıyım ben kapalıyım böyle sorulara😂
Cevap sahibi+1 yılHmmm anladım mesaj atarmisin peki ben gizsiz kullanıcı olsam 😂
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılHiç beklemiyordum açıkçası
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseks partneri diye bişey var ya o işte bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Bağımlılık gibi duruyor
00 Yorumlaİhtiyaçlarını karsiliyacak birini bulmak
00 Yorumla
+1 yıltamamen bağımlılık hissi
00 Yorumla
+1 yılBagımlılık
21 Yorumla- +1 yıl
Hilal sacamala lutfen sen bari yapma ya
Kalite bağcılar
06 Yorumla- +1 yıl
Koptum wpwwpw
Soran+1 yıl@yhadhemeseneolee ben hiç gülmedim niyeyse, gayet normal hayattan örnekler verdik aslında😂 bağcılar vibe’ı alıp gülmek istiyosanız sizi uzaklaştıralım bu profilden😂😂
- +1 yıl
Herkes her halta gulecek diye bise yok zaten pwpw ben fransiz gaybi alayim bagcilar vibei sana kalsin ;)
Soran+1 yıl@yhadhemeseneolee hiç işim olmaz açıkçası iyi geceler :)
- +1 yıl
Boyuk konusma yinede eyi geceler ;)
Duygularına bağımlı yaşıyorsun çünkü
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya zorla hayal kurduruyorum kendime resmen sıkıntıdan
Soran+1 yılEvet o alıştırdı beni yoksa ben durup da biriyle telefonda sexting yapacak insan değildim, ki zaten ben hep dinleyen taraftım öyle konuşma becerim bile yoktu o da kızardı hadi delirt beni ne susuyosun diye hahahahahaha biraz da uzak mesafenin zorluğu işte
Soran+1 yılEvet ya cidden hiç aklımda yokken birden beynim hadi hayal kur diyo. Aşkından ölüp bittiğimden falan da değil. Kendimi zorlayacağım zaten şu saatten sonra mümkünatı yok barışmanın, hiç olmayacak bi insana da hayalimde bile bağlı kalamam
Soran+1 yılO zaman bana hayatımın geri kalanında başarılar...
Soran+1 yılAkıl sağlığım için yapmak zorundayım😂 beynimi yönetebilirim en azından...
Soran+1 yılYapmayıp napıcam başka😂
+1 yıldenk miydiniz
021 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
yaşlar denk miydi
Soran+1 yılHayır aramızda 6 yaş var
- +1 yıl
uygundu demek senin açından..
fizigi peki sana hitap ediyor muydu
Soran+1 yılNeden uygun olmasın anlamadım, cinsel bi birliktelik olmadı sadece gördüğüm kadarıyla dış görünüşünden etkilendim ki sevgili oldum
- +1 yıl
zateni çekicilik oşmasa hiç ilgin olmazdı
ama neden bitirdin
Soran+1 yılGözü dışarda yalan dolan ne ararsan olduğu için. Zaten bu güne kadar bitirmemek hataydı kaç kez affettim saymadım ama o da peşimi bırakmadı çünkü ciddi anlamda bana aşırı yükseliyordu farkındaydım. Ama engelledikten sonra da hiçbi yerden ulaşmadı seven isteyen ulaşırdı. Gerçi ben de yalanını yakalayınca hiçbi şey çaktırmadan engelledim orası ayrı😂
- +1 yıl
harika sın bence
birley dicem
boy kaç senin
Soran+1 yılBoyum: ben ne alaka
- +1 yıl
sade bir merak
Soran+1 yılKonudan sapmayalım
- +1 yıl
bana kızma
Soran+1 yılkdkdkdkskdıdk tmmm
- +1 yıl
lütfen
Soran+1 yılkardeşim ne alakaaa
Soran+1 yılHe sen karı kız bulamadın baktın bi ben dolaşıyorum sabahın köründe burada bana sardın o yüzden dkdkdkdke benim soracaklarım bitti sohbete gerek yok bye
- +1 yıl
sohbetti sadece
değişrsem engelle..
Soran+1 yılHerkesleşme.. herkes leş...
- +1 yıl
değişrsem engellersin
Soran+1 yılGerek yok abicim sohbet etme arayışında değilim sorumu sordum çıkıyorum
- +1 yıl
yaaaa peki
okey dedğn sonra ne olduysa
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka nasıl oluyor be seksting
34 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahahahah hiç bulaşma aşkom
Soran+1 yılAy hayır maalesef yazamam:( hiç zevk verici bi olay da değil ayrıca bana göre, ama o boşalıyordu dksjsjsjskdldksns
Cevap sahibi+1 yılKanka zaten sekstingi bende sevmem benim derdim başka ya bir kızla konuşmam akıl almam gerek
Soran+1 yılSor burdan
- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılseks için başka açıklaması yok
00 Yorumla
+1 yılBağımlılık
00 YorumlaYokluk diyelim
00 Yorumla
+1 yılBağımlılık
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seviyor muyum yoksa bağımlılık mı anlamadım. Benim yaşadığım ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler